Valaisinmestarin ajankohtaiset kampanjat ja alennukset

Valaisinmestarilla haluamme aina hemmotella asiakkaitamme, joten täältä löydät kaikki ajankohtaiset kampanjamme, jotka ovat voimassa tällä hetkellä.


Voit liittyä asiakasklubiimme, jolloin saat myös tietoa kaikista hyvistä tarjouksistamme ja kampanjoista.20 % alennus kaikista kauniista ja hauskoista Flowerpot VP3 -pöytävalaisimista merkiltä  &Tradition – 31. joulukuuta saakka. Tämän ikonisen designin on luonut Verner Panton, ja on erinomainen esimerkki legendaarisesta ja vallankumouksellisesta valaistussuunnittelusta. Toivotko itsellesi myös kaunista pöytävalaisinta joululahjaksi tai tiedätkö henkilön, joka toivoo?

Tilaa nyt ja säästä!


Tanskalainen valaistusyritys 101 Copenhagen luo progressiivisia valaisimia, joissa on vahvat referenssit ajan suuntauksiin. Haluaisitko yhdistää supermoderneja materiaaleja kuten messinki ja kupari sisustukseesi? Juuri nyt voit ostaa nämä lämpimissä metallin vivahteissa alennettuun hintaan – voit säästää jopa 30 % moderneista 101 Copenhagen valaisimista!Meillä on myös monia muita hyviä tarjouksia, löydät kaikki ajankohtaiset tarjoukset täältä!