Grupa Arigato 45 – Tarkkuus, sirous ja tasapaino

28. huhtikuuta 2021
Grupa Arigato 45 – Tarkkuus, sirous ja tasapaino
Kumarramme hymyillen uudelle Arigato 45 valaisimelle ja kiitämme kroatialaista Grupaa tästä upeasta uudesta Arigato-sarjan valaisimesta. Tämä uusi Arigato valaisin on saanut suuremman varjostimen, joka on halkaisijaltaan 45 cm, kun taas aiempien mallien varjostimien halkaisija on 22 cm. Uusi upea varjostin antaa vahvan kontrastin ohuelle, mutta vahvalle ja sirolle varrelle. Valaisimen esteettinen ilme herättää muistoja Kaukoidästä. Nimi on kunnianosoitus tarkkuudelle, tasapainolle ja siroudelle, jota alueen taistelulajien harjoittajat osoittavat kiittäessään aina kamppailun päätteeksi: Arigato.

Tämä uniikki design tule kroatialaiselta brändiltä Grupa Products. Yhteistyössä Filip Despot, Ivana Pavic ja Tihana Taraba luovat valaisimia, joissa yhdistyvät innovaatio, funktionaalisuus, minimalismi ja joustavuus. Tämä filosofia on selkeästi havaittavissa jokaisessa Arigato valaisimessa, niiden puhtailla yksinkertaisilla linjoillaan ja väreillään. Ilmaisu on lähes skandinaavinen tyylikkäällä yksinkertaisuudellaan, mutta sisältää jännittävän tuulahduksen idän mystiikkaa ja eleganssia, mikä tekee valaisimista erityisiä. Piilossa oleva valonlähde heijastaa valoa varjostimen valkoisesta sisäpinnasta ja antaa miellyttävää hajavaloa.

Vahvoilla varsilla on vaikuttava 140 cm kantavuus ja ja ne voivat todellisen karatemestarin tavoin liukua vaivattomasti paikasta toiseen sekä vaaka- että pystysuunnassa. Tämän lisäksi varjostinta voi kallistaa ja säätää, joten valo laskeutuu aina täydellisesti haluttuun suuntaan. Arigato kattovalaisin tai seinävalaisin antaa vahvan industriaalisen ilmeen, joka sopii erityisesti moderniin sisustukseen. Arigato 45 voidaan ripustaa myös parina, mikä antaa fantastisen efektin ja täydentää sisustusta erottuvalla tavalla.

Tutustu jännittävään Arigato 45 -sarjaan täällä