Uusi merkki - Tervetuloa Vitra

30. tammikuuta 2021
Uusi merkki - Tervetuloa Vitra
Voimme iloksemme kertoa, että voimme toivottaa Vitran valaisimet tervetulleeksi verkkokauppaamme. Tämä menestyksekäs perheyritys on tunnettu heidän Vitra tuolista, mutta he ovat myös tunnettuja valaisimiensa myötä. Etenkin Akari-valaisimet, suunnitellut, Isamu Noguchi 1950-luvulla, ovat löytäneet tiensä moderniin sisustukseen. Erityisen Noguchin valaisimesta tekee niiden luonnollinen ja rauhallinen valo, joka loistaa valaisimen riisipaperivarjostimen läpi.

Akari valaisimet olivat alun perin koristeellisia valoveistoksia. Ensimmäisien vuosien aikana valmistui yli 100 käsintehtyä valaisinta. Akari-mallistoon kuuluu yli 40 erilaista mallia – riippuvalaisimia, pöytävalaisimia ja lattiavalaisimia.  

Näiden valaisimien lisäksi on Potence seinävalaisin erityismaininnan arvoinen. Tämä seinävalaisimen on suunnitellut Jean Prouvé vuonna 1947. Valaisin on ideaali valinta työskentelytilaan yli metrin pituisen säädettävän varren ansiosta – sijoita valaisin keittiötason ylle, kirjoituspöydälle tai työskentelytilaan.

Lue lisää ja rakastu fantastisiin Vitra valaisimiin täällä