Pollarit - valaisimet puutarhaan ja ajotielle!

Sisätiloissa vietetyn loputtomalta tuntuvan talven jälkeen kevät on vihdoin alkanut, ja on aika mennä ulos ja hoitaa puutarhoja jälleen. Ehkä on aika tehdä joitakin muutoksia? Puutarhaa ja pihatietä sisustettaessa laatta- ja kasvivalinnat ovat tärkeimpiä, mutta me täällä Lampemesterenillä olemme sitä mieltä, että kaikkein tärkein valinta on se, mitä lamppua käytät. Tämä artikkeli tarjoaa inspiraatiota ulkovalaistukseen.

Virkistetään ensin tietämystämme joistakin termeistä! Myymälässämme on paljon sanoja, jotka tarkoittavat samaa asiaa: pollari, seisomalamppu ja polkuvalaisimet - eli maahan sijoitettavat valaisimet. Se, haluatko sijoittaa ne puutarhaan, pihatielle tai puutarhapenkkiin, on sinun päätettävissäsi.

Jos haluat vain selata ulkovalaisimien valikoimaamme, voit tehdä sen täällä.

Tai jatka lukemista - saatat löytää itsesi inspiroituneena!

Toldbod 155 pollari Louis Poulsenilta

Toldbod 155 pollari Louis Poulsenilta

Toldbod-valaisimen pollaripainos on klassinen ulkovalaisin kuuluisassa Toldbod-mallissa. Louis Poulsen A/S suunnitteli ensimmäisen Toldbod-valaisimen - 290 - vuonna 1983, jota seurasi 155 vuonna 2006 ja 120 vuonna 2009. Suunnittelu perustui Poul Henningsenin ellipsinmuotoiseen heijastimeen.

Toldbod-ulkovalaisin näyttäisi upealta pihatien varrella, mutta rehellisesti sanottuna se voisi toimia yhtä hyvin itsekseen puutarhapenkissä. Toldbod-ulkovalaisinmallistosta löytyy myös seinävalaisimia, joten puutarhassasi olevat valaisimet voivat sopia yhteen ulko-ovellasi olevien valaisimien kanssa.

Toldbod 155 -pollari on saatavana mustana ja alumiinisena, ja se näyttäisi upealta puutarhassasi tai pihatielläsi.

Selaa valaisimia suoraan täältä.

Samson-pylväs David Super-Lightista

Samson-pylväs David Super-Lightista

David Super-Light A/S luo klassisia ja ihania ulkovalaisimia. Ne suunnitellaan ja valmistetaan Tanskassa, ja luota meihin, kun sanomme, että nämä valaisimet kestävät kaikenlaista säätä. Valittavana on runsaasti malleja riippuen siitä, millaisesta tyylistä pidät. Klassinen Samson Mini Bollard sopisi suurimmalle osalle pihateitä ja puutarhapenkkejä, mutta Mike-, Thomas- tai Felix -valaisin saattaa olla enemmän sinun makuusi.

Joka tapauksessa voit selata kaikkia David Super-Lightin ulkovalaisimia täällä!

Kuutioteline LIGHT-POINTilta

Kuutioteline LIGHT-POINTilta

Cube on uskomattoman suosittu valaisin, josta on saatavilla useita eri versioita, myös ulkokäyttöön! Tässä LIGHT-POINTin pollarissa on tunnettu Cube-malli, ja se on uskomattoman kaunis valaisin, joka tarjoaa erinomaisen valaistuksen. Pollari on saatavana mustana, valkoisena ja hopeisena, puhumattakaan seinäversiosta, joten voit koordinoida ulkotilojen valaisimet mitä helpoimmin.

Cube sopii täydellisesti moderniin minimalistiseen kotitalouteen, jossa ohut ja tyylikäs valaisin todella loistaa, mutta se ei tarkoita, etteikö valaisin olisi tarpeeksi monipuolinen sopiakseen kaikkialle muuallekin.

Tutustu Cuben ulkovalaisimiin täällä.

Rørhat alkaen LIGHT-POINT

Rørhat alkaen LIGHT-POINT

Toinen esimerkki upeasta ulkovalaisimesta on Rørhat. Rørhat on toinen LIGHT-POINT-valaisin, mutta ainutlaatuista tässä tuotteessa on se, että sitä voi käyttää sekä seinä- että maavalaisimena - sinun tarvitsee vain ostaa erityisesti valaisinta varten rakennettu kiinnike. Näin varmistat, että voit luoda klassisen ja yhtenäisen ilmeen.

Rørhat tarjoaa mukavan, alaspäin suuntautuvan valon, ja sitä on saatavana kasa erilaisia versioita riippuen siitä, mistä tyylistä pidät. Pyöreiden muotojensa ansiosta Rørhat sopii erityisen hyvin vanhempiin rivitaloihin tai maalaiskartanoiden sisäpihoille. Tästä huolimatta olemme todella sitä mieltä, että se näyttää ilmiömäiseltä riippumatta siitä, mihin sen sijoitat.

Eggy Pop alkaen Cph Lighting

Eggy Pop alkaen Cph Lighting

Haluatko jotain erilaista ja hieman hullunkurista? Silloin Eggy Pop -ulkovalaisin on varmasti oikea valinta sinulle! Valaisimen lähes futuristinen ulkonäkö on auttanut sen suosion nousuun, eikä se ole enää harvinainen näky puutarhoissa ja puutarhapenkeissä. Eggy Pop tarjoaa erinomaisen valaistuksen, ja sen voi sijoittaa yksin tai ryhmään omien mieltymystesi mukaan. Se on viihdyttävä ja viihtyisä ratkaisu, joka herättää varmasti keskustelua naapureidesi kanssa.

Löydä Eggy Pop täältä.

Toivomme, että löysit tästä artikkelista inspiraatiota puutarhapenkkeihisi ja pihatiisi ja että olet valmis päivittämään ulkovalaistustasi tänä keväänä. Kun valaisimet on asennettu, sinun ei tarvitse muuta kuin istua alas ja rentoutua lasillisen haluamaasi juomaa kera ja ihailla uusia valaisimiasi.
Katsele vaihtoehtoisia puutarha- ja pihatievalaisimia täältä Nauti!