Opi kaikki valaistuskiskoista

YLIMÄÄRÄINEN OPAS VALAISTUSJÄRJESTELMIIN
Jos etsit joustavaa ja käytännöllistä valaistusratkaisua riippuvalaisimille ja valonheittimille, olet tullut oikeaan paikkaan. Täällä meillä on upea valikoima kiskovalaisimia ja varaosia tuotemerkeiltä, kuten ANTIDARK ja Halotech, joten löydät taatusti tarpeisiisi sopivan kiskon. Kiskovalaisin on helppo, käytännöllinen ja joustava väline, jota voit käyttää ruokapöydän yläpuolella, vaatekaapin yläpuolella, olohuoneessa, eteisessä - oikeastaan vain mielikuvitus on rajana. Kiskovalaisimella pääset myös eroon monista kaikkialla roikkuvista johdoista - kiskovalaisin tekee johdot tarpeettomiksi. Kiskovalaisimen avulla voit myös päättää, mihin ripustimet tai valonheittimet sijoitetaan ja missä kulmassa ne ovat, ja voit jatkuvasti muuttaa niiden suuntaa ja asentoa tarpeidesi mukaan, mikä antaa sinulle mahdollisuuden lisätä valaistukseesi omanlaisesi vivahteen. Mutta mitä teet, kun olet valinnut oikean kiskovalaisimen? Miten sen asentaminen oikeastaan tapahtuu? Löydät vastaukset tästä artikkelista, ja sitten olet itsekin kätevä mies! Katso myös koko kiskovalaisinvalikoimamme täältä
<hr><font size="+2">LISÄTIETOJA 1- TAI 3-VAIHEISISTA KISKOISTA</font>


LISÄTIETOJA 1- TAI 3-VAIHEISISTA KISKOISTA

Voi olla vaikeaa päättää, käytetäänkö 1- vai 3-vaiheista rataa. Ennen kaikkea sinun on harkittava, missä käytät rataa. Jos kiskoa käytetään yrityksessäsi, 3-vaiheinen kisko voi olla edullinen, koska siinä on enemmän watteja ja kytkimiä, joten voit kytkeä päälle, sammuttaa tai himmentää kunkin valon kirkkautta itsenäisesti. Toisaalta, jos sinun on käytettävä kiskovalaisinta kotona, voit käyttää 1-vaiheista kiskoa, joka on yleensä hienommin muotoiltu ja jossa on vain yksi jännitteinen johto, joten voit säätää vain valojen valaistusvoimakkuutta samanaikaisesti. Valitsitpa sitten 1- tai 3-vaiheisen kiskovalaisimen, sinulle taataan monipuolinen ja joustava valaistus.

Huomaa, että kaikki Bankamps-, ANTIDARK- ja Halotracks-kiskovalaisimet ovat 1-vaiheisia, joten jos haluat 3-vaiheisen kiskovalaisimen, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.
<hr><font size="+2">ANTIDARKin DESIGNLINE-SYSTEMI</font>


ANTIDARKin DESIGNLINE-SYSTEMI

Alla kerrotaan lisää ANTIDARKin Designline-kiskojärjestelmästä, joka on laadukas, jossa on monia erilaisia yhdistelmävaihtoehtoja ja joka on tavallista 2,2 cm leveää kiskoa ohuempi. Näiden kiskojen avulla voit liikutella valoja tarpeen mukaan ja käyttää kiskoa erilaisissa paikoissa toimistosta galleriaan tai kodin ruokapöydän yläpuolella. ANTIDARKin Designline-valokiskoja on saatavana mustina tai valkoisina, ja niiden pituus on 1 tai 1,9 metriä, ja niitä voi käyttää yksin tai yhdessä useamman kiskon kanssa, jolloin valojen sijoittelu on joustavampaa. Kaikki Designline-varaosat ovat myös mustia tai valkoisia, jotta ne sopivat eri osien väreihin.  

Löydä kaikki ANTIDARK-valokiskot täältä


MITEN ASENNAT DESIGNLINE TRACK SYSTEM -JÄRJESTELMÄN


VAIHE 1

Aluksi asennat Designline-kiskovalaisimesi kattoon, johon haluat joustavan valaistuksen, ja kytket sen lähimpään valaisinpistorasiaan. Varmista ennen kaikkea, että sinulla on myös Starter, jonka jokainen Designline-kiskovalaisinjärjestelmä vaatii asennusta varten. Huomaa, että käynnistin on sijoitettava kiskon päähän, ei keskelle.
STARTER PIECE
CENTERSTART
VAIHE 2

Seuraavaksi voit yhdistää useita raitoja toisiinsa käyttämällä useita eri yhteyksiä. Voit esimerkiksi käyttää Kytkentäliitintä, jolla voit liittää useita valoraitoja samassa linjassa toisiinsa, tai T-liitintä, jolla voit liittää kolme raidetta samaan aikaan "T:ksi", tai Kulmaa, jota voit käyttää, jos haluat valoraitojen muodostavan kulman. Valitsitpa minkä Connectorin tahansa, voit levittää valoa laajemmalle alueelle eri suuntiin.
CONNECTOR
T-CONNECTOR
CORNER
VAIHE 3

