Kampanja - 20 % alennus kaikista Normann Copenhagenin Amp sarjan valaisimista

11. helmikuuta 2020
Kampanja - 20 % alennus kaikista Normann Copenhagenin Amp sarjan valaisimista
Suunniteltu inspiraationaan vanhan ajan putkivahvistimen putkien muoto yhdistettynä klassisiin materiaaleihin, kuten marmori ja lasi. Amp valaisimet ovat samanaikaisesti sekä moderneja että nostalgisia ulkomuodoltaan. Amp valaisimia on saatavilla useissa eri materiaaliyhdistelmissä – messinki yhdistettynä valkoiseen varjostimeen luoden klassisen ja elegantin tyylin. Kun taas enemmän modernin ja skandinaavisen tyylin saa aikaan marmorinen ripustin yhdistettynä kultaiseen tai savun väriseen lasiin.

Hanki sisustukseesi nostetta Amp riippuvalaisimilla, ja sijoittamalla valaisimet esimerkiksi ruokailupöydän ylle tai mihin tahansa talon nurkkaan. Pöytävalaisin antaa fantastista valoa lipastolle tai yöpöydälle sijoitettuna. Vaikuttava Amp kattokruunu pääsee oikeuksiinsa missä tahansa korkeassa tilassa tai esimerkiksi ruokailupöydän ylle sijoitettuna.

Sarja sopii täydellisesti moderniin sisustukseen, jossa messinki ja marmori saavat osakseen huomiota. Samanaikaisesti huomio on oikeanlaisen valaistuksen luomisessa – valon, joka luo rauhoittavaa ja rentouttavaa ilmapiiriä, ja tässä Amp -sarja onnistuu täydellisesti!

Näe koko Amp valaisimien valikoima täällä

Voit tilata Normann Copenhagenin Amp valaisimet 20 % alennuksella, kampanja voimassa 1.3.2020 saakka.