Cycnus Valaisimet – kaunis valaisinsarja merkiltä AYTM

17. tammikuuta 2021
Cycnus Valaisimet – kaunis valaisinsarja merkiltä AYTM
Huolimatta siitä, että AYTM on edelleen suhteellisen uusi brändi, ovat he jo todella menestyksekkäitä. He keskittyvät yksinkertaiseen designiin pitäen silmällä jokaista pientä yksityiskohtaa. Heidän tuotteensa noudattavat pohjoismaisia arvoja ja he kiinnittävät huomiota hyvään laatuun jokaisen designin kohdalla.

Heidän uusi mallistonsa Cycnus ei ole poikkeus. Kaunis valaisin omaa omaperäisen varjostimen, joka on saanut inspiraation linnun siivistä. Malliston nimi ’Cycnus’ tarkoittaa joutsenta, mikä kuvastaa täydellisesti valaisimen ilmaisua, joka on samanaikaisesti majesteettinen ja kaunis.

Sarjan valaisimia on saatavilla kahdessa eri sävyssä – valitse mustan ja taupen (harmaan) välillä, molempiin on yhdistetty kultaisia yksityiskohtia. Varjostimen mattapinta korostaa kiiltävää kultaista pintaa, luoden hienostuneen kosketuksen, joka sopii jokaiseen kotiin.

Koko mallisto koostuu pöytävalaisimesta, lattiavalaisimesta, seinävalaisimesta sekä kahdesta eri kokoisesta riippuvalaisimesta – Näe koko Cycnus -sarja täällä