Oletko nähnyt laajan valikoimamme Louis Poulsen valaisimia Valaisinmestarilla?

Tanskalainen valaistusyritys, Louis Poulsen, perustettiin vuonna 1874 ja on siitä lähtien ollut uskollinen skandinaaviselle designtraditiolle, missä muoto seuraa funktiota.

Ostaessa Louis Poulsen -tuotteen, kuluttaja voi odottaa intohimoista käsityötä, sekä korkeaa laatua. Niiden tuotteet ovat ilo silmälle ja luovat kauniin valon kotiin, ravintolaan tai julkiseen tilaan.
Louis Poulsen on työskennellyt monien merkittävien ja tunnettujen suunnittelijoiden kanssa, kuten Poul Henningsen, Arne Jacobsen, Verner Panton, Louise Campbell ja monien muiden lahjakkaiden suunnittelijoiden kanssa. He ovat kaikki olleet mukana luomassa ja muotoilemassa Louis Poulsenia sellaiseksi kuin se on tänä päivänä.

Voit ostaa Louis Poulsen tuotteita täältä. Verkkokaupastamme löydät laajan ja elegantin valikoiman Louis Poulsenin uniikkeja ja klassisia valaisimia.
PH Sarja

PH Sarja

Suunnittelija Poul Henningsen on tunnettu PH-sarjasta ja kolmivarjostin-systeemistä, joka on suunniteltu antamaan optimaalinen valaistus. PH-sarja on edelleen yksi Louis Poulsenin bestsellereistä, ja on aina uusiutuva. Muun muassa PH 5:llä on ollut juuri 60-vuotis juhlavuosi, mitä juhlittiin luomalla versio suositusta valaisimesta samalla väripaletilla, kuin uusi PH 5 mini.

Löydät kaikki PH-valaisimet täältä.
AJ-valaisin

AJ-valaisin

Arne Jacobsen on suunnitellut AJ-valaisimet alun perin SAS Royal Hotelliin Kööpenhaminaan vuonna 1960. Nämä designit perustuvat geometrisiin muotoihin, joiden avulla valaisin keskittää valon sinne mihin sitä tarvitaan. AJ-valaisimen uniikit linjat, varjostimen volyymi sekä pyöreä reikä jalassa, antavat valaisimelle veistoksellisen designin, joka on ehdottoman suosittu ympäri maailman. Louis Poulsen on antanut AJ-perheelle suuren ja kauniin väripaletin, joka on tarkkaan valikoitu, ja on läheisesti sidoksissa Arne Jacobsenin universumiin.
Toldbod

Toldbod

Toldbod 120 sarjan design filosifia on, että mitä yksinkertaisempi muotoilu, sitä suurempi joustavuus. Toldbod on suunniteltu alun perin vuonna 1982, ja on sen jälkeen uudelleen suunniteltu, perustuen riippuvalaisimen alkuperään. Tänä päivänä Toldbod 120 on saanut pehmeämmän muodon, ja on nyt saatavilla monissa hienostuneissa uusissa väreissä, antaen Toldbodille entistä monipuolisemman profiilin, joka sopii moderniin estetiikkaan sekä seuraa ajan designtrendejä.
Yuh

Yuh

Yuh-sarja koostuu pöytävalaisimesta, lattiavalaisimesta ja seinävalaisimesta, joka on saatavilla mustana ja valkoisena. Valaisimen tärkein ominaisuus on, että se on henkilökohtainen. Tämä on valaisin, joka on luotu sinulle! Valaisin on joustava ja sitä voidaan kääntää, nostaa ja laskea, antaen valoa ja tunnelmaa tilaan. Näe koko valaisinsarja täältä.
Uutuudet, uutuudet, uutuudet

Uutuudet, uutuudet, uutuudet

Louis Poulsen on brändi, joka pystyy uudistumaan koko ajan, mikä on nähtävillä heidän uutuus tuotteissa. Esimerkiksi uusi Panthella MINI -pöytävalaisin kromi, joka heijastaa ympäristöään, antaa eloa sekä tyylikkyyttä koko tilaan.
Cirque-riippuvalaisin on nyt lanseerattu harmaansävyissä, mikä tarkoittaa sitä, että valaisimen kauniisiin muotoihin keskitytään enemmän. Nämä harmaat sävyt antavat Cirque-riippuvalaisimelle miellyttävän ja houkuttelevan ulkoasun, samalla luoden kauniin, tunnelmallisen ja pehmeän valon ympäristöönsä.
NJP on tunnettu futuristinen valaisinsarja, joka on nyt saanut laajennusta pehmeämmällä versiolla uuden kauniin alumiinivärin ansiosta. Täten valaisin sopii moderniin sisätilaan. NJP valaisin on joustava ja kätevä alusta loppuun.
Näe koko Louis Poulsenin upea tuotevalikoima täällä.