Vihreät valot - Opi koristelemaan vihreillä lampuilla!

VIHREÄT VALOT


OPI KORISTELEMAAN LAMPUILLA VIHREÄLLÄ VÄRILLÄ!
Vihreä on väri, joka sisältää symbolista rikkautta ja monenlaisia tunteita. Luontoon liitettynä värinä vihreä edustaa usein raikkautta, kasvua ja elämää. Se symboloi myös harmoniaa, tasapainoa ja rauhallisuutta, minkä vuoksi se on suosittu väripsykologiassa rauhoittavana sävynä. Vihreä on monipuolinen ja voi vaihdella voimakkuudeltaan ja sävyltään, joten se sopii eri yhteyksiin. Syvistä metsänvihreistä sävyistä, jotka luovat rauhallisuuden tunnetta sisätiloissa, vaaleanvihreisiin väreihin, jotka lisäävät raikkautta ja elinvoimaa, vihreä voidaan sovittaa erilaisiin tunnelmiin ja tyyleihin.
.

Vihreä lamppu korostuksena sisustuksessaVihreä tuo sisustukseen ainutlaatuista dynamiikkaa, ja vihreiden aksenttien, kuten lamppujen, käyttäminen voi olla loistava tapa integroida tämä väri. Vihreät valaisimet tuovat raikkaan tuulahduksen väriä, joka voi toimia sekä valaistuksena että koristeena. Luonnollinen yhteys luontoon tuo huoneeseen raikkauden ja elinvoimaisuuden tunteen. Vihreät valot eivät ole hallitsevia, vaan ne voivat luoda hienovaraisen keskipisteen, joka herättää huomiota ilman, että se on ylivoimainen.

Vihreä väri voi myös auttaa luomaan rentouttavan ilmapiirin, joten se sopii tiloihin, joissa mukavuus ja rauhallisuus ovat tärkeitä, kuten olohuoneeseen tai makuuhuoneeseen. Sisällyttämällä vihreät valot sisustukseen luot paitsi toiminnallisen valaistuspisteen myös taiteellisen elementin, joka sopii yhteen muun huoneen kanssa.

Katso kaikki yli 450 vihreää valoa täältä!

Klassinen tummanvihreä lamppu

.

Tummanvihreä on syvä ja hienostunut väri, joka tuo ylellisen ulottuvuuden mihin tahansa sisustukseen. Tämä vihreän sävy herättää usein rauhallisuuden, vakauden ja luontoyhteyden tunteita. Sisustukseen integroituna tummanvihreä luo tyylikkään ja hienostuneen ilmapiirin.
Tummanvihreä luo eleganssia ja hienostuneisuutta.

Kaiser Idell by Fritz Hansen metsänvihreänäChristian Dellin Kaiser Idell -valaisinsarja kiteyttää Bauhaus Designin olemuksen ja edustaa vertaansa vailla olevaa omaperäisyyttä. Kaiser Idell Luxus -pöytävalaisimessa, jota tässä edustaa malli 6631, on käytetty tarkkaa tekniikkaa ja poikkeuksellista käsityötaitoa. Ainutlaatuinen ja erittäin korkea laatu ei ainoastaan säteile omaperäisyyttä, vaan myös veistoksellisuutta ja tiukkaa puhdasta muotoilua.

Koko sarjalle on ominaista patentoidun kääntyvän nivelen ja erottuvan varjostimen ympärille keskittyvä vertaansa vailla oleva laatu. Valaisimen yläosassa oleva ylpeä leima kertoo selvästi, että kyseessä on aito "ORIGINAL KAISER-idell". Kun valitset tummanvihreän mallin, saat eleganssia, tyyliä ja ajattomuutta vailla vertaa.

Katsele lamppua täältä!

Original 1933 i britisk grøn fra CooliconCoolicon Original 1933 Design Pendel Green repræsenterer den mørkegrønne variation af denne britiske designklassiker, hvis historie begyndte tilbage i 1933. Lampen fremstilles i dag med omhyggelig håndværksmæssig dygtighed, hvor holdbart metal og brændt emalje påføres manuelt. Dette sikrer ikke kun et robust resultat, men også en lang levetid, specielt med hensyn til lampens farve.

Den æstetiske fusion af form og funktion skaber et retro look, der naurligt integrerer sig med tidens tendenser. Farvepaletten er nøje udvalgt for at bevare lampens klassiske udtryk samtidig med at imødekomme nutidens indretningsmæssige strømninger. Lampen leverer en fantastisk nedadrettet belysning, perfekt til at lyse op over et spisebord eller et af hjemmets arbejdsområder. Med sit historiske fundament og moderne tilpasninger tilføjer Coolicon-pendlen et strejf af tidløs elegance til ethvert rum.

