UUTUUS - Limited Edition merkiltä GUBI – Bestlite 90 vuotta

25. syyskuuta 2020
UUTUUS - Limited Edition merkiltä GUBI – Bestlite 90 vuotta
Valaisimen 90-vuotisjuhlan kunniaksi vuonna 2020 GUBI tuo markkinoille Limited Edition version Bestlite-sarjaan, joka koostuu BL1-pöytävalaisimesta, BL3-lattiavalaisimesta sekä BL5- ja BL7-seinävalaisimista nikkelipintaisena. Valaisimia valmistetaan ainoastaan 300 kappaletta per malli, joissa jokaisessa on pieni metallilevy, johon on kaiverrettu merkintä ’Bestlite 90’. Minimalistisella, mutta erottuvalla designilla on vahvat viitteet Bauhaus-tyyliin – moderni klassikko, joka sopii jokaiseen kotitoimistoon, työtilaan, olohuoneeseen tai yöpöydän valaisimeksi.

Kuuluisan Bestlite-pöytävalaisimen suunnitteli Robert Dudley vuonna 1930. Se tuli tunnetuksi Britanniassa, kun silloinen pääministeri Winston Churchill valitsi henkilökohtaisesti Bestlite-pöytävalaisimen työpöydälleen. Historian mukaan hän myös otti valaisimen mukaan hänen useille matkoilleen ympäri maailman. Tämä oli suuri läpimurto Bestlite-valaisimelle, josta tuli ajan myötä rakastettu niin arkkitehtien, kuin suunnittelijoidenkin keskuudessa, valaisin on kasvanut todelliseksi designklassikoksi.

Bestlite mallisto kuuluu yhdeksi Gubin myydyimmistä tuotteista ja 90 vuoden historiallaan valaisin on osoittanut arvonsa ajattomana designklassikkona.  

Näe BL90 Limited Edition sarja nikkeli-viimeistelyllä täällä, tilattavissa 3.syyskuuta alkaen – niin kauan kuin tuotteita riittää!