In Vitro Unplugged – Elegantti ja funktionaalinen ulkovalaisin merkiltä Flos

25. huhtikuuta 2021
In Vitro Unplugged – Elegantti ja funktionaalinen ulkovalaisin merkiltä Flos
Valaisinmestari toivottaa tervetulleeksi uuden Flos In Vitro Unplugged ulkotilojen pöytävalaisimen. Italialainen Flos on ollut vuodesta 1962 synonyymi korkealle laadulle ja teollisen muotoilun huipulle. Tämä siro johdoton valaisin valaisee iltamyöhään metsäretkellä, rannalla tai kotona puutarhassa, jossa se takaa jopa 6 tunnin täydellisen tasaisen valaistuksen 4 säädettävällä voimakkuudella, minkä jälkeen valaisin voidaan ladata yksinkertaisella USB C-johdolla.

Tämän tyylikkään ja funktionaalisen valaisimen takana on ranskalainen suunnittelija Philippe Starck, jonka työt aina peilaavat tyylikkään funktionaalisuuden ja esteettisen sirouden täydelliseen tasapainoon. Tämä filosofia ei ole aiemmin ollut missään muussa paremmin esillä kuin tässä kauniissa valaisimessa, jossa minimalistinen design vie ajatukset takaisin yksinkertaisempiin aikoihin, jossa kaupunki ja luonto olivat tasapainossa. Valaisimen korkeus on 300 mm ja yläosassa on älykäs hihna, minkä ansiosta valaisinta on helppo kuljettaa mukana. Itse alumiinirunko ja tekee valaisimesta kiinteän ja kevyen kannettavan.

Jos monien muiden tapaan odotat mahdollisuutta kokoontua taas ulkona kirkkaan taivaan alla ja nauttia kodikkaista illoista valaisimen loistaessa – lupaa tämä valaisin ensiluokkaista valaistusta ja ajatonta muotoilua. Nyt kun lämpimät kesäillat lähenevät koko ajan, kutsuu suomalainen luonto leutoihin olohuoneisiinsa, ja jos etsit laatuvalaisinta, joka rikastuttaa iltojasi ulkona, et tuskin löydä parempaa vaihtoehtoa kuin tämä Flos valaisin.

Näet In Vitro Unplugged täällä