Flosin May Day valaisin juhlii 20-juhlavuottaan

17. marraskuuta 2020
Flosin May Day valaisin juhlii 20-juhlavuottaan
May Day valaisimen 20-vuotisjuhlavuoden yhteydessä Flos lanseeraa juhlavuosiversion tästä multifunktionaalisesta valaisimesta. May Day juhlavuosiversiota on saatavilla rajoitettu määrä 2020 kpl., tässä koukku on valmistettu alumiinista alkuperäisen polypropeenin sijasta. Juhlavuosivalaisimet ovat kaikki numeroitu juhlavuodella, sekä uniikilla sarjanumerollaan ja suunnittelijan nimikirjoituksella, joka on kaiverrettu koukkuun.

Työpajavalaisimesta multifunktionaaliseksi kodin valaistukseksi
Tyypillinen työpajavalaisin tai teollisuusvalaisin on suunniteltu niin, että valaisin voidaan helposti sijoittaa ylös, sinne missä valaistusta tarvitaan. Erityisesti työpajalla, jossa työstetään autoja, on valaisin täydellinen tuomaan tarvittavaa valoa. Valaisimen pääfunktio on sen asennusmetodissa; koukussa, jonka avulla valaisin voidaan nopeasti ja helposti sijoittaa sinne missä täytyy työskennellä.

Industriaalisen ilmeensä ansiosta valaisin on löytänyt tiensä kotien sisustukseen, jossa industriaaliset valaisimet ovat tehneet vaikutuksensa. Flos lanseerasi upean May Day valaisimen 20 vuotta sitten – suunnittelijana toimi palkittu suunnittelija Konstantin Grcic. Aivan kuten työpajavalaisimenkin, voi May Day valaisimen sijoittaa kotona lukemattomiin paikkoihin – koukusta roikkumaan, portaikkoon tai ruokapöydän ylle kattokoukun avulla. Valaisin voidaan myös sijoittaa lattialle tai pöydälle sen kartionmallisen varjostimensa ansiosta – erilainen valaisin, joka tuo käytännöllistä valoa ja persoonallisuutta sisustukseen.

Löydät May Day valaisimen juhlaversion täältä