Suuri Lampe Gras Guide

Oletko harkinnut upeaan Lampe Gras valaisimeen sijoittamista, mutta olet hieman pyörällä päästä kaikista mahdollisuuksista? Älä vaivu epätoivoon! Valaisinmestarin suuri 'Lampe Gras Opas' auttaa sinua valitsemaan juuri sen oikean valaisimen sinun tarpeisiisi.

Lampe Gras valaisimen on suunnitellut Bernard-Albin Gras vuonna 1922 ja valaisin on alun perin tarkoitettu käytettäväksi toimistoissa ja teollisuudessa. Valaisin on yksinkertainen sekä kestävä ja se sopii hyvin nykypäivän vaatimuksiin. Tuohon aikaan oli ennenkuulumatonta, että olohuoneessa tai makuuhuoneessa olisi tämänkaltainen valaisin, mutta valaisimen yksinkertainen ja teollinen ilme nousi nopeasti suosioon tavallisen väestön joukossa ja etenkin saksalainen tyyli- ja taidekoulu Bauhaus oli suuri Lampe Gras fani. Itse Le Corbusier, joka oli yksi ensimmäisistä Bauhaus tyylitaitureista, piti tätä valaisinta toimistossaan, jonka ansiosta valaisin sai enemmän arvoa sen ajan modernissa muotoilussa.  

Tänä päivänä Lampe Gras on erityisen suosittu ja sopii täydellisesti nykypäivän teolliseen ja hiomattomaan tyyliin, lisäksi se voidaan sijoittaa mihin tahansa kotiin. Jos olet kiinnostunut yksinkertaisesta, romanttisesta tai värikkäästä ilmeestä, niin löydät aina Lampe Grasin valikoimasta sopivan!
Ja mikä valaisin sinun oli parasta valita? On otettava tietysti huomioon mihin valaisinta käytetään? Kaipaako keittiö lisää valoa? Tarvitseeko olohuone hieman mukavaa tunnelmavaloa? Vai pitäisikö makuuhuoneen valaisin puolta päivittää?

Jokaisesta kategoriasta löydät kaikki tiedot valaisimista, jotta voit valita juuri sen oikean valaisimen kotiisi.

Jos haluat vain tutustua kaikkiin Lampe Gras valaisimiin, klikkaa tästä!

PÖYTÄVALAISIMET

PÖYTÄVALAISIMET

Etsitkö Lampe Gras pöytävalaisinta, mutta et ole ihan varma minkä mallin valitsisit. Siinä tapauksessa saavuit oikeaan paikkaan!
Pöytävalaisin on saatavilla neljässä eri mallissa:

205 - Upea pikku luomus koossa 39 x 20 cm, josta on 15 eri muunnelmaa ja se voidaan sijoittaa kaikkialle! Valaisimella on pieni jalka, joten se sopii hyvin ikkunalaudalle ja pienelle hyllylle. Valaisimella on pyöreä varjostin.

206 - Pitkä ja hoikka kaveri, jolla on musta pyöreä varjostin ja puinen jalka. Valaisimen mitat ovat 60x20 cm.

207 - Tämä kaunis pöytävalaisin on saatavilla pyöreällä sekä kartiomaisella varjostimella ja kuudessa eri muunnelmassa. Pöytävalaisin näyttää kauniilta pöydällä, hyllyssä tai vaikka ikkunalaudalla.

317 - Halajatko jotakin hieman suurempaa? Sitten 317 pöytävalaisin on mainio valinta! Valaisin on korkeudeltaan noin 70 cm ja leveydeltään se voi olla jopa 100 cm, riippuen miten valaisin on säädetty. Valaisimen useamman johdon ansiosta se voidaan säätää juuri sinne mihin haluat sen. Valaisin voi olla esimerkiksi ruokapöydällä tai kirjoituspöydällä yhdessä päädyssä, josta se yltää koko pöydän ylle.


Jos haluat tutustua kaikkiin Lampe Gras pöytävalaisimiin, löydät ne täältä.

SEINÄVALAISIMET

SEINÄVALAISIMET

Lampe Gras on huippuluokkaa, mitä tulee seinävalaisimiin ja heiltä löytyy runsaasti mahdollisuuksia! Täältä voit lukea eri malleista ja niiden välisistä eroista.


203: Kaunis seinävalaisin, joka sopii täydellisesti sängyn viereen tai vaikka olohuoneen seinälle? Valaisimen enimmäispituus on 76 cm. Se on saatavilla pyöreällä ja kartiomaisella varjostimella. Valaisin asennetaan pistorasiaan.


204: Loistava versio lyhyemmällä varrella pienempiin huoneisiin. Sopii edelleen hyvin sängyn viereen tai vaikka keittiön seinälle, johon tarvitaan valoa. Mukana pyöreä varjostin. Valaisin asennetaan pistorasiaan.


210: Erilainen ja upea seinävalaisin, joka sopii hyvin jokaiselle seinälle. Kiinteän varren ansiosta valaisin on monipuolinen vaihtoehto esimerkiksi sängyn viereen, keittiöön tai olohuoneeseen. Saatavilla kahdeksassa eri muunnelmassa ja pyöreällä varjostimella. Valaisimessa on kytkin/liitin johdossa.


