Uusi merkki - Upeat Artek valaisimet nyt verkkokaupassamme

24. helmikuuta 2021
Uusi merkki - Upeat Artek valaisimet nyt verkkokaupassamme
Olemme niin iloisia, että voimme toivottaa Artekin tervetulleeksi Valaisinmestarin valikoimaan. Tämä suomalainen merkki on yksi Suomen suurimmista ja tunnetuimmista designbrändeistä – eikä syyttä.  Artek on erityisen tunnettu heidän laadukkaista ja kauniista tuotteistaan, sekä kunnioituksesta luontoa kohtaan. Heidän tyylikäs kokoelma koostuu fantastisista valaisimista, joilla on suuri vaikutus tilan tunnelmaan ja ilmeeseen.

Artekin alku ja Alvar Aalto
Suunnittelija Alvar Aalto tiesi jo 9-vuotiaana, että hän haluaa olla isona arkkitehti. Hänellä oli jo nuorena taipumus luoda kokonaisuuksia. Hän aloitti näin huonekalujen, sisustustuotteiden ja valaisimien suunnittelun – tuotteet, jotka sopivat jokaiseen tilaan. Suuren kysynnän myötä Artek perustettiin vuonna 1935.

Nimi ”Artek” on sanojen ”Art” ja ”Technology” yhdistelmä. Nimi kuvaa heidän halua yhdistää tekninen osaaminen tuotannossa taiteelliseen suunnitteluun ja materiaaleihin parhaalla mahdollisella tavalla.

Suomalaista designia on aina pidetty suurempana kuin ainoastaan muotoiluna – se on elämäntapa, joka on läheisessä yhteydessä luontoon. Tämä näkyy sekä heidän huolesta luontoa kohtaan sekä heidän kykyyn tuoda luonto osaksi designia. Täydellinen yhtälö, joka sopii tämän hetken trendiin, jossa luonnon sisällyttäminen sisustukseen jatkaa suosiotaan.  

Tutustu Artek valaisimien valikoimaan täällä