Se lampen her!

Den grønne banklampe: Milenka fra LindbyDen klassiske banklampe er en tidløs skønhed, der inkarnerer elegance og funktionalitet. Denne ikoniske lampetype har en historie, der strækker sig tilbage til det 19. århundrede, og har sidenhen bevaret sin plads som et symbol på stil og sofistikation. Kendetegnet ved sin karakteristiske form, har den klassiske banklampe ofte en grøn glasskærm, der ikke kun tilføjer et strejf af farve, men også reducerer genskin og giver et behageligt, fokuseret lys. Materialerne, der anvendes til produktionen af en klassisk banklampe, er ofte af høj kvalitet som messing eller poleret metal. Disse materialer bidrager til lampens holdbarhed og tilføjer en antik og luksuriøs dimension til dens udseende.

Se lampen her!

Miten käytät vihreää riippuvalaisinta sisustuksessa?Vihreä riippuvalaisin voi olla loistava lisä sisustukseen, sillä vihreä väri yhdistetään usein rauhallisuuteen, luontoon ja tasapainoon. Seuraavassa on muutamia tapoja, joilla voit käyttää vihreää riippuvalaisinta sisustussuunnittelussasi:

 • Valaistus: Ripusta vihreät riippuvalaisimet ruokapöydän, keittiön saarekkeen tai olohuoneen yläpuolelle lisäämään huoneeseen miellyttävää ja rauhoittavaa valoa. Vihreä valaistus voi luoda viihtyisän tunnelman.

 • Keskipiste: Käytä vihreää riippuvalaisinta huoneen keskipisteenä. Sijoita se taideteoksen, koristeellisen pöydän tai erityisen alueen yläpuolelle herättämään huomiota ja luomaan visuaalista mielenkiintoa.

 • Luonnolliset elementit: Vihreän sävyt yhdistetään usein luontoon. Integroi vihreät riippuvalaisimet tiloihin, joissa on jo luonnonelementtejä, kuten kasveja, puuhuonekaluja tai kiveä. Näin luodaan harmoninen yhteys ympäristöön.

 • Värien yhteensovittaminen: Jos sisustuksessasi on vihreitä aksentteja, vihreä riippuvalaisin voi sopia siihen täydellisesti. Se voi olla tyynyjä, mattoja tai taideteoksia, joissa on vihreitä sävyjä, jotka toimivat riippuvalaisimen kanssa yhtenäisen väripaletin luomiseksi.

 • Kontrasti: Toisaalta vihreää riippuvalaisinta voidaan käyttää myös kontrastielementtinä huoneessa, jossa on muita värejä. Se voi lisätä väriä ja luoda visuaalista jännitettä.
Muista, että sisustussuunnittelu on henkilökohtaista, joten tärkeintä on valita jotain, joka sopii omaan makuusi ja tyyliisi. Vihreä riippuvalaisin voi olla monipuolinen elementti, joka paitsi lisää valaistusta myös vaikuttaa kodin yleiseen tunnelmaan.

Osta vihreä Pantop Verpanista oikealle tästä!

MODERNI PÖLJYINEN VIHREÄ LAMPPUVihreän hillityn sävyn sisällyttäminen sisustukseen tuo rauhallisuuden, harmonian ja yhteyden luontoon. Tämä väri huokuu raikkautta olematta ylivoimainen, ja se voidaan sovittaa erilaisiin tyyleihin ja tiloihin.

Maluma-riippuvalaisin Fritz HanseniltaMaluma™-riippuvalaisin on käsinpuhalletusta lasista valmistettu hienostunut riipus, joka vangitsee ajattoman tyylikkyyden. Vaimean vihreällä värillä se sulautuu mihin tahansa huoneeseen hienovaraisen harmonisesti. Anodisoitu alumiiniripustus, joka sopii täsmälleen valaisimen sävyyn, korostaa sen huolellisesti valmistettua luonnetta. Valaisimen himmeä lasi ja pehmeä, pyöreä muoto luovat valoisan ja kutsuvan ilmeen. Tyylikästä yleisvaikutelmaa korostavat ripustus ja tekstiilipäällysteinen johto, mikä tekee siitä kauniin lisän mihin tahansa kodin sisustukseen.

