UUTUUS - Älä jää paitsi Louis Poulsenin Limited Edition 2020 PH 2/1 Pöytävalaisimesta

1. syyskuuta 2020
UUTUUS - Älä jää paitsi Louis Poulsenin Limited Edition 2020 PH 2/1 Pöytävalaisimesta
Kunnianosoituksena Poul Henningsenin nerokkaalle valofilosofialle Louis Poulsen lanseeraa joka syksy uuden Limited Edition tuotteen yhdestä hänen jo olemassa olevasta designista. Vuonna 2020 sinulla on näin ollen mahdollisuus ostaa ainutlaatuinen Limited Edition 2020 - PH 2/1 Meripihka Lasi Pöytävalaisin Saatavilla 1. lokakuuta alkaen ja 31.joulukuuta saakka.

Valaisin koostuu kolmesta lasivarjostimesta, jotka on valmistettu suupuhalletusta meripihkanvärisestä lasista. Nämä varjostimet luovat tilaan lämpimän kultaisen valaistuksen. Yhdistettynä käsittelemättömään messinkirunkoon, valaisin takaa hienostuneen ja kutsuvan ilmeen, joka lisää tilaan lämmintä eleganssia.

Tunnettu kolmivarjostinjärjestelmän on luonut Poul Henningsen vuonna 1926. Hän ei pitänyt uuden hehkulampun tarjoamasta valosta ja hän kaipasi lämmintä hehkua, jonka vanhat öljylamput loivat. Hän päätti luoda kehittää uuden varjostimen, joka vähentäisi epämiellyttävää häikäisyä sekä samanaikaisesti parantaisi sähkövalon luomaa valaistusta. Hän ei luonut vain uutta varjostinta, vaan kokonaisen järjestelmän, joka muutti valaisinhistoriaa.

Yli 90 vuotta sitten Louis Poulsen aloitti useiden Poul Henningsenin valaisimien valmistamisen. Poul Henningsen on edelleen yksi suosituimmista valaisinsuunnittelijoista. Hänen työnsä valon rakenteen, varjojen, häikäisyn ja värintoiston parissa, sekä hänen intohimonsa luoda valaistusta ihmisten valaistustarpeiden mukaisesti, ovat kaikki edelleen Louis Poulsenin valaistusfilosofian perustana.

Näe PH 2/1 Meripihka Lasi Pöytävalaisin täällä, valaisin on saatavilla ainoastaan 1.10-31.12.2020 välisenä aikana