213: Mahtava seinävalaisin, joka näyttää todella hyvältä ja täyttää koko huoneen! Valaisin on saatavilla kartiomaisella varjostimella ja kahdeksassa eri muunnelmassa. Saatavana myös kaksoisvarjostimella.  Valaisimessa on kytkin/liitin johdossa.


214: Jos haluat hieman suuremman valaisimen kuin 210, niin 214 on juuri sopiva sinulle! Varjostin on kartiomainen ja varrella on mittaa 118 cm. Valaisin täyttää hyvin huoneen ja näyttää hyvältä pöydän yllä tai olohuoneen seinällä sohvan yllä.


216: Toinen muunnelma seinävalaisimesta, jos haluat enemmän johtoa. Tämä versio on saatavilla seitsemässä eri muunnelmassa. Valaisimessa on kytkin/liitin.


222: Toinen kaunis seinävalaisin Lampe Grasin suuresta valikoimasta. Valaisimessa on kytkin/liitin.

304 Bathroom: Seinävalaisin kylpyhuoneeseen! Oletko jo miettinyt paikkaa tälle hienolle seinävalaisimelle peilin ylle tai vaikka pesualtaan viereen? 304 Bathroom on hyväksytty märkätilaan ja siinä on pyöreä varjostin sekä paljon eri muunnelmia. Valaisin on tarkoitettu suoraan asennettavaksi.


217: Seinävalaisin, jossa on enemmän johtoa ja pitkä varsi seinälle. Sopii hyvin olohuoneeseen, toimistoon tai juuri sinne mihin tarvitset hyvää valoa ja upean valaisimen. Valaisimessa on kytkin/liitin.


303: Seinävalaisin, joka sopii hyvin sängyn ylle tai olohuoneeseen.


304L40: 304 malli, jossa on 40 cm varsi. Asennus suoraan pistorasiaan.


304L60: 304L60: 304 malli, jossa on 60 cm varsi. Asennetaan suoraan pistorasiaan.


304: Pieni malli 304 seinävalaisimesta. Voit asentaa valaisimen joko suoraan pistorasiaan, liittää pistokkeen pistorasiaan (merkitty CA nimessä) tai johdon kytkimellä/liittimellä (merkitty SW nimessä).Jos haluat tutustua kaikkiin Lampe Gras seinävalaisimiin, niin löydät ne täältä.

LATTIAVALAISIMET

LATTIAVALAISIMET

Jos etsit kaunista lattiavalaisinta, on yksi Lampe Gras malleista hyvä valinta! Lattiavalaisin on saatavilla monessa eri muunnelmassa.

215: Kaunis ja klassinen lattiavalaisin teollisella twistillä. Itse varsi on 130 cm korkea ja valaisinvartta voidaan säädellä niin, että valaisin on juuri niin kuin sinä haluat. Valaisimella on kartiomainen varjostin, katkaisin johdossa ja se on saatavilla monessa eri muunnelmassa.


411: Lampe Grasia parhaimmillaan! Lattiavalaisinta voidaan säädellä juuri sellaiseksi kuin itse haluat ja saat luotua hyvän ja miellyttävän valon. Valaisimella on pyöreä varjostin ja se on saatavilla useassa eri muunnelmassa. 411 on saatavilla yksittäisellä varrella sekä kaksoisvarrella, jonka löydät täältä.


230: Hieman epätyypillinen Lampe Gras valaisin, mutta silti kaunis ja klassinen. Valaisimen varjostimen mallin nimi on ‘Oculist’ ja se tarjoaa erityisen kohdistetun ja kootun valon, lisäksi varjostinta voidaan kääntää kaikkiin suuntiin. Saatavilla useassa muunnelmassa.Jos haluat tutustua kaikkiin Lampe Gras lattiavalaisimiin, löydät ne täältä.

KATTOVALAISIMET

KATTOVALAISIMET

Kaipaisitko huippuluokkaista ja modernia kattovalaisinta? Sen sijaan, että valitsisit klassisen ratkaisun eli kaksi riippuvalaisinta keittiön saarekkeen tai ruokapöydän ylle, voit valita kattovalaisimen/kattovalaisimet Lampe Grasilta, jotka luovat juuri sen oikean upean valon. Nyt sinun täytyy vain valita minkä mallin haluat!


302: Kaunis kattovalaisin, joka tarjoaa loistavaa valoa ja näyttää upealta! 302:n vartta voidaan säädellä 55 cm:stä 92 cm:n asti, juuri sinun kotiisi sopivaksi. 302 on saatavilla pidemmässä mallissa, 302 L, joka voidaan säätää 112 cm:stä jopa kahden metrin pituiseksi, joten se sopii erittäin hyvin koteihin, joissa on korkea katto. Valaisimella on pyöreä varjostin ja se on saatavilla useassa muunnelmassa.


