Louis Poulsen lanseeraa neljä Black Edition valaisinta – Saatavilla rajoitetun ajan!

27. marraskuuta 2019
Louis Poulsen lanseeraa neljä Black Edition valaisinta – Saatavilla rajoitetun ajan!
Black Friday on hiljalleen rantautunut myös meille Suomeen. Alussa verkkokaupat omivat tämän päivän, mutta fyysisetkin liikkeet ovat tulleet mukaan muutamaa vuotta myöhemmin. Nykyään tapahtuma on paljon suurempi ja kaikkien tuntema.

Louis Poulsen lanseeraa Black Friday 2019 yhteydessä neljä ikonista valaisinta mustana versiona. Valaisimia on saatavilla vain rajoitetun ajan 29. marraskuuta alkaen ja 31. joulukuuta 2019 saakka. Jos olet aina toivonut itsellesi PH 3½-2½ Pöytävalaisinta, PH 3½-3, PH5 tai PH5 Mini Riippuvalaisinta mustana versiona, on nyt sinulla ainutlaatuinen mahdollisuus tilata omasi!

Nämä neljä valaisinta on tunnetun Poul Henningsenin suunnittelemia. Hänellä oli erityinen lähestymistapa valaistukseen, koskien rakennetta, varjoja, heijastusta ja värintoistoa. 1920-luvusta lähtien, kun Louis Poulsen aloitti yhteistyön Poul Henningsenin kanssa, he ovat luoneet yhdessä designia ja valaistusta perustuen hänen kolmivarjostinjärjestelmään ja hänen näkemykseensä suunnittelusta ja valaistuksesta.

Poul Henningsen totesi 1920-luvun alkupuolella, ettei ollut tyytyväinen polttimosta syntyvään valoon. Tästä syystä hän päätti kehittää lampulle varjostimen, joka sekä kätkisi valonlähteen että heijastaisi valoa huoneeseen. Vuonna 1926 hänen työnsä tuotti fantastisen kolmivarjostinjärjestelmän, joka tarjosi aivan fantastisen ja häikäisemättömän valaistuksen.

Muiden joukossa nämä kaksi valaisinta; PH 3½-2½ Pöytävalaisin ja PH 3½-3 Riippuvalaisin on rakennettu kolmivarjostinjärjestelmän ympärille ja ovat myös saatavilla Black Edition versioina.

Polttimojen kehittyessä Poul Henningsen kehitti järjestelmäänsä eteenpäin vuonna 1958; 5-varjostinjärjestelmä syntyi vastaamaan uusien valonlähteiden asettamia tarpeita. Suurella menestyksellä hän loi PH5 Riippuvalaisimen, joka on täysin häikäisemätön, riippumatta siitä, mitä valonlähdettä käytetään ja riippumatta siitä, mille korkeudelle valaisin ripustetaan. PH 5 Riippuvalaisin ja PH 5 Mini Riippuvalaisin on luotu perustuen tähän varjostinjärjestelmään ja on saatavilla vuoden 209 loppuun saakka mustana versiona.

PH valaisimet ovat tänä päivänä suositumpia kuin koskaan, ja vain vuonna 2019 voit saada nämä neljä uniikkia Black Friday valaisinta. Voit tilata valaisimesi täältä.