Katsele valaisinta täällä!

Soft Green VP9 Flowerpot i portable fra &TraditionFlowerpot VP9 Portable Bordlampe Soft Green er en kompakt version af Verner Pantons ikoniske Flowerpot bordlampe. Med en højde på 29,5 cm og diameter på 16 cm er den ideel til både indendørs og udendørs brug. I samarbejde med &tradition præsenterer Lampemesteren denne version i den trendy Soft Green nuance. Lampen har indbygget LED med 3-trins dæmperfunktion, der let styres via touch på kuglen øverst. Opladelig via USB med en imponerende batterilevetid på op til 10 timer ved fuld styrke. Med en IP44 tæthedsgrad er den velegnet til haven, terrassen eller altanen, og den tilføjer en hyggelig belysning til sene sommeraftener.

Se lampen her!

Den grønne Companion fra ANTIDARKANTIDARK præsenterer Companion T1 Portable Bordlampe i en afdæmpet grøn nuance - en loyal ledsager, som navnet antyder på engelsk. Denne moderne og enkle bordlampe er ikke bundet til en enkelt placering i din indretning, da den bærer en bærbar karakter. Tag den med dig rundt til alle de steder, hvor behovet for god og behagelig belysning opstår. Lyset i Companion-lampen er dæmpbart, hvilket giver dig frihed til at justere belysningen og atmosfæren efter dine præferencer.

Companion-designet findes i et udvalg af smukke farver, så du kan vælge den, der bedst komplimenterer din indretningsstil. Lampen er udstyret med et genopladeligt batteri, så du blot skal oplade den, når strømmen er ved at løbe ud. Med en levetid på omkring 25.000 lysningstimer kan du nyde godt af denne lampe i mange år fremover. En praktisk og stilfuld følgesvend, Companion T1, der kombinerer funktionalitet med et æstetisk design.

Se lampen her!

Vihreä pöytävalaisin - täydellinen kontrastielementti

.

Vihreä pöytävalaisin voi olla kaunis ja toimiva kontrasti missä tahansa huoneessa. Vihreä väri tuo raikkautta sisustukseen, mutta voi myös luoda rauhoittavan tunnelman. Kun valitset vihreää pöytävalaisinta, harkitse sen sijoittamista työpöydälle, yöpöydälle tai olohuoneen sivupöydälle.

 • Pöydällä vihreä valaisin voi toimia inspiroivana valonlähteenä työssä tai opiskelussa. Vihreän värin katsotaan myös edistävän keskittymistä ja rauhoittumista, joten se on ihanteellinen valinta työtilaan. Yhdistä valaisin yksinkertaisiin, luonnollisiin materiaaleihin, kuten puuhun tai kiveen, luodaksesi harmonisen ilmapiirin.

 • Yöpöydällä vihreä lamppu voi lisätä makuuhuoneeseen pehmeää ja rauhoittavaa valoa. Se luo viihtyisän tunnelman ja auttaa luomaan rauhallisen ympäristön, joka sopii täydellisesti rentoutumiseen ennen nukkumaanmenoa. Harkitse vihreän lampun yhdistämistä pehmeisiin tekstiileihin ja luonnollisiin sävyihin yhtenäisen sisustuksen luomiseksi.

 • Olohuoneessa vihreä pöytävalaisin voi olla koristeellinen elementti sivupöydällä tai hyllyllä. Käytä sitä tuomaan huoneeseen ripaus väriä ja persoonallisuutta. Yhdistä lamppu muihin sisustuksen vihreisiin yksityiskohtiin, kuten kasveihin tai tyynyihin, yhtenäisen ja kutsuvan ilmapiirin luomiseksi.


Sijoititpa vihreän pöytävalaisimen mihin tahansa, sen väri ja valaistus auttavat luomaan harmonisen ja miellyttävän ilmapiirin kotiisi.

Osta Le Klintin kaunis 343 täältä!

LUMOAVA SINIVIHREÄ LAMPPUSinivihreä on lumoava väri, jossa yhdistyvät sekä sinisen että vihreän ominaisuudet. Tämä sävy onnistuu luomaan visuaalisen tasapainon sinisen viileiden sävyjen ja vihreän rauhoittavien vibojen välille. Väri voi vaihdella sinisävyisemmistä vihreäsävyisempiin sävyihin riippuen kahden perusvärin voimakkuudesta.

Talan teekeltainen MuseThe Muse Portable Tala x Farrow & Ball Pleasure Garden Green edustaa kaunista yhdistelmää Talan huippuluokan muotoilusta ja Farrow & Ballin ikonisesta väriosaamisesta. Tässä valaisimessa yhdistyvät ulkoilmalampun klassinen ulkoasu ja uusin LED-teknologia, ja tuloksena on käytännöllinen ja esteettinen mestariteos. Sytytettäessä lamppu luo vaikutelman, että näkyvä lamppu leijuu ilmassa, mikä lisää modernia ja dynaamista ilmettä. Sopivan kahvan ansiosta The Muse on helppo kuljettaa, ja se lisää toiminnallisuutta.

Hanki käytännöllinen Muse täältä!

Adar fra Bloomingville i en indbydende og dyb nuanceAdar Pendel i Blue-Green/Glass indgyder rummet med en behagelig og eksotisk atmosfære. Lampen fremviser et tydeligt palmedesign takket være sin smukke blågrønne nuance og det fint indridsede mønster. Den eksotiske stemning forstærkes af skinnende gyldne metalelementer på både skærm og loftbeslag, hvilket kan fremhæves yderligere ved at udstyre pendlen med en varmt glødende pære med en lav farvetemperatur.

Skærmens rundede og voluminøse udformning er udført i tonet glas, hvor dybe indridsninger skaber et regelmæssigt mønster. Dette mønster giver et smukt lysspil i det tonede glas, både når lampen er tændt og slukket. Placer lampen et fritstående sted, hvor den kan beundres fra forskellige vinkler, og nyd det karakteristiske mønster, der forhindrer blænding og lader lyset stråle ud gennem glasset i et blødt skær med en ulmende kerne. Adar Pendel i Blue-Green/Glass er ikke blot en lyskilde, men også en kunstnerisk tilføjelse til indretningen, der fanger opmærksomheden med sit unikke design og farvesammensætning.

Find den smukke Adar her!

Fatboys Jolly Trolley i Dark SageJolly Trolley i Dark Sage er et legende og praktisk design, der vil tilføre karakter til din indretning! Den blågrønne nuance af Jolly Trolley er kun én af de sjove farver, den fås i. Denne rullende barskab er den overraskende følgesvend til at krydre dine fester, en unik detalje til at fremvise blomster og planter i stuen eller den enestående læsebelysning i soveværelset. Med et mageløst design har Jolly Trolley utallige anvendelsesmuligheder, fungerende som en praktisk belysningskilde, et funktionelt bord og et dekorativt element på en legende, let og elegant måde. Lampen indeholder to hylder, hvoraf den øverste kan fungere som en bakke, der kan tages af og på efter behov.

Forfrisk indretningen med en Jolly Trolley her!

Väritä elämääsi vihreällä varjostimellaVihreä lampunvarjostin voi tuoda raikkaan ja rauhoittavan tunnelman mihin tahansa huoneeseen kodissasi. Kuvittele, että voit sijoittaa vihreän lampunvarjostimen työpöydällesi luodaksesi inspiroivan työtilan. Vihreä väri yhdistetään usein luontoon ja kasvuun, mikä voi edistää luovuutta ja tuottavuutta.

 • Olohuoneessa vihreä lampunvarjostin voi olla hienovarainen elementti, joka tuo luonnon kauneuden sisätiloihin. Yhdistä vihreä väri maanläheisiin sävyihin, kuten ruskeaan tai beigeen, luodaksesi lämpimän ja kutsuvan ilmapiirin. Vihreä lampunvarjostin nurkkapöydällä voi myös toimia kauniina katseenvangitsijana, joka tuo huoneeseen luonnetta.

 • Makuuhuoneessa vihreä lampunvarjostin voi luoda rentouttavan ilmapiirin, joka sopii täydellisesti viihtyisän lukunurkan luomiseen. Vihreän varjostimen lempeä valaistus voi auttaa luomaan miellyttävän tunnelman, joka on ihanteellinen rentoutumiseen ennen nukkumaanmenoa.

 • Koristeellisuuden lisäksi vihreä lampunvarjostin voi olla myös fiksu tapa lisätä värikoordinaatiota sisustukseen. Sovita varjostimen väri yhteen huoneen muiden vihreiden elementtien, kuten kasvien tai tyynyjen, kanssa yhtenäisen ja tyylikkään sisustuksen luomiseksi.

  Kun seuraavan kerran mietit sisustuksen päivittämistä, vihreä lampunvarjostin voi olla täydellinen lisävaruste tuomaan raikkautta, rauhallisuutta ja tyyliä kotiisi.

