Nude

Brändin Nude nimi on lähtöisin heidän tuotteistaan, jotka ovat suurimmaksi osaksi valmistettu lasista. Materiaalina lasi on yksinkertainen ja kaunis – aivan kuin Nuden design. Yksinkertaisista materiaalivalinnoista sekä muotoilusta nimi Nude syntyi.

Nude tuotteita toimittaa tanskalainen ROAM. Tuotevalikoimassaan ROAM rikkoo perinteitä ja antaa tilaa autenttisuudelle ja uusille näkökulmille. Uteliaisuus on ROAMin liikkeellepaneva voima.

Nuden lasiset valaisimet ovat seurausta innokkaasta ja epätavallisesta lähestymistavasta suunnitteluun ja materiaaliin.
Näytetään 1 / 1 tuotteesta

Kontrastia ja epätavanomaisia lasivalaisimia

Kun brändi suunnittelee valaisinkokoelmansa, on heidän fokus kontrasteissa. Luodakseen todella aidon tyylipuhtaan muotoilun Nude etsii tasapainoa kahden eri kontrastin välillä.
Kuten esimerkiksi kahden materiaalin välillä – yksinkertainen lasi ja raskas betoni tai kupari.

Intohimo tuntemattomaan

Nuden tanskalainen toimittaja ROAM hakeutuu pois traditionaalisista ja tunnetuista designideoista. ROAM etsii jatkuvasti uusia innovaatioita, mielenkiintoisia uusia materiaalivalintoja ja designia. Tuloksena ROAM löytää innovatiivisia ja inspiroivia valaisimia – kuten esimerkiksi Nuden Mono kuparivalaisin. Valaisin joka yhdistää täydellisesti kontrasteja kupari ja savulasi luoden tyylipuhtaan muotoilun.
Jaa kuvasi #jaavalaisinmestari
Tägää #jaavalaisinmestari, jolloin kuvat näkyvät täällä. Inspiroidu ja innostu näistä ainutlaatuisista kodeista.