UUTTA - Valaisinmestarin oma Flowerpot – Soft Green

26. syyskuuta 2019
UUTTA - Valaisinmestarin oma Flowerpot – Soft Green
Nyt saamme vihdoin paljastaa oman erikoisversion Flowerpot valaisimesta. Olemme yhteistyössä &tradition kanssa kehittäneet omat versiot upeista ja ikonisista Flowerpot VP3 Pöytävalaisin ja Flowerpot VP1Riippuvalaisin Soft Green.

Flowerpot Riippuvalaisin esiteltiin Verner Panton vuonna 1969, kun Verner Panton kokeili uusia materiaaleja; muovia, terästä, vaahtomuovia, pleksiä ja muita synteettisia aineita. Flower Power -liikkeen filosofian - rauhan, rakkauden ja harmonian - innoittamana sekä kapinana edellisen sukupolven materialismia ja perinteisiä normeja vastaan, hän suunnitteli Flowerpot valaisimen kunnianosoituksena sille aikakaudelle.

Flowerpot Riippuvalaisin oli erittäin suosittu alusta alkaen, ja pian se nähtiin julkisten tilojen lisäksi yksityiskotien sisustuksissa ympäri maailmaa. Tämän menestyksen seurauksena Panton suunnitteli Flowerpot VP3 Pöytävalaisimen vuonna 1971, ja siitä tuli nopeasti yhtä suosittu ja menestynyt.

1990-luvun trendi oli kiehtovaa aikaa - kaikki 60-70 luvuilta peräisin olevan retro oli suuressa huudossa, ja myös Flowerpot teki näyttävän paluun. Olit todella onnekas, jos satuit löytämään Flowerpotin vintage-myymälästä tai kirpputorilta. Vuonna 2003 &tradition herätti iloksemme tämän ikonisen klassikon takaisin tuotantoon.

Luonnonläheinen, uusi väri - klassinen muotoilu


1960-luvulta lähtien Flowerpot on ollut saatavilla laajassa väriskaalassa. Trendi jatkuu tänään, kun saamme esitellä oman, uuden upean värin – vain Valaisinmestarilta.

Uuden värin valinta ei ole koskaan helppoa, mutta pitkän harkinnan ja perusteellisen trenditutkimuksen jälkeen valitsimme pehmeän vihreän – Soft Green. Tämä rauhallinen vihreä - vaalean keltaiseen pohjautuva vihreä, tulee suoraan kesäisen niityn väreistä. Se antaa rauhan ja hiljaisuuden tunnelmaa ja on helppo integroida nykyaikaiseen, moderniin kotiin.

Väri sopii nykyisiin trendeihin edistäen hyvinvointia ja mielenterveyttä. Yhteiskunnan kasvava kiinnostus hyvinvointiin, itsensä hoitamiseen sekä yhteyteen luonnon kanssa heijastuu luonnollisten värien lisääntyvässä käytössä sisätilojen sisustamisessa, ja tämä pehmeä vihreä väri – Soft Green - on täydellinen juuri siinä.

Jos olet ihastunut retroon klassikkotyyliin, Flowerpot on täydellinen. Tämä ajaton valaisin on ansainnut asemansa designklassikkojen eliitissä - valaisin, joka symboloi designhistoriaa ja samalla osoittaa kuinka ajatonta, vuosikymmenet kestävää upea muotoilu todellakin on. Olemme varmoja, että tämän rauhoittavan vihreän värin - Soft Green - ja Verner Pantonin legendaarisen muotoilun yhdistelmä tulee olemaan suuri menestys. Hanki omasi – saatavilla vain Valaisinmestarin erikoismallistosta.

Osta kaunis Soft Green Flowerpot vain täältä.