Snoopy Pöytävalaisin – Nyt versiona original Orange

17. tammikuuta 2021
Snoopy Pöytävalaisin – Nyt versiona original Orange
Kunnianosoituksena suloiselle sarjakuvahahmolle, Castiglionin veljekset suunnittelivat vuonna 1967 Snoopy Pöytävalaisimen. Valaisin osoittautui todelliseksi klassikoksi kasvaessaan yhdeksi maailman suosituimmista valaisimista.

Alkuperäistuotannossa 60-luvulla valaisinta valmistettiin versioissa oranssi, vihreä ja musta, mutta lyhyen ajan sisällä vihreän ja oranssin version tuotanto lopetettiin. Upea vihreä valaisin pääsi takaisin markkinoille vuonna 2018, jolloin luonto vaikutti vahvasti sisustustrendeihin – ei ainoastaan kasvien muodossa, vaan myös luonnon materiaalien (kuten marmori, joka tässäkin valaisimessa on nähtävissä), sekä luonnon värien kuten vihreä muodossa.

Snoopy Orange – raikas tuulahdus sisustukseen

Klassiset ja kirkkaat perusvärit ovat ominaisia retrotyylille, joka jatkaa suosiotaan sisustustrendeissä. Voimakkaat värit ovat erittäin suosittuja pienemmissä huonekaluissa ja valaisimissa, luoden näin upean kontrastin minimalistiselle tyylille. Tämä oranssinvärinen Snoopy valaisin on tästä syystä täydellinen luomaan persoonallisuutta ja raikasta tuulahdusta sisustukseen.

Valaisin tarjoaa miellyttävää ja kutsuvaa valoa tilaan. Alas suuntauvan valon lisäksi valaisimessa on kolme reikää varjostimen yläosassa, lähettäen hajavaloa tilaan. Nämä kolme reikää olivat alun perin suunniteltu valaisimeen toimiakseen jäähdytysaukkoina, auttaen vanhanaikaisten hehkulamppujen luoman lämmön pääsemään ulos.

Näet Snoopy Pöytävalaisimen täällä