UUTUUS - Funktionaalinen lukuvalo; Firenze valaisin DybergLarsenilta

20. toukokuuta 2020
UUTUUS - Funktionaalinen lukuvalo; Firenze valaisin DybergLarsenilta
Jos etsit täydellistä lukuvaloa – on DybergLarsenin uutuus ratkaisu valaistustarpeisiisi. Valaisimen joustavan varjostimen avulla voidaan säätää valon suuntaa omien tarpeiden mukaisesti, varjostimen valkoinen sisäpuoli heijastaa valoa tarjoten sinulle optimaalisen valaistuksen lukuhetkiin.

Lukuvalona sohvan tai nojatuolin vierellä Firenze lattiavalaisin on fantastinen. Valaisin ei tarvitse mitään erityisiä asennuksia ja tästä syystä se on helppo sijoittaa sinne missä sitä tarvitset. Firenze pöytävalaisin sopii mainiosti kirjoituspöydälle, jossa valaisin ei vie paljoa tilaa ja tarjoaa fantastisen luku- ja työvalon. Jos sinulla ei ole tilaa pöytävalaisimelle yöpöydälläsi, on Firenze seinävalaisin erinomainen valinta. Valaisin keskittää valon juuri siihen suuntaan kuin haluat, valaisematta koko tilaa – täydellistä, kun et halua häiritä muita tilassa olevia, jotka esimerkiksi haluavat nukkua.

Riippumatta siitä valitsetko pöytävalaisimen, lattiavalaisimen tai seinävalaisimen - on valaisimessa on/off -katkaisija sijoitettuna varjostimen päällä, mikä mahdollistaa helpon käytön. Firenzen upea design sopii täydellisesti skandinaaviseen kotiin.


tutustu kaikkiin DybergLarsenin Firenze valaisimiin täällä