Flowerpot Portable VP9 Pöytävalaisin - Uutuus merkiltä &tradition

16. syyskuuta 2020
Flowerpot Portable VP9 Pöytävalaisin - Uutuus merkiltä &tradition
&tradition hyppää mukaan moderneihin ajan trendeihin ja lanseeraa nyt suositun Flowerpot Pöytävalaisimen kannettavana versiona; Flowerpot Portable VP9 Pöytävalaisin. Valaisin on pienempi kuin alkuperäinen VP3 Pöytävalaisin, mutta on muutoin uskollinen valaisimen ikoniselle designille. To Go valaisin on korkeudeltaan 29,5 cm, kun taas alkuperäisen valaisimen korkeus on 50 cm.

Flowerpot VP9 on varustettu sisäänrakennetulla LED-valonlähteellä, sekä 3-portaisella himmennysominaisuudella. Näin voit asettaa valon voimakkuuden joko 100%, 50% tai 20% tasolle. Valoa säädetään varjostimen päällä olevasta kuulasta, jossa on touch-funktio. Täydellä latauksella ja 100 % valon voimakkuudella valaisin voi valaista 11 tuntia ja tätäkin pidempään, jos valon voimakkuus on tasolla 50% tai 20%.

  • Kannettava valaisin
  • Sisäänrakennettu LED
  • 3-portainen himmennin

Flowerpot pöytävalaisimen on suunnitellut Verner Panton jo vuonna 1968, mutta valaisin on edelleen suosittu modernissa sisustuksessa. Valaisin oli alun perin suunnitellut ravintola-alalle, mutta löysi nopeasti tiensä kuluttajien koteihin. Tätä uutta transportable pöytävalaisinta voidaan käyttää sekä kotona, kahviloissa että ravintoloissa luomaan kodikasta ja kutsuvaa ilmapiiriä sekä sisällä että ulkona.

Jos olet tämän hetken retroaallon harjalla, on Flowerpot-valaisin aivan ehdoton valinta kotiin. Tämä ajaton valaisin on osoittanut arvonsa designklassikkona – ainutlaatuinen, joka symboloi palaa tanskalaista designhistoriaa ja se sopii muotoilultaan moniin eri sisustustyyleihin. Yhdessä langattoman trendin kanssa, sopii valaisin täydellisesti kaikkiin koteihin.

Voit ennakkotilata valaisimen täällä, valaisin on valmiina toimitettavaksi joulukuun 2020 lopussa.