Nyt Uutta: Molekyylivalaisimet

Tunnetko ne jo? Ne ovat valtavan näyttäviä juuri nyt ja näet todennäköisesti niitä Instagramissa ja Pinterestissä. Lukuisat sisustussivustot ovat osoittaneet ne kuumaksi sisustustrendiksi juuri nyt. Meidän mielestämme ne ovat myös todella ihastuttavia, ja siksi olemmekin päättäneet esitellä kaikki parhaat versiot Sinulle.

Termillä "molekyylivalaisin" tarkoitetaan riippuvalaisimia ja kattokruunuja, joissa on useita valonlähteitä, jotka on liitetty toisiinsa mukaillen molekyylimallia. Ne ovat uskomattoman sisustuksellisia riippumatta siitä, ovatko ne päällä tai pois. Ne antavat sisustukseesi modernin ja näyttävän mutta silti kepeän tunnelman. Ripusta molekyylivalaisin ruokailupöydän tai keittiösaarekkeen yläpuolelle ja huoneeseen tulee välittömästi trendikäs päivitys.

Yhdistä kaksi suurinta sisustustrendiä - messinki ja molekyylivalaisin - modernilook


Tämä Franklin-kattokruunu tarjoaa kauniin messingin ja molekyylimallin yhdistelmän. Valaisimen muoto ei ole ihan tyypillinen ja siinä on teollinen vivahde. Valaisin on suuri ja vie paljon tilaa, joten se sopii erinomaisesti tiloihin, joissa on huonekorkeutta ja pitkät ruokailupöydät.

Haluatko teollista modernia ilmettä?
Osta tämä valaisin tanskalaisen Menun valikoimasta.
Molecular 5-lamppua House Doctorilta on valmistettu messingistä ja siinä on viisi valolähdettä molekyylimallissa. Riippuvalaisimessa on hiukan antiikkinen -ilme ja se on erityisen kaunis esimerkki molekyylivalaisimesta. Valaisinta voit käyttää kaikkialla kodissasi, mutta se soveltuu erityisen hyvin oleskelutiloihin.

Yhdistä antiikkinen ilme modernin trendikkään molekyylivalaisimen kanssa.
Osta tämä ihastuttava riipus House Doctoriltä.
Ballroom Molecule Riippuvalaisin Brass / Army antaa Sinulle mahdollisuuden nauttia modernista muotoilusta yhdistettynä käsintehtyyn laatuun. Käsityönä suupuhallettua lasivarjostinta kehystää hehkuva messinkikehys. Tanskalaisen Design by Usin ihastuttava riippuvalaisin on innovatiivinen ja värikäs - ja uskomattoman moderni juuri nyt.

Haluatko valaisimen joka todella kiinnittää huomion?
Valitse tämä katseen vangitseva riippuvalaisin , joka on saatavana eri väreissä.