Uusi merkki verkkokaupassamme - 16PLUS merkiltä Mazo

12. tammikuuta 2020
Uusi merkki verkkokaupassamme - 16PLUS merkiltä Mazo
Toivottakaamme tervetulleeksi uusi ja mielenkiintoinen tanskalainen brändi Mazo, joka lanseerasi ensimmäisen mallistonsa 16PLUS keväällä 2019.

Mazo tuottaa ja uudelleen lanseeraa ikonisia kansainvälisiä designklassikoita. Mazolla on eksklusiivinen oikeus tuottaa tanskalaisen arkkitehdin Magnus Læsøe Stephensenin (1903-1984) huonekaluja. He uskovat, että kaukonäköisimmät mallit luodaan omaksumalla aiemmat kokemukset. Mazo luo uusia malleja laadukkaista materiaaleista ja yhteistyössä uusien ja omistautuneiden suunnittelijoiden kanssa, jotka, kuten Mazo, rakastavat pohjoismaisia ja japanilaisia muotoilua.

16PLUS on alun perin tanskalais/japanilaisen Snorre Læssøe Stephensen vuonna 1979 suunnittelema valaisin. Snorre löysi tiensä saven ja posliinin maailmaan tehdessään yhteistyötä isänsä Magnus Lassøe Stephensenin kanssa. Pitkän aikaa Snorre asui Japanissa, jossa hän opiskeli perinteistä japanilaista käsityötä ja keramiikkaa.

Mallisto koostuu kahdesta eri tyyppisestä seinävalaisimesta, kahdesta riippuvalaisimesta ja yhdestä pöytävalaisimesta – jokainen on rakennettu elegantin luuposliinista valmistetun varjostimen ympärille. Valaisimen varjostimet on valmistettu luuposliinista, ja se tarjoaa herkän ilmaisun valaisimelle, suojaten samalla katsojan silmiä häikäisyltä. Luuposliinin vahvuuden ansiosta varjostimesta voidaan tehdä ohuempi, kuin jos se valmistettaisiin perinteisestä posliinista. Tämä antaa valaisimelle erittäin keveän ja elegantin ilmaisun.

Herkkä valo loistaa kauniisti ohuen posliinin läpi, luoden kotoisan ilmapiirin, ja samalla mahdollistaen valon suoran ulostulon varjostimen aukosta.

Tutustu koko 16PLUS mallistoon täällä.