Merivedenkestävät lamputRANNIKOLLA KESTÄVÄT LAITTEET -
YLIMÄÄRÄINEN OPAS MERIVEDEN KESTÄVYYTEEN
Aaltojen ryöppyäminen, kova tuuli ja suolainen meri ovat monelle arkipäivää, ja ne ovat erityinen haaste kodin kestävälle rakenteelle. Etenkin rannikkoalueilla ankarat sääolosuhteet voivat olla armottomia ulkovalaistuksellesi, minkä vuoksi on ratkaisevan tärkeää valita valaisimet, jotka kestävät näitä vaikutuksia. Johtavat tuotemerkit, kuten Nordlux, Paulmann ja DCW, ovat vastanneet haasteeseen ja valmistaneet erittäin kestävistä materiaaleista valmistettuja valaisimia, jotka kestävät luonnonvoimia ja säilyttävät toimivuutensa vuosien ajan. Alla voit tutustua erilaisiin ulkovalaisimiin, jotka soveltuvat ankariin rannikkoympäristöihin, jotta voit löytää täydellisen merivedenkestävän valaisimen kotiisi!
<hr><font size="+2">NORDLUX</font>


NORDLUX

Tanskalainen Nordlux tunnetaan vaikuttavasta ulkovalaisinvalikoimastaan, jossa yhdistyvät esteettisyys ja toiminnallisuus ainutlaatuisella tavalla. Nordlux keskittyy messingin, kuparin ja corten-teräksen kaltaisiin materiaaleihin ja luo ulkovalaisimia, jotka ovat paitsi kauniita myös kestävät Pohjoismaiden ankarimmatkin sääolosuhteet. Heidän osaamisensa sinkitystä teräksestä on merkittävää, mikä näkyy heidän laajassa valikoimassaan valaisimia, jotka on tehty kestämään ankaria olosuhteita erityisesti rannikkoalueilla.

Edistyksellisen galvanointitekniikan avulla Nordlux varmistaa, että sen ulkovalaisimet pysyvät kestävinä ja ruostumattomina jopa vuosien altistumisen jälkeen tuulelle, säälle ja suolaiselle ilmalle. Edistyksellinen kemiallinen prosessi galvanoinnin takana luo suojaavan pintaseoksen, joka suojaa terästä tehokkaasti ruostumiselta ja muilta haitallisilta ympäristövaikutuksilta. Kuumasinkityt valaisimet vaativat vain vähän huoltoa, ja ajan mittaan niihin kehittyy kaunis, ainutlaatuinen patina, joka vain lisää niiden esteettistä vetovoimaa. Jos kuitenkin haluat pidentää Nordlux-lamppujesi käyttöikää, suositellaan säännöllistä puhdistusta erityisesti rannikkoalueilla suolakertymien poistamiseksi.
Nordluxin sitoutuminen laatuun ja kestävyyteen ulottuu myös niiden ainutlaatuiseen "Designed for Seaside"-pintaan, jolla on ennennäkemätön 10 vuoden takuu pinnan heikkenemistä vastaan. Tällä ainutlaatuisella tarjonnalla Nordlux vahvistaa sitoumuksensa toimittaa korkealaatuisia tuotteita, jotka kestävät vaativimmatkin ulkoympäristöt tyylillä ja kestävyydellä. Nordluxin innovatiivinen lähestymistapa ja intohimo muotoiluun tekevät siitä johtavan toimijan ulkovalaistuksen alalla, ja sen tuotteet ovat sekä ammattilaisten että yksityisasiakkaiden arvostamia maailmanlaajuisesti. Nordlux jatkaa ulkovalaistuksen standardien asettamista yhdistämällä tekniikan, estetiikan ja kestävyyden ainutlaatuisella tavalla, joka luo valoisan eron mihin tahansa ulkoympäristöön.

Nordluxin vaikuttavasta ulkovalaisinvalikoimasta voimme nostaa esiin Aleria-ulkoseinävalaisin ja Helix-seinävalaisin, jotka molemmat on valmistettu haastaviin pohjoismaisiin sääolosuhteisiin ainutlaatuisella merellisellä muotoilulla, joka korostaa raakuutta ja maalaismaisuutta.

KATSO LISÄÄ NORDLUX OUTDOOR-LAMPPUJA TÄSTÄ
.
<hr><font size="+2">LAMPE GRAS </font>


LAMPE GRAS

Innovatiivinen arkkitehti Bernard-Albin Gras la Lampe Gras -sarjan ensimmäiset viivapiirustukset luotiin vuonna 1921, ja ne ovat nykyään muotoilun harrastajien himoittuja keräilyesineitä kaikkialla maailmassa. Sarjaa on saatavana laaja valikoima erilaisia malleja, joille kaikille on ominaista yksinkertainen ja vankka muotoilu. Siksi ei ole mikään yllätys, että Lampe Gras -mallia on saatavana myös poikkeuksellisina ulkovalaisimina, jotka sopivat vuoristoon tai rannikkoalueille, joissa sääolosuhteet voivat olla ulkovalaistuksen kannalta erityisen ankarat.

Vankan rakenteensa ja merivedenkestävän rakenteensa ansiosta 304 Classic Outdoor Seaside -ulkoseinävalaisimet on suunniteltu täydellisesti kestämään vaativimmissakin olosuhteissa. Tätä mallia on saatavana sekä modernin mustana että rustiikkisena, raakakuparimateriaalina, mikä korostaa sitä ajattomana design-esineenä ulkotiloissa. Näiden valaisimien suolaveden- ja korroosionkestävyyden ansiosta ne sopivat erinomaisesti jopa kaikkein alttiimpien alueiden valaisemiseen ja takaavat pitkäaikaisen ja luotettavan suorituskyvyn ankarista olosuhteista huolimatta.

KATSO TÄÄLTÄ KOKO ULKOPUOLEN SEINÄVALAISIMET LAMPE GRASISTA
<hr><font size="+2">PAULMANN</font>


PAULMANN

Ilman korkean suolapitoisuuden vuoksi rannikkoalueiden valaisimet altistuvat voimakkaammille ympäristövaikutuksille kuin muualla, mikä lisää sekä metallien että muovien korroosiota. Siksi saksalainen Paulmann käyttää mittatilaustyönä valmistettua merivedenkestävää muovimateriaalia varmistaakseen, että ulkovalaisimesi pysyvät korroosiolta suojattuina myös meren läheisyydessä ja säilyttävät kauneutensa pitkään.

Kestävän rakenteensa ja mittatilaustyönä valmistetun merivedenkestävän muovinsa ansiosta Zenera Outdoor Bollard SWR ja Kulma Outdoor Bollard SWR ovat vain muutamia monista ilmeisistä vaihtoehdoista, jotka on suunniteltu täydellisesti kestämään ankaria sää- ja tuuliolosuhteita rannikkoalueiden lähellä. Näillä valaisimilla ja muilla Paulmannin SWR-valaisimilla taataan pitkäikäinen ja luotettava valaistus ulkoalueillesi - ja lisäbonuksena jotkin niiden vaihtoehdoista on varustettu myös hämärätunnistimella, liiketunnistimella tai tehty hyönteisystävällisiksi niille alueille, joilla on paljon hyönteisiä.

KATSO TÄYDELLINEN VALIKOIMA PAULMANNIN MERIVEDENKESTÄVIÄ VALAISIMIA TÄSