Knit-Wit valaisimet uudessa värissä; Tweed Green

1. maaliskuuta 2021
Knit-Wit valaisimet uudessa värissä; Tweed Green
Knit-Wit Tweed Green on uusi väri Made by Handin suositun valaisinmalliston valikoimassa. Tämä upea väri on saanut nimen ”Tweed Green” sen klassisen tweed-lookin ansiosta. Yhdistäen kaksi lankaa, vihreän ja hopean värisen, saadaan aikaiseksi syvä vihreä väri - joka samalla heijastaa valoa kauniisti.

Ominaista Knit-Wit sarjalle on sen erilainen varjostin, joka on valmistettu neulomalla. Materiaali tarjoaa valaisimelle erottuvan ja koristeellisen ilmeen. Vaikka itse neulomistekniikka on jo satoja vuosia vanha, on se fantastinen tekniikka, kun halutaan luoda monimutkaisia muotoja ilman saumoja ja muita liitoksia.

Värikäs ja persoonallinen koti

Sisustuksessa kasvaa jatkuvasti into käyttää värejä enemmän. Värikkäiden trendien suosion odotetaan kasvavan vuonna 2021, jolloin monet vaihtavat valkoiset posliinit, pienemmät huonekalut ja valaisimet, värikkäisiin vaihtoehtoisiin tuotteisiin ja erilaisiin materiaalivalintoihin.

Yhdessä sen tosiasian kanssa, että luonnolla on edelleen suuri paikka sisustuksessa, uusi Knit-Wit-väri sopii täydellisesti nykypäivän trendeihin. Värin lisäämisen lisäksi tämä vihreä väri antaa rauhaisaa ja rentoa tunnelmaa sekä hajavaloa ympärilleen koko 360 asteeltaan.

Hyppää mukaan ajan trendeihin uusilla Knit-Wit valaisimilla - Tutustu Knit-Wit sarjaan värissä Tweed Green täällä