UMAGE - Yksinkertaisen kaunis

Se alkoi lampusta ja jälleennäkemisestä. Hän käveli vintage-liikkeeseen nähdäkseen isänsä lampun - lampun, jota hän ei ollut nähnyt 30 vuoteen. Muotoilu, jonka juuret olivat 1970-luvulla, jolloin lamppumuotoilu oli aivan sekaisin. Se oli jännittävää aikaa tanskalaisen muotoilun kannalta.

Søren Ravn Christensenin isän valaisimet oli suunniteltu litteästi pakattaviksi - käsite, jota hänen poikansa, UMAGE-yhtiön omistaja, vei eteenpäin. UMAGE suunnitteli 10 uutta valaisinta tämän periaatteen pohjalta, mutta he tarvitsivat jotain, joka veisi ne suunnittelusta valmistusvaiheeseen. Tässä vaiheessa Jacob Nannestad tuli kuvaan mukaan. Ensimmäiset 10 valaisinta ovat poistuneet tuotannosta, mutta niitä seurasi nopeasti kolme valaisinta, jotka ovat edelleen tuotemerkin suosituimpia tuotteita.


UMAGEn tarkoituksena oli luoda helpommin lähestyttävä brändi, joka keskittyisi ihaniin pakkauksiin ja tuotteisiin, jotka ovat erittäin joustavia. Toisin sanoen UMAGEn tuotteiden avulla voit olla suunnittelija omassa kodissasi.

Löydä kaikki UMAGE-valaisimet täältä.


Lue lisää kolmesta lampusta, jotka ovat olleet keskeisiä UMAGEn suuren menestyksen takana:
2018: UMAGE:n 10-vuotisjuhlavuosi

Heidän 10-vuotisjuhlavuotensa juhlistaa muutakin kuin vain tuotemerkkiä; se on myös kunnianosoitus konseptille.

UMAGEssa on kyse siitä, että tehdään ylimääräinen maili. Koko suunnitteluprosessi tapahtuu talon sisällä, jotta varmistetaan, että suunnitteluvaiheen kaikkiin osa-alueisiin panostetaan hieman ylimääräistä vaivaa. Tämä koskee kaikkea suunnittelun ensimmäisistä vedoista värin ja pakkauksen valintaan.

UMAGE - Kaikki ympäristöstä

UMAGE suunnittelee tuotteensa ympäristöä ajatellen, ja se pitää hyvää huolta resursseistaan ja tekee kaikkensa, jotta ne eivät ehtyisi. Jos se voi elää vuosikausia, sitä ei pitäisi vain heittää pois - katso esimerkkinä Søren Ravn Christensenin isän lamppu.

Vuonna 2018 UMAGE lanseerasi uuden malliston: Furniture Feelings. Mallisto ihastuttavia huonekaluja, joissa on urbaani, skandinaavinen ilme. Aivan kuten heidän lampuistaan löytyvä luonnollinen ilmaisu, tämä huonekalumallisto pitää ylpeästi kiinni arvoistaan. Kyse on tukevien, luonnollisten materiaalien yhdistämisestä heidän määritelmäänsä urbaanista muotoilusta. UMAGE on yksinkertaista ja ihanaa tanskalaista muotoilua edulliseen hintaan. Jatkossa heidän tehtävänään on yhdistää suurkaupunkielämä ja ajaton muotoilu ja yrittää tehdä ihmisten elämästä yksinkertaisempaa ja kauniimpaa.

Hyvän muotoilun pitäisi olla ihanaa ja kestää monta vuotta tulevaisuuteen. Sen pitäisi loihtia tietty tunne ja tunnelma, joka sopii minne tahansa - ja on silti järkevää.


<font color="#888888" size="+2"><center>LISÄVALAISTUS UMAGEsta</font>

LISÄVALAISTUS UMAGEsta

ASTERIA MOVE - Søren Ravn Christensen, 2021

Asteria Move -pöytävalaisin on kaunis, ohut, minimalistinen valaisin kannettavassa muodossa. Sisäänrakennettu akku on helppo ladata mukana tulevalla USB-kaapelilla, ja kun se on ladattu, voit ottaa valaisimen mukaan minne haluat. Käytä sitä viihtyisänä valona olohuoneessa, tilapäisenä lukuvalona tai yövalona. Voit valita kolmen kirkkaustason välillä säätämällä valoa lampun pohjassa olevalla painikkeella. Lamppu loistaa jopa 35 tuntia täydellä latauksella valitusta kirkkaudesta riippuen.

Asteria Move tukee langatonta latausta. Jos sinulla on kotona Qi-latausyksikkö (langaton laturi), voit ladata lamppua asettamalla sen yksikön päälle.

HAZEL-riipus - Jacob Rudbeck, 2021

Hazel-riipus on saanut inspiraationsa hasselpähkinän muodosta. Valaisin on valmistettu mustaksi pinnoitetusta teräksestä ja jalustasta, jossa on messinkinen viimeistely. Yhdistelmä antaa valaisimelle modernin skandinaavisen ilmeen, joka sopii kauniisti useimpiin koteihin. Sisäänrakennettu LED-valonlähde on piilotettu valkoisen diffuusorin taakse, mikä takaa miellyttävän ja tasaisen valon. Täydellinen ruokapöydän valaisuun, jossa lämmin alasvalo valaisee kodin sydämen. Saatavana kahdessa koossa, joten löydät täydellisen valaisimen ruokapöydän, keittiön pöydän tai kodin nurkkien valaisemiseen.