Ole osa Valaisinmestari-yhteisöä

#YESLAMPEMESTEREN

#YESLAMPEMESTEREN

Me suorastaan rakastamme koota erilaista inspiraatiota asiakkaillemme, sekä katsella kaikkia uskomattoman kauniita koteja Instagramissa, Pinterestissä tai Facebookissa. Koemme sen erittäin inspiroivaksi!

Valaisinmestari tiedustelee aina asiakkailtaan luvan kuvien jakamiseen kotisivuillamme, sosiaalisessa mediassa ja uutiskirjeissämme.

Jos sinulle sopii, että mahdollisesti jaamme kuvasi kanavillamme, käytä vain hashtagia: #yesLampemesteren. Tätä kautta annat luvan Valaisinmestarille käyttää kuviasi, sekä samalla hyväksyt seuraavat ehdot:

 • Lampemesteren-verkkokaupoilla on lupa käyttää kaikkia kuvia, jotka sisältävät hashtagin #yesLampemesteren, kotisivuillaan, sosiaalisessa mediassa sekä uutiskirjeissä. Sopimus on ei-eksklusiivinen ja rojaltivapaa.

 • Olemme näin kysyneet luvan kuviesi jakamiseen verkkokaupassamme ja sosiaalisessa mediassa.
  Sinun hyväksyntäsi Valaisinmestarille suojelee kuviasi

 • Emme koskaan omi kuviasi, mutta voimme käyttää niitä markkinointi tarkoituksiin Lampemesteren-verkkokaupoissa ja sosiaalisessa mediassa • Tällä hetkellä Lampemesteren-verkkokauppoihin kuuluu seuraavat maat:
  Tanska
  Norja
  Ruotsi
  Suomi
  Saksa
  Hollanti
  Ranska
  Sekä .com -sivusto


  Olemme aktiivinen seuraavissa sosiaalisissa medioissa: Facebook, Instagram, Pinterest, Youtube, sekä sähköpostimarkkinointi.

  Hyväksyntäsi tarkoittaa, että pidät edelleen oikeudet kuviisi, ja kaikki henkilöt, jotka näkyvät kuvissa ovat antaneet hyväksynnän kuvien käyttöön markkinointitarkoituksiin Lampemesteren-kanavilla. Samanaikaisesti takaat, että kuviesi käyttö ei riko mahdollista kolmatta osapuolta tai lakia.