Kampanja - 20% alennus merkin Northern Oslo Wood Lattiavalaisimista

10. tammikuuta 2020
Kampanja - 20% alennus merkin Northern Oslo Wood Lattiavalaisimista
Jos kävelet Oslossa talvi-iltana ja huomaat, kuinka keskustan puut suodattavat kaupungin valoa, jotka heijastuvat puiden yläosiin – voit tuntea selvästi sen tunnetilan ja inspiraation, joka suunnittelijalla Ove Rogerilla on ollut suunnitellessaan Oslo Wood Lattiavalaisinta.

Samalla tavalla, kuin valo näkyy Oslon kaupungin puiden yllä, heijastaa Oslo Wood Lattiavalaisin myös valoa varjostimensa läpi. Joustavaa varjostinta voidaan säätää aina tarvittaessa. Valaisin heijastaa läpi semiläpinäkyvän varjostimen käytännöllistä hajavaloa huoneeseen, samalla kun varjostimen aukon kautta ylöspäin suuntaava valo heijastaa ympärilleen pehmeää valoa.

Moderni ja virtaviivainen muotoilu sopii erinomaisesti skandinaaviseen sisustukseen, jossa erityisesti luonnon rentouttava tunnelma pääsee oikeuksiinsa. Valikoimasta löytyy useita eri väriyhdistelmiä, löydä juuri omaan sisustukseesi sopivat värit: kulta, musta tai valkoinen statiivi, ja mustalla, vihreällä, beigellä tai vaaleansinisellä varjostimella.

Tällä kauniilla lattiavalaisimella luot kodikkaan tunnelman kotiisi – eikä pelkästään tunnelmaa tarjoavan valon takia, vaan myös valaisimen Oslon luonnon assosiaatioiden ansiosta.

Löydät Oslo Wood Lattiavalaisimet täältä 20% alennuksella koko tammikuun ajan.