Kahden ensimmäisen vaiheen jälkeen voit alkaa lisätä täsmälleen oikean määrän Design Tube Spots, Design Tube Spots, Designline-kello spots tai Designline Tube Pendants kiskovalaisimiin tarpeidesi mukaan. Tässä voit yhdistää sekä spoteja että riipuksia juuri niin kuin haluat ja helposti ja tyylikkäästi vaihtaa niiden asentoa tarpeidesi ja mielialasi mukaan luodaksesi ainutlaatuisen ja koristeellisen suunnitteluelementin, jonka voit sijoittaa mihin tahansa kotiisi.
VAIHE 4

Jos haluat lisätä kiskojärjestelmääsi "tavallisia" riipuksia, joita ei ole räätälöity sitä varten, käytä Ripustussovitinta. Sen jälkeen olet valmis ripustamaan riipuksia täsmälleen haluamallasi etäisyydellä ja haluamassasi määrässä kiskoasi - sinun on kuitenkin huomioitava, että kukin riipus voi painaa enintään 5 kg. Kiskovalaisimella voit pitää useita valoja vierekkäin ilman ylimääräisiä johtoja - aika fiksua ja käytännöllistä.
VAIHE 5

Viimeistelynä voit lisätä muovisen peitteen Designline-kiskon päälle peittämään reiät, joihin valoja ei ole sijoitettu, ja antamaan virtaviivaisemman ilmeen. Cover-kisko voidaan myös helposti leikata ja räätälöidä tarpeidesi mukaan.
KAIKKI DESIGNLINE-KISKOJÄRJESTELMÄN KISKOT JA VARAOSAT LÖYDÄT TÄÄLTÄ.

<hr><font size="+2">HALO TRACKs VALAISTUSRADAT VALAISTUSRADAT</font>


HALO TRACKs VALAISTUSRADAT VALAISTUSRADAT

Alla on lisätietoja Halo Trackin valaistusjärjestelmästä, joka on yksinkertainen ja älykäs järjestelmä, joka tarjoaa myös runsaasti joustavia valaistusvaihtoehtoja. Halo Tracks -valokiskoja on saatavana sekä mustana että valkoisena, ja niiden pituus on joko 1,2 tai 2 metriä, ja voit käyttää niitä yksinään tai useamman kiskon kanssa laajentaaksesi valaistavan alueen kokoa.  

Löydä kaikki Halo Tracks -kiskovalot täältä.


KUINKA ASENNETAAN HALO TRACK -JÄRJESTELMÄ

VAIHE 1

Asenna ensin Halo Track -kisko kattoon ja asenna se lähimpään pistorasiaan. Kiskoa voidaan lyhentää, pidentää ja asentaa yksinkertaisesti mukana tulevilla ruuveilla. Kaikkia 230V-riippuvalaisimia voidaan käyttää Halo Track -kiskovalaisimien kanssa, joissa voidaan käyttää myös himmenninkytkimiä.

VAIHE 2

Seuraavaksi voit halutessasi liittää useita kiskovalaisimia toisiinsa joko käyttämällä T-kappaletta, jonka avulla voit liittää kolme kiskoa kerralla T:ksi; tai käyttämällä Halo Track -kiskovalaisimien asennusjärjestelmää. Tähän kokoonpanojärjestelmään kuuluu muun muassa Halo Track 90° kulma, jolla voit liittää kiskot yhteen kulmaksi. Se sisältää myös El-kollektorin, jota voit käyttää, jos haluat yhdistää useita kiskoja suorassa linjassa laajentaaksesi valaistuksen laajemmalle alueelle - esimerkiksi pitkän ruokapöydän tai käytävän yli. Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä Halo Track -kiskoon on myös Flex-liitin, jonka avulla voit yhdistää kaksi kiskoa ja taivuttaa liitoksen juuri haluamallasi tavalla. Tämän liitosjärjestelmän avulla saat monenlaisia kiinnitysvaihtoehtoja, joten voit mukauttaa valaistuksen täydellisesti sisustukseen ja tarpeisiisi.

VAIHE 3

Asennuksen viimeisenä vaiheena voit liittää valonheittimet tai riippuvalaisimet kiskoon - ja jos käytät tavallisia riippuvalaisimia, tarvitset myös riippuvalaisinsovittimen, joka on yhteensopiva kaikkien 230 V:n riippuvalaisimien kanssa, joiden maksimipaino on 4 kg - sovitinta voidaan käyttää myös useimpiin muihin valaisimiin.
LÖYDÄT KAIKKI HALO-KISKOJÄRJESTELMÄN OSAT TÄÄLTÄ.