Valaisimia terassille

To Go -valaisimet & valaisimet, jotka sopivat täydellisesti terassille

On viimein tullut se aika vuodesta, kun voimme istua terassilla, pihalla, mökkilaiturilla… Tämä tarjoaa mahdollisuuden nauttia pitkistä ja kauniista kesäilloista.

Valaisinmestarin laajasta valikoimasta löytyy joukko valaisimia, jotka voit ottaa mukaasi kaikkialle – lataus kestää yhtäjaksoisesti palaen jopa 5 tuntia. To Go -valaisimet mahdollistavat kesäyöstä nauttimisen myöhäiseen yöhön saakka ulkosalla tunnelmallisessa valaistuksessa.

Valikoimassamme on mukana kulkevia ulkovalaisimia tunnetuilta merkeiltä, kuten Marset, Flos, Philips Hue, Lampefeber ja monia muita.

1.	Battery Pöytävalaisin Krystal merkiltä Kartell

1.Battery Pöytävalaisin Krystal merkiltä Kartell

Tämä pieni uniikki mobiili pöytävalaisin merkiltä Kartell on mukana kuljetettava, jonka voit ottaa mukaasi mihin tahansa. Varmista, että akku on ladattu. Tämän jälkeen voit ottaa valaisimen mukaasi parvekkeelle, rannalle, metsään, vaellukselle, mökille tai mihin ikinä haluat. Valo voi palaa 8 tuntia yhdellä latauksella.

Battery -pöytävalaisinta voi käyttää myös sisätiloissa tavallisena pöytävalaisimena. Valaisinta on saatavilla useissa eri värivaihtoehdoissa – voit tilata valaisimen täältä.2.	FollowMe merkiltä Marset

2.FollowMe merkiltä Marset

Tämä upea FollowMe -valaisin merkiltä Marset on erittäin käytännöllinen valaisin, jonka voit helposti ottaa mukaasi. Pöytävalaisin ladataan USB:llä, kun FollowMe on ladattu täyteen, voi se palaa yhtäjaksoisesti jopa 5 tuntia. FollowMe -valaisimessa on himmennysominaisuus, jossa on kolme vaihetta – tunnelmavalaistuksesta tehokkaaseen käytännölliseen valaistukseen.
FollowMe on tyylikäs valaisin, joka sopii moneen tilanteeseen.

Valaisinta on saatavilla kahdessa eri koossa, löydät valaisimet täältä.

3.	Carrie merkiltä Menu

3.Carrie merkiltä Menu

Carrie on kaunis ja käytännöllinen valaisin, jonka voit ottaa mukaasi. Valaisin on suunniteltu tanskalaisen ”hygge”-perinteen mukaisesti. Valaisin luo tunnelmallista (hygge) valaistusta ollen samalla tyylikäs.

Carrie on ladattava, mukana kulkeva valaisin, joka ladataan USB-liitännällä. Valaisin voi valaista jopa 5 tuntia, mikä sopii täydellisesti terassi-iltaan.

Löydät Carrie -valaisimet täältä.

4.	Go merkiltä Philips Hue

4.Go merkiltä Philips Hue

Tämä monipuolinen valaisin Philips Huelta on todella uniikki valaisin. Go -valaisimen kanssa sinulla on monia vaihtoehtoja siitä, minkä värisen tai minkälaisen valaistuksen haluat luoda. Philips Hue Go –valaisimen voit ottaa mukaasi ja luoda juhlallisen tai tunnelmallisen valaistuksen. Valaisin sopii moneen tilaan, sen tyylipuhtaan designin ansiosta.

5.	Abelia merkiltä Philips

5.Abelia merkiltä Philips

Philipsin Abelia lyhty omaa erittäin yksinkertaisen lookin ja kannattimen, joka tekee sen mukaanotosta helpon. Valaisimessa on kolmivaiheinen himmennin, joten sinulla on mahdollisuus luoda toiveidesi mukainen valaistus tilaan kuin tilaan.

Abelia-lyhdyssä on myös ainutlaatuinen ominaisuus, se voidaan laittaa kynttilä-tilaan, jolloin valaistus on säteilevää, kuin oikeissa kynttilöissä. Abelia-lyhty ladataan USB-pistokkeella. Lyhty voi pitää valoa jopa 4 tuntia täydellä teholla.

Abelia -valaisimet löydät täältä.

6.	Bon Jour merkiltä Flos

6.Bon Jour merkiltä Flos

Tämä erinomainen Flos pöytävalaisin voi olla matkakumppanisi millä tahansa matkalla. USB-laturilla ladattavan akun ansiosta valaisin on ainutlaatuisen kätevä ja ilo ottaa mukaan terassille. Bon Jourin akku voi valaista 6 tuntia putkeen, ja valaisimessa on neljä eri kirkkautta, joten voit säätää helposti valon tehokkuutta.

Yksi tämän To Go -valaisimen erityispiirteistä o, että voit käytännössä itse suunnitella valaisimen, voit valita minkä värisen varjostimen ja valaisimen pään haluat.
7.	Ginger 20M merkiltä Marset

7.Ginger 20M merkiltä Marset

Marsetin Ginger pöytävalaisin on fantastinen ratkaisu valaistuksen tarpeeseen, kannettavaa valaisinta on helppo kuljettaa mukana. Valaisimessa on ladattava akku, joka tarjoaa mahdollisuuden ottaa valaisimen mukaan mihin tahansa.  Sinun ei tarvitse ajatella johtoja ollenkaan, ainoastaan silloin kuin lataat Ginger-valaisimen.

8.	Terras merkiltä Philips

8.Terras merkiltä Philips

Philips on suunnitellut laatuvalaisimen, joka on todella nykyaikainen ja valmistettu laadukkaista materiaaleista. Terras -pöytävalaisin sopii täydellisesti puutarhaan, terassille, kesäasunnon kuistille – täydellinen ulkovalaisin. Valaisimessa olevan koukun ansiosta se sopii pöydän lisäksi ripustettavaksi terassille!

Tämä valaisin tarjoaa kauniin ja käytännöllisen valaistuksen, jolla voit luoda ihanan tunnelman terassille tai sisälle.

Löydät Terras - valaisimet täältä.

9.	Suspence Nomad merkiltä LightYears

9.Suspence Nomad merkiltä LightYears

Suspence Nomadin takana on brändi LightYears, he ovat suunnitelleet valaisimen, jonka voit ottaa mukaan ja siirtää paikasta toiseen. Valaisimen tyylipuhdas ja upea design tekee siitä miellyttävän katseltavan. Sinulla on mahdollisuus sijoittaa valaisin mihin haluat, myös ulos terassille. Valaisin ei tosin voi seistä terassilla koko yötä, se tulisi aina muistaa ottaa mukaan sisälle.  

Suspence Nomad -valaisin tulee 4 metrin johdolla, mikä tekee siitä helposti siirrettävän. Tämä upea valaisin tarjoaa pehmeän valaistuksen, joka sopii todella hyvin luomaan oikeaa tunnelmavalaistusta.

10.	May Day merkiltä Flos

10.May Day merkiltä Flos

May Day on oikea työvalaisin merkiltä Flos, upea ja yksinkertainen design. May Day sopii käytettäviksi useissa eri tiloissa.

Valaisin tulee pitkän johdon kanssa, mikä tekee sen siirtämisen helpoksi. Voit ottaa valaisimen mukaan terassille, puutarhaan tai autotalliin.

Löydät May Day -valaisimet  täältä.