Zoolight Valaisimet

Ramin Razinan suunnittelemat söpöt pikkueläimet Zoolightille on kehitellyt pidemmälle Claudio Santambrogio, joka omistaa Intermezzon. Zoolightin idea oli luoda designvalaisimia lastenhuoneeseen. Lapsiystävällisiä valaisimia, joilla on kaunis ja innovatiivinen muotoilu. Ne luovat kokonaisen eläintarhan monien eri eläinten ansiosta.

Intermezzon Claudio aloitti valaisimien maahantuonnin vuonna 1999 ja on siitä lähtien auttanut kehittämään happylightista sellaisen, kun se nykyään on. Vuonna 2011 markkinoille tuli myös minizoolight. Näissä valaisimissa on LEDit, jotka vaihtelevat 7 eri värin välillä. Tämä sopii täydellisesti perheen pienimmille, joista on mahtavaa voida valita valon väri itse.
Näytetään 2 / 2 tuotteesta

Enemmän Zoolight lastenvalaisimista

Zoolight tarjoaa laajan valikoiman lasten valaisimia, jotka herättävät huomiota suloisen ulkomuotonsa ansioista. Valaisimet ovat löytäneet tiensä lastenhuoneisiin ympäri maailman. Zoolight luo eloa ja iloa lasten päiviin – näillä valaisimilla on helppo luoda uniikkia ja viihdyttävää valaistusta.

Zoolightin tuotevalikoima kasvaa vakaasti ja tällä hetkellä valikoimaan kuuluu riippuvalaisimia, seinävalaisimia ja pöytävalaisimia. Kaikki valloittavalla designilla, jotka muistuttavat eläintä. Nämä suloiset lastenvalaisimet ovat kaunis lisä jokaiseen lastenhuoneeseen.

Zoolight Elefantti
Tanskassa Elefantti on ollut kaikista myydyin Zoolight valaisin. Elefantti tulee kahdella valofunktiolla – päivänvalo ja yövalo. Valaisinta on saatavilla myös kahdessa eri koossa. Tämän lisäksi valaisimet ovat lapsiturvallisia. Valaisimet tulevat LED-valonlähteillä, mikä tarkoittaa, että valo on pehmeä ja käytännöllinen.

Kaipaako lapsesi huone jotakin ekstraa? Jos lapsellasi on jokin lempieläin, voimme suositella, että kävisitte läpi Zoolight-valikoiman, voitte mahdollisesti tuoda lapsen lempieläimen hänen huoneeseensa valaisimen muodossa.

Valaisimet on suunniteltu erityisen lapsiystävällisiksi. Turvallisuus on Zoolightille erittäin tärkeää. Tuotteet on valmistettu pehmeästä muovista, joka on vaikeasti rikkoutuvaa. Zoolight valaisimet tulevat myös LED-valonlähteillä turvatakseen valaisimen ylikuumentumiselta.
Jaa kuvasi #jaavalaisinmestari
Tägää #jaavalaisinmestari, jolloin kuvat näkyvät täällä. Inspiroidu ja innostu näistä ainutlaatuisista kodeista.