Puutarhavalaisimet

Viimeinkin on tullut kevään aika ja pitkän talven jälkeen aika nauttia puutarhasta. Keväällä ja kesän alussa on aina ihana uudistaa puutarhaa. Uudet puutarhavalaisimet voivat piristää pihapiiriä paljon ja tuoda uutta loistoa kukka-asetelmiin!
Olemme koonneet tähän artikkeliin liudan inspiraatiota puutarhavalaisimista.

Ensimmäiseksi on hyvä ottaa sanasto haltuun! Verkkokaupassamme on käytössä sanoja, jotka kattavat saman asian: pollari-, pysty- ja puutarhavalaisin ovat käytännössä yksi ja sama valaisin – kaikki nämä asetetaan maahan. Valaisimen voi puutarha sanasta riippumatta asettaa pihatien varteen, kukkapenkkiin tai muualle ulos – sinä päätät.

Jos haluat tarkastella kaikkia ulkovalaisimiamme, löydät ne kaikki täältä.

Alta löydät inspiraatiota ja lisätietoa ulkovalaisimista.
Toldbod 155 Pollari merkiltä Louis Poulsen

Toldbod 155 Pollari merkiltä Louis Poulsen

Toldbod-valaisin pollarina on  kaunis ja erittäin klassinen ulkovalaisin tunnetussa Toldbod-designissa. Ensimmäinen Toldbod – 290 – on Louis Poulsen A/S suunnittelema vuonna 1983, ja vuonna 2006 syntyi 155-malli ja vuonna 2009 120-malli. Design perustuu Poul Henningin ellipsi reflektoriin.

Toldbod puutarhavalaisin näyttää upealta pihatien varrella, etenkin kun valaisimia on monta molemmin puolin, mutta valaisin on myös näyttävä yksinään kukkapenkin luona. Toldbod ulkovalaisinsarjasta löytyy myös seinävalaisimia. Puutarhavalaisimet saa yhdistettyä yhteensopiviin seinävalaisimiin, jotka voi esimerkiksi sijoittaa pääoven vierelle.

Toldbod 155 pollarivalaisin on saatavilla mustana ja alumiinisena, valaisin sopii täydellisesti puutarhaan tai pihatien varrelle – ja näyttää fantastiselta.

Löydät pollarivalaisimet täältä.
Samson Pollari merkiltä David Super-Light A/S

Samson Pollari merkiltä David Super-Light A/S

Tanskalainen David Super-Light suunnittelee klassisia ja kauniita ulkovalaisimia. Suunnittelu ja tuotanto tapahtuu Tanskassa, niin että, valaisin todella kestää kaikenlaista säätä! Valikoimasta löytyy monta erilaista mallia.
Klassinen Samson Mini Pollarisopii täydellisesti useimpiin pihatien varsiin ja puutarhoihin, mutta ehkä Mike, Thomas tai Felix valaisin on enemmän sinun mieleesi?

Voit nähdä kaikki puutarhavalaisimet ja muut ulkovalaisimet David Super-Lightilta täältä.

Cube Stand merkiltä LIGHT-POINT

Cube Stand merkiltä LIGHT-POINT

Cube on erittäin suosittu valaisin, jota on saatavilla myös puutarhaan sopivana versiona! Cube Stand tanskalaiselta LIGHT-POINTilta omaa tunnetun Cube designin ja on uskomattoman kaunis valaisin, joka tarjoaa tyyliä ja erinomaista valaistusta. Tätä valaisinta on saatavilla valkoisena, hopeisena ja mustana, valaisin sopii täydellisesti yhteen Cube -seinävalaisimien kanssa.

Cube -valaisimet sopivat minimalistiseen ja nykyaikaiseen rakennukseen, jossa sen eleganttius pääsee oikeuksiinsa. Toki Cube on helposti yhdistettävissä muihinkin tyyleihin.

Löydät kaikki Cube Stand ulkovalaisimet täältä.

Rørhat merkiltä LIGHT-POINT

Rørhat merkiltä LIGHT-POINT

Toinen upea ulkovalaisin on Rørhat. Rørhat -valaisin on myös merkiltä LIGHT-POINT, sama valaisin käy seinälle ja puutarhaan, puutarhaversioon tulee erikseen tilata statiivi, johon Rørhat voidaan asentaa.

Rørhat tarjoaa hyvän ja käytännöllisen alaspäin suuntautuvan valaistuksen. Valaisinta on saatavilla monessa eri versiossa. Rørhat sopii klassisen pyöreän muotonsa ansiosta moniin eri tyylisiin rakennuksiin ja erilaisiin pihapiireihin!

Löydät Rørhat -valaisimet täältä.

Eggy Pop merkiltä Cph Lighting

Eggy Pop merkiltä Cph Lighting

Kaipaatko jotain aivan erilaista? Siinä tapauksessa Eggy Pop ulkovalaisimeen sijoittaminen kannattaa! Eggy Pop on saanut suurta suosiota futuristisella lookillaan, ja löytyykin nykyisin monesta puutarhasta.
Eggy Pop tarjoaa erittäin hyvän valaistuksen, ja se voidaan sijoittaa yksin tai pienessä ryhmässä. Hauska ja tunnelmallinen ratkaisu, joka aivan varmasti kääntää päitä.

Löydä Eggy Pop täältä.

Toivomme, että olet saanut inspiraatiota ja tietoa valaisimista puutarhaan ja pihatielle tästä artikkelista.
Kun valaisimet on asennettu, voit istuutua puutarhatuoliin, nauttia lasillisen ja ihailla uusia kauniita valaisimisiasi.
Katso täältä valikoimamme vaihtoehtoisia valaisimia puutarhaan ja pihatietä valaisemaan