Louise Campbell

Syntynyt: 1970
Tunnettuja töitä: Campbell riippuvalaisin, Collage riippuvalaisin, Snow lattiavalaisin, LC Shutters, Kaikki Louis Poulsenille
Koulutus: Suunnittelija, Tanskan Design-koulu

Historia
Louise Campbell on syntynyt vuonna 1970 Kööpenhaminassa. Hän on tanskalaisen isän ja englantilaisen äidin tytär, joten hän on kasvanut ja saanut koulutusta kummassakin maassa. Valmistuttuaan London College of Furniture koulusta vuonna 1992, hän palasi Tanskaan ja jatkoi opintojaan teollisen suunnittelun parissa Tanskan Design-koulussa, josta hän valmistui vuonna 1995. Vuonna 1996 hän loi oman suunnittelustudion, jossa hän on työskennellyt siitä lähtien. Hänen pääpaino on ollut huonekaluissa ja valaisimissa, mutta studio on mukana myös muissa sisustus design projekteissa.

Louise Campbellin työ on leikkisää ja kokeellista, hän on saanut maineen arkipäivän tuotteiden ja tilanteiden kevyestä vääristämisestä, lisäksi hän luo uusia suuntauksia materiaalien ja tuotantoprosessien kanssa. Skandinaavisen rationalismin ja feminismin yhdistelmä sekä ehkä hänen kaksoiskansalaisuus antaa epätavallisen edun. Havainnollistavat kontrastit ovat ilmeisesti toistuva tekijä hänen työssään.

Suunnittelustudio on tunnettu myös vähemmän tuottavista toimista. Louise Campbell on näyttelyiden kuraattorina ja suunnittelijana olemisen lisäksi osallistunut useisiin aktiviteetteihin, jotka pyrkivät parantamaan Tanskan designympäristöä. Näiden aktiviteettien joukossa on "Walk the Plank", joka on yhteistyö 30 huonekalusuunnittelijan ja 60 huonekalupuusepän kanssa, jotka kaikki ovat käyttäneet aikaansa ja alkuperäisiä malleja tähän hyvään asiaan.

Studio toimii muutaman perussäännön mukaan: Aloita aina pohjalta. Kaikki on mahdollista, kunnes toisin todistetaan. Kaikilla päätöksillä on oltava hyvä syy.
Louise Campbell on muun muassa suunnitellut Campbell riippuvalaisimen, Collage riippuvalaisimen, LC SHutters riippuvalaisimen ja Snow lattiavalaisimen Louis Poulsenille.

Louise Campbell on muun muassa voittanut kultaisen IF Product Design Award palkinnon, jonka hän sai Campbell riippuvalaisimen ansiosta vuonna 2005, hän suunnitteli valaisimen erityisesti Louis Poulsen Lighting -yritykselle.
Collage 600 Valkoinen - Louis Poulsen
Suos. hinta EUR 1 619,00
Takaisin hyllyssä 06-10-2022
Collage 450 Valkoinen - Louis Poulsen
Suos. hinta EUR 1 028,00
Takaisin hyllyssä 03-10-2022
LC Shutters Valkoinen - Louis Poulsen
Suos. hinta EUR 673,00
Odotetaan saapuvaksi varastoon: 3-5 päivässä
Näytetään 3 / 3 tuotteesta
Jaa kuvasi #jaavalaisinmestari
Tägää #jaavalaisinmestari, jolloin kuvat näkyvät täällä. Inspiroidu ja innostu näistä ainutlaatuisista kodeista.