LIGHT-POINT 25-vuotta

10. lokakuuta 2020
LIGHT-POINT 25-vuotta
Vuodesta 1995 on LIGHT-POINT vaikuttanut markkinoilla laajalla tuotekokoelmallaan. Mallistoille ominaista on usein selkeä tanskalainen muotoilu, joka on samalla ultramoderni jatkaen jatkuvasti kehitystään.

25-vuotisjuhlavuotensa merkiksi LIGHT-POINT esittelee kokoelmansa uuden sävyn; Rose Gold! Tätä eleganttia sävyä on ihailtu vuosikymmeniä,  sen syvän heijastuksen ja lämpimän värinsä ansiosta. Kevyesti harjattu pinta antaa jokaiselle valaisimelle ylellisen kosketuksen.

Väri ei ole kullan tai kuparin värinen. Tämä metallinen väri tuo kotiin glamouria ja ylellisyyttä, etenkin jos se tuodaan sisustukseen kevyellä ja hienostuneella tavalla, kuten upean valaisimen muodossa.

LIGHT-POINTin Rose Gold valaisimet ovat saaneet harjatun pinnan, niillä on sama hehku kuten kiillotetulla messingillä, mutta enemmän vaimealla tavalla. Harjattu pinta tuo sen edun, että sitä on helpompi huoltaa esimerkiksi sormenjälkien ja pienien naarmujen kohdalla.

Rose Gold sisustuksessa
Yhdistä Rose Gold tummien puunsävyjen kanssa – esimerkiksi massiivisen ruokapöydän kanssa luodaksesi dynaamisen ilmeen. Jos pidät enemmän feminiinisestä tyylistä, voidaan Rose Gold valaisimet yhdistää vaalean puun ja vaaleanpunaisten sävyjen kanssa.

Modernissa sisustuksessa Rose Gold valaisimet tuovat eloa muuten tiukkaan minimalistiseen ilmeeseen; Väri tulee todelliseen oikeuteensa yhdessä kylmien ja neutraalien värien seurassa. Lyhyesti sanottuna; väri voidaan integroida kaikkiin eri ympäristöihin, johon kaivataan hieman lämpöä ja luksusta.

Tutustu merkin LIGHT-POINT mallistoon versiossa Rose Gold täällä