Oligo

OLIGO LICHTTECHNIK GmbH on yli 25 vuoden ajan toiminut innovatiivisten koteihin suunnattujen valaisimien tuotannossa, sekä ollut mukana designpainotteisissa projekteissa maailmanlaajuisesti.

Yrityksen filosofia on "tunne valo" (tai englanniksi "feel the light"), joka heijastuu kaikkiin heidän tuotteisiin uniikilla muotoilullaan. Kyse on täydellisestä symbioosista, jossa on toiminnallisuutta, käytännöllisyyttä, ajattomuutta sekä yksityiskohtien huolellisuutta. Tätä filosofiaa on seurattu hyvin perustamisesta lähtien vuodesta 1987, samalla kun yritys on kehittynyt suureksi valaisimien valmistajaksi, jolla on yli 200 työntekijää sekä maailmanlaajuinen markkinointi ja myynti.

Yksi heidän tuotteiden merkittävimmistä ominaisuuksista on se, että laatu, kehitys ja tuotanto tapahtuu kaikki Saksassa "Made in Germany", mikä heijastuu hienostuneessa muotoilussa ja korkeassa laadussa.

Näiden ominaisuuksien yhdistäminen luo tuotteille ilmeisen selkärangan ja sen ansiosta ne ovat ainutlaatuisia. Kansainvälisiä design ja innovaatio hintoja korjataan säännöllisesti.

Uusien teknologioiden kehittäminen ja sopeuttaminen takaavat sen, että kaikki OLIGO tuotteet ovat huippuluokan teknologiaa ja ne tuottavat paljon iloa vuosikausien ajan.

OLIGOn ja sen ammattitaitoisten työntekijöiden maineen takaamiseksi on selvää, että kaikki valaisimet asetetaan tiukan laadunvalvonnan alle ja varmistetaan se, että kaikissa on oikeat testaussertifikaatit.

Lisätietoja Oligo -valaisimista

Oligo tarjoaa täydellisen yhdistelmän käytännöllisyyttä, ajattomuutta ja yksityiskohtiin kiinnitettyä huomiota. Yrityksen filosofia on ollut sen toimintojen ytimessä lähtien yrityksen perustamisesta vuonna 1987. Ajan myötä Oligo on kasvanut merkittäväksi toimijaksi valaistusalalla. Se työllistää tällä hetkellä yli 200 ihmistä ja markkinoi tuotteitaan maailmanlaajuisesti.
Yksi Oligon näkyvimmistä ominaisuuksista on, että laatu, kehitystyö ja valmistus tehdään kaikki Saksassa, mikä näkyy yrityksen pitkälle kehittyneessä muotoilussa ja korkealaatuisissa tuotteissa. Näiden ominaisuuksien yhdistelmä on yrityksen tuotteiden ytimessä ja tekee niistä ainutlaatuisia. Oligolle on satanut vuosien kuluessa useita kansainvälisiä palkintoja muotoilusta ja innovaatioista.
Uusien teknologioiden kehittäminen ja muokkaaminen auttavat varmistamaan, että Oligon tuotteet ovat viimeisintä teknologiaa, joka tuottaa iloa vielä useiden vuosien ajan.
Säilyttääkseen moitteettoman maineensa Oligo asettaa valaisimilleen tiukan laadunvalvonnan, ja jokaisen valaisimen mukana tulee asiaankuuluva todistus testituloksista. Oligo valmistaa ainutlaatuisia valaisinratkaisuja olohuoneisiin ja on voittanut useita palkintoja räätälöidyistä konsepteistaan. Oligo tuotemerkkinä on intohimoinen käsityöläistaidon ja luotettavan laadun suhteen. Yrityksen taustalla olevat pääsuunnittelijat suunnittelevat, luovat ja valmistavat kaikki tuotteet Saksassa, jossa laatuvaatimukset ovat erityisen tiukat.
Oligon tuotevalikoima on tunnettu teknologiastaan ja luovuudestaan. Tuotevalikoimaan kuuluu muun muassa Kelveen -riippuvalaisin. Kelveenia voi pyörittää, joten käyttäjä voi itse valita mistä suunnasta valo tulee. Valaisimen neliömäinen olemus yhdistettynä sen pehmeisiin reunoihin saa sen erottumaan joukosta. Kelveen on saatavilla vain valkoisena.
Ainutlaatuinen ja suosittu “Mademoiselle Filou” toimii sekä riippuvana että kiinteästi asennettuna valaisimena. Ylellisen valaisimen inspiraationa ovat olleet kärpäset. Mademoiselle Filou on ainutlaatuinen valaisin, joka kiinnittää kaikkien huomion. Jos valaisimisissa sinua kiinnostaa teknologiset taidonnäytteet ja laatu, Oligo on ehdottomasti tutustumisen arvoinen tuotemerkki.