  Osta kaunis Under The Bell Muutolta täältä!

KIRKKA JA POSITIIVINEN VALON VIHREÄValovihreä on iloinen sisustusväri, joka tuo raikasta ja eloisaa energiaa mihin tahansa tilaan. Tämä väri tuo keveydellään ja selkeydellään sisätiloihin hienovaraista mutta rohkaisevaa dynamiikkaa. Seuraavassa on muutamia ehdotuksia muutamista vaaleanvihreistä valaisimista, jotka voivat lisätä sisustukseesi vauhtia ja lämpöä:.

Snoopy-lamppu vihreänä FlosiltaSnoopy-pöytävalaisin vihreänä on viehättävä ja ironinen pieni valaisin, joka varastaa huomion missä tahansa huoneessa. Rento lamppu huokuu itsevarmuutta, ja sen hienovarainen ilme on samalla keskeisellä paikalla kaikkien huomion keskipisteenä. Achille Castiglionin ja Pier Giacomo Castiglionin suunnittelema valaisin on saanut inspiraationsa Charles Schulzin sarjakuvasta "Tenavat" tutusta rakastettavasta beagle-koira Snoopysta.

Omaleimaisen muotoinen lasivarjostin muistuttaa uskollisen beaglen päätä. Aivan kuten Snoopyn pää, se lepää hieman alamittaisen rungon päällä. Kytkin, jossa on sisäänrakennettu kosketushimmennin, on sijoitettu tyylikkäästi Snoopyn kaulapannan kohdalle, ja lampun johto muodostaa heiluvan hännän.

Katso Snoopy täällä!

Illumin fra Dyberg LarsenIllumin Philo Pendel Grøn, designet af Frank Kerdil for DybergLarsen, tilføjer et forfriskende pust til rummet med sin elegante form og organiske design. Denne smukke pendel er en del af Illumin-serien, der er resultatet af et frugtbart samarbejde mellem den erfarne danske designer Frank Kerdil og den innovative designvirksomhed DybergLarsen.

Kendetegnende for Illumin-serien er de imponerende skærme, der hænger ned fra loftet som en rig klase af brede blade, der varierer i både størrelse, farve og form. Pendlen præsenterer et væld af smukke udgaver, fra naturtro modeller til mere geometrisk orienterede varianter, hvilket giver dig mulighed for at vælge den perfekte pendant til din indretning.

Bag de bladformede elementer gemmer sig en standard E27-fatning, der giver dig frihed til at vælge mellem forskellige pæremodeller. Derudover kan du nyde godt af en gratis pære med dit køb. Når Illumin Philo Pendel tændes, spreder lyskilden forsigtigt et smukt skær omkring lampen, hvilket subtilt fremhæver konturerne på de enkelte bladelementer og skaber en visuelt imponerende belysningseffekt. Denne pendel er ikke blot en lyskilde, men også en kunstnerisk tilføjelse til din indretning, der kombinerer funktionalitet med æstetik på en smuk måde.

Se den palmeinspirerede lampe her!

Crayon fra HübschCrayon inkorporerer et enkelt og stilfuldt design med et anstrøg af tidløst vintagelook, der er meget populært. Dette alsidige design passer ind i enhver indretningsstil og kan med lethed finde sin plads i forskellige rum som over spisebordet, i køkkenet, i stuen eller ved siden af sengen. Den hvide inderside på lampeskærmen sikrer, at lyset spredes smukt, behageligt og jævnt i rummet.

Den koniske pendel er fremstillet af solidt metal eller træ og fås i flere attraktive farver. Lamperne kommer med enten en unik farvet top eller ledning, hvilket giver mulighed for at skabe et personligt, farverigt og unikt præg på din indretning. Du kan med fordel kombinere forskellige farver og skabe en harmonisk miks og match-effekt. Dette gør Pendel Ø35 til en funktionel og dekorativ belysningsløsning, der tilføjer charme og karakter til dit hjem.

Køb din Crayon her!
On helppo tulla vihreäksi kateudesta, kun näkee hyvin käytetyn vihreän lampun sisustuksessa - ja tässä ovatkin valintamme lampuista, jotka voivat tuoda varjoa sisustukseesi.
 
Jos et löytänyt mitään omaan makuusi sopivaa, katso ympärillesi. Olemme ylpeitä valtavasta valaisimien valikoimastamme ja olemme varmoja, että sieltä löytyy ainakin yksi sinun makuusi sopiva!