Messinki - kaunis ja moderni valintaMESSINKI ON TULLUT JÄÄDÄKSEEN!


Brass on uusi musta! Metallitrendi on saamassa vauhtia kaikkialla, ja pitkän kuparikauden jälkeen messinki on nyt ottanut vallan ja sitä voi nähdä kaikessa huonekaluista asusteisiin ja valaisimiin. Messinki sopii täydellisesti suosittuun pohjoismaiseen tyyliin, jossa käytetään hillittyjä värejä, minimalismia ja kestävyyttä. Ja se on sovitettava! Yhdistä olohuoneeseesi samettisohva, raakapuinen sohvapöytä ja messinkivalaisin. Eri materiaalit täydentävät toisiaan kauniisti ja luovat upean ja kadehdittavan ilmeen! Monet suuret suunnittelijat ovat hypänneet aallon päälle, ja löydät kauniita messinkilamppuja Gubilta, Tom Dixonilta, Louis Poulsenilta, &traditionilta, Flosilta ja monilta muilta.Jos etsit klassista ulkoasua, jossa on jotain twistiä, IC-valaisin Flosilta voisi olla yksi vaihtoehto. Se on saatavana seinä-, riippu- ja lattiavalaisimena, joten se sopii taatusti mihin tahansa kotiin!

Miten olisi Etch-riippuvalaisin Tom Dixonilta? Erilainen, geometrinen, kaunis ja mielettömän tyylikäs. Tom Dixonin uusi sarja Plane on myös kaunis vaihtoehto, jos messinkitrendi on siirtymässä kotiisi.

Yksi suurista messinkiuutuuksista on VP Globe - nyt messinkisenä! Klassinen VP Globe -valaisin on lanseerattu juhlavuoden versiona, ja uudessa ulkoasussaan se on entistäkin kauniimpi! Löydät VP Globe messinkisenä täältä!

Vaihtoehtoja on runsaasti ja messinkiaalto vyöryy vielä vuosia eteenpäin, joten toivota messinki tervetulleeksi kotiisi - et tule katumaan!
Messinki on todella löytänyt tiensä sisustukseen pienten, herkkien yksityiskohtien muodossa. Todellinen klassikko on päivitetty ja on nyt entistäkin ajankohtaisempi modernissa sisustuksessa.

KAISER Idell Luxus -pöytävalaisin on nyt saatavana messinkisenä erikoispainoksena. Klassinen messinkinen pöytävalaisin on lähes henkeäsalpaava ja modernin sisustuksen must-have. Todellinen vintage-henkinen ilme, jossa messinkiset yksityiskohdat patinoituvat ajan myötä ja antavat sille oman ainutlaatuisen ilmeensä. Messinkiversio on Bauhaus-liikkeen 100-vuotisjuhla. Ensimmäinen KAISER Idell -valaisin näki päivänvalon vuonna 1931 ja on nykyään maailmankuulu Bauhaus-ikoni.

Sisällytä messinkiä sisustukseesi pieninä ja herkkinä yksityiskohtina. Yhdistettynä tyylikkääseen muotoiluun se on aivan täydellinen.

Katso lisää Fritz Hansenin kauniista erikoispainoksen pöytävalaisimesta täältä!.
Lindbyn Moisia-lattiavalaisin on selkeä, klassinen ja minimalistinen muotoilu, joka sopii epäilemättä mihin tahansa sisustustyyliin - modernista perinteiseen. Moisiassa on pyöreä, litteä jalusta ja erittäin hoikka mutta vahva lampunvarsi, jota täydentää pallomainen lampunvarjostin. Koko valaisin on valmistettu raudasta, jossa on kaunis messinkinen viimeistely, joka levittää kultaista hehkua ja lämpöä ympäristöön, johon se on sijoitettu. Valaisimen päässä on myös kallistustoiminto, mikä tekee siitä erittäin joustavan ja käytännöllisen, sillä voit määrittää valonlähteen suunnan sen mukaan, mihin tarvitset valoa. Lisäksi lampunvarjostimessa on valkoinen sisäpuoli, mikä tarkoittaa, että se levittää lämpimän valkoista, tasaista ja häikäisemätöntä valoa koko huoneeseen. Sijoita Moisia sohvaryhmän tai sängyn viereen, jossa se levittää miellyttävää valoa ja luo viihtyisän ja lämpimän tunnelman sinulle ja vieraillesi.
Lucanden Dimitrij Bow -seinävalaisin on klassinen ja yksinkertainen muotoilu, joka ajattoman ja vintage-ilmeensä ansiosta voi helposti lunastaa paikkansa sekä modernissa että perinteisessä sisustustyylissä. Valaisimessa on minimalistinen muotoilu, jonka ohut, lieriömäinen muoto on valmistettu massiivisesta raudasta, jossa on kaunis messinkinen viimeistely, joka antaa tunteen siitä, että valaisin on kestänyt ajan hammasta. Tämä vintage-ilme on erittäin suosittu, sillä ihmiset pyrkivät aina etsimään menneisyydestä piilotettuja aarteita, jotka voivat antaa kodille hienostuneemman ja klassisemman ilmeen, joka erottuu joukosta.

Lisäksi lamppu on myös joustava, sillä sitä voidaan kallistaa ylös ja alas, jolloin voit säätää valoa tarpeidesi mukaan. Dimitrij Bow -valaisimen kelvinlämpötila on 3000, mikä tarkoittaa, että se säteilee pehmeää ja lämpimän valkoista valoa, joka tekee seinävalaisimesta täydellisen lukulampun sängyn, työpöydän tai nojatuolin viereen, jossa se myös luo kodikkaan tunnelman. Kytkin sijaitsee jalustan sivulla, joten valon kytkeminen päälle ja pois päältä on nopeaa ja helppoa. Tämän valaisimen avulla saat toimivan valonlähteen, jossa on vintage-estetiikkaa ja joka kaunistaa kotiasi vuosien ajan.
Lindby-merkin Eleina 6 -kattovalaisin on klassinen yhdistelmä kaunista messinkiä ja eleganttia opaalilasia. Tämä materiaali- ja värikoostumus antaa valaisimelle ajattoman ja eksklusiivisen ilmeen, jonka voit helposti sijoittaa kaikenlaisiin sisustustyyleihin. Valaisin koostuu jalustasta ja kolmesta ohuesta messinkitangosta, joissa kussakin on kaksi valonlähdettä, jotka antavat selkeän ja tasaisen valaistuksen koko huoneeseen.

Tämän valaisimen poikkeuksellisena ominaisuutena on, että kolme messinkitankoa voidaan sijoittaa eri suuntiin, ja kuutta valonlähdettä voidaan kääntää ja kallistaa useilla eri tavoilla sen mukaan, mihin haluat valaistuksen. Voit siis säätää valoa tarpeidesi mukaan, eikä sinun onneksi tarvitse jämähtää vain yhteen asentoon, sillä voit aina säätää niitä itsellesi sopiviksi, mikä antaa sinulle myös mahdollisuuden lisätä valaisimeen oman persoonallisen kosketuksesi. Lisäksi lampun kelvinilämpötila on 3000, mikä tarkoittaa, että se levittää lämpimän valkoista valoa, joka yhdessä hienon messingin kanssa onnistuu luomaan viihtyisän ja miellyttävän tunnelman, joka leviää koko huoneeseen. Valaisin sopii siis erinomaisesti ruokapöydän yläpuolelle, eteiseen tai olohuoneeseen, jossa se toimii koko perheen kokoontumispaikkana.

Eleina on saatavana myös neljällä valonlähteellä. Katso tästä!
Lucanden Tolu-riippuvalaisin tuo modernia estetiikkaa kotiisi. Pitkänomainen, hoikka riipus on valmistettu alumiinista, jossa on kaunis messinkinen viimeistely, joka antaa valaisimelle lämpöä, joka huokuu kodikkuutta ja rentoutta, ja se sopii erinomaisesti ruokasaliin tai keittiöön, jossa se valaisee ympäristöä miellyttävällä tavalla. Valaisimen tyylikäs ja yksinkertainen muotoilu hienosta messingistä antaa sille eksklusiivisen ilmeen, joka sopii mihin tahansa sisustustyyliin. Täällä sen kultainen väri muodostaa kauniin kontrastin muuhun ympäristöön, ja olipa kyseessä värikäs tai neutraali ympäristö, se löytää varmasti paikkansa sisustuksen silmäänpistävimpänä ja ainutlaatuisimpana elementtinä.

Tolu on varustettu kuudella valonlähteellä, joiden kelvinilämpötila on 2700, mikä tarkoittaa, että valaisin levittää lämpimän valkoista ja miellyttävää valoa, joka yhdessä messingin kanssa säteilee lämpöä ja kodikkuutta koko huoneeseen. Valo on himmennettävissä, joten voit tarpeidesi ja mielialasi mukaan luoda juuri oikean tunnelman huoneisiin, joihin valaisin on sijoitettu. Jos haluat luoda kotiisi viihtyisän, kutsuvan ja rennon ilmapiirin, Tolu on selkeä valinta.
KATSO VALIKOIMA KAUNIITA MESSINKILAMPPUJA TÄÄLTÄ!