Limited Edition PH Pöytävalaisin Louis Poulsenilta

1. syyskuuta 2018
Limited Edition PH Pöytävalaisin Louis Poulsenilta
1. lokakuuta 2018 perinnerikas valaistusyritys Louis Poulsen lanseeraa Limited Edition PH 3/2 Pöytävalaisimen. Pöytävalaisimen on luonut tunnettu ja vaikutusvaltainen arkkitehti Poul Henningsen. Läpi elämänsä hän työskenteli valaistuksen parissa ja luodakseen ”erinomaisen valon”. Hänen design on tunnettu ja rakastettu ympäri maailman – nyt voit saada yhden ikonisista pöytävalaisimista uudessa materiaaliyhdistelmässä. Tämän valaisimen kolme varjostinta on valmistettu puhalletusta meripihkanvärisestä italialaisesta lasista, valaisimen runko on valmistettu harjatusta messingistä.

Katkaisija on sijoitettu messinkirungon alaosaan – juuri kaiverretun Poul Henningsenin nimikirjaimien yläpuolelle. Tämä sijoittelu vie takaisin 1920-luvun PH-pöytävalaisimiin. Originaali yksityiskohta yhdessä tunnetun muotokielen ja eksklusiivisten materiaalien kanssa tekevät Limited Edition pöytävalaisimesta ajattoman, joka luo tilaan lämmintä eleganssia.

Tämä kaunis pöytävalaisin on ennakkotilattavissa sivuillamme Valaisinmestari.fi 1. syyskuuta alkaen. Toimitus voi tapahtua 1. lokakuuta 2018 alkaen

Limited Edition PH 3/2 pöytävalaisin meripihkanvärisellä lasilla ja messinkirungolla on saatavilla ainoastaan 31. joulukuuta 2018 saakka - kiirehdi ja ennakkotilaa uusi valaisimesi täältä!