312: Toinen kaunis Lampe Gras valaisin, jossa on 3 säädeltävää ‘kyynärpäätä’, joiden ansiosta valaisimesta tulee erittäin monipuolinen ja käytännöllinen moneen käyttötarkoitukseen. 312 on saatavilla myös pidemmässä mallissa, jonka varresta voi saada 145 cm:n pituisen. 312:n varjostin on pyöreä.Jos haluat tutustua kaikkiin Lampe Gras kattovalaisimiin, niin löydät ne täältä.

KAKSOISVALAISIMET

KAKSOISVALAISIMET

Kun yksi jotakin on hyvä, niin eiköhän kaksi samaa ole tuplasti parempi?! Ja juuri tämä koskee Lampe Gras kaksoisvalaisimia. Mallit 302, 303, 213, 204 ja 203 ovat saatavilla kaksoisvalaisimina ja ne luovat erityisen hienot efektit keittiöön, makuuhuoneeseen tai vaikka olohuoneeseen.

Löydät ne täältä:

302.

303.

213.

204.

203.Jos haluat tutustua kaikkiin Lampe Gras kaksoisvalaisimiin, löydät ne täältä.
ARKKITEHTIVALAISIMET

ARKKITEHTIVALAISIMET

Arkkitehtivalaisimet Lampe Grasilta ovat juuri sopivat pöydälle. Samat mallit kuin muilla valaisintyypeillä, mutta ilman - joidenkin mielestä - kömpelöä ja tilaa vievää jalkaa. Tästä saat valaisimen täysin yksinkertaisessa muodossaan ja se näyttää upealta kirjoituspöydällä tai hyllyssä.


201: Kartion mallinen varjostin ja täydellinen koko suurimpaan osaan pöydistä.


211/311: Pyöreä tai kartion mallinen varjostin ja monta eri muunnelmaa.


226:
Pyöreä varjostin ja paljon asennusmahdollisuuksia.

RIIPPUVALAISIMET/ACROBATES

RIIPPUVALAISIMET/ACROBATES

Jos hakusessa on täysin tavallinen riippuvalaisin, niin Lampe Gras voi auttaa - Toisaalta ei, sillä mikään Lampe Gras tuotteista ei ole täysin tavallinen! Riippuvalaisin on saanut nimensä Acrobates, sillä se kiemurtelee katossa melkein akrobaattisella tyylillä.


322 Riippuvalaisin:  2 johtoa ja 1 pistoke. Erittäin kaunis valaisin, joka tekee todella erilaisen ilmeen. Saatavilla sekä XL koossa että tavallisessa koossa ja kartion mallisen, pyöreän ja oculist varjostimen kanssa.


323 Riippuvalaisin:Kaunis riippuvalaisin, joka tarjoaa erilaisen ja upean ilmeen. Saatavilla sekä tavallisessa että XL versiossa ja pyöreän, oculist sekä kartion mallisen varjostimen kanssa monessa eri muunnelmassa.

ULKOVALAISIMET

ULKOVALAISIMET

Yksi Lampe Gras Outdoor valaisimista on aivan varmasti loistava lisä ulkotilaasi. Ne ovat saatavilla useassa eri mallissa, mutta niille kaikille yhteistä on se, että ne kestävät tuulta ja huonoa ilmaa, jopa sitä hieman rajumpaakin säätä, joten ne voidaan ilman muuta sijoittaa esimerkiksi uima-altaan viereen tai kesämökille rantaan.


304: Pieni seinävalaisin, joka sopii hyvin ulkotilaan. Varjostimen halkaisija on 14 cm, joka on hyvä koko esimerkiksi oven viereen tai talon seinälle. Valaisimessa pyöreä varjostin ja suora asennus.


304 XL: Sama malli kuin klassinen 304, mutta suuremmalla 22 cm:n varjostimella. Pyöreä varjostin ja suora asennus.


222 XL: Jos haluat vähän enemmän seinävalaisimeltasi, on 222 XL hyvä valinta! Siinä on 67 ja 37 cm:n varret, jotka näyttää upealta missä vain huoneessa tai seinällä. Valaisimessa on pyöreä varjostin.


213 XL: Kaunis seinävalaisin, joka sopii todella hyvin seinälle terassin viereen ja nostattamaan koko ulkotilan ilmettä. Saatavilla kartion mallisella varjostimella.


304 XL 75: 304 malli pidemmällä varrella, joka näyttää hyvältä, jos sinulla on tarvetta valolle, joka pääsee kauemmas seinästä. Valaisimessa on pyöreä varjostin.Jos haluat tutustua kaikkiin Lampe Gras ulkovalaisimiin, löydät ne täältä.Valinnan varaa on paljon..

Valinnan varaa on paljon..

Kuten huomaat, upeilla Lampe Gras valaisimilla on runsaasti erilaisia mahdollisuuksia ja kyse on todellisesta hittivalaisimesta juuri nyt! Riippumatta siitä, minkä valaisimen päätät valita, mikään Lampe Gras valaisimista ei ole paha valinta!


Voit nähdä kaikki upeat mallit täällä.