Uutuuksia merkiltä Tonone - eksklusiivisia ja elegantteja valaisimia

7. helmikuuta 2021
Uutuuksia merkiltä Tonone - eksklusiivisia ja elegantteja valaisimia
Anton de Groofperusti merkin Tonone vuonna 2013, taustana kiinnostus mekaanisiin yksinkertaisiin tekniikoihin. Tämä hollantilainen brändi on siitä lähtien lanseerannut useita kiehtovia valaisimia, jotka kaikki omaavat uniikin industriaalisen ilmeen. Perustuen mekaniikan ominaisuuteen visuaalisena elementtinä, Tonone esitteli menestyksekkäästi ensimmäisen valaisinmallistonsa Bolt.

Nopeasti syntyi kestävä valaisin Mr. Tubes, myöhemmin puhallettu lasisarja Atlas ja Ella, sekä sarja Orbit. Voit nyt saada kaikki nämä valaisimet Valaisinmestarin verkkokaupasta – esittelemme myös samanaikaisesti uusimman sarjan Beads.

Beads Valaisimet – funktionaalista valaistusta koko kotiin


Tämä tyylipuhdas sarja valaisimia on suunniteltu sopimaan jokaiseen ympäristöön.  Ulkomuodoltaan vaatimaton valaisin omaa pyöreän varjostimen, jota voidaan säätää tarpeen mukaisesti. Valaisimen suunnittelija Antonde Groof on saanut inspiraationsa narussa olevan helmen muodosta ja yksinkertaisuudesta - tämän hän on soveltanut funktionaaliseen valaisindesigniin.

Koko sarja koostuu erilaisista riippuvalaisimista, kattovalaisimista, lattiavalaisimista, pöytävalaisimista, lattiavalaisimista ja seinävalaisimista – kaikki edustaen industriaalista ja tyylipuhdasta designia, josta Tonone on tunnettu. Beads sarjan laajan valikoiman ansiosta löydät sarjasta kotiisi funktionaalisen lukuvalon, pehmeän valaistuksen ruokapöydän ylle tai kodikkaan valaistuksen olohuoneeseen.

Tutustu koko Beads sarjaan täällä