Multi-Lite Black Brass - Klassikko uudessa värissä

2. helmikuuta 2021
Multi-Lite Black Brass - Klassikko uudessa värissä
Multi-lite valaisin on pesunkestävä klassikko, joka katseenvangitsevalla designillaan on uskomattoman kaunis lisä jokaiseen kotiin. Valaisinta on saatavilla jo useissa eri varianteissa, mutta riippuvalaisinta on nyt saatavilla myös versiona Musta/Messinki. Tämä uusi väri saa lämpimän hehkun messingistä, ja modernia ilmettä mustasta, joka ei ole aivan täysin musta.

Valaisin koostuu kahdesta sylinterinmuotoisesta varjostimesta, joita ympäröi kaksi neljäsosa-ympyrää. Näitä kahta ulointa varjostinta voidaan säätää individuaalisesti keskiakselinsa ympäri, mikä mahdollistaa useiden upeiden yhdistelmien luomisen. Tämä persoonallinen valaisin voi näin ollen valaista ylös, alas, tai se voidaan asettaa lähettämään epäsymmetristä ja taiteellista valoa ympärilleen. Tämä leikkisä konstruktio tarjoaa funktionaalista valaistusta sekä mahdollisuuden leikkiä valon kanssa.

Multi-Lite sarjan on suunnitellut Louis Weisdorf vuonna 1972. Valaisinmallisto heijastaa Weisdorfin kiintymystä objekteihin, joita käyttäjä voi mukauttaa, hän on tuonut tämän idean mukaan designprosessiin luoden dynaamisemman designin.

Tutustu pieneen ja suureen Multi-Lite riippuvalaisimeen täällä, molempia versioita saatavilla tässä uudessa valloittavassa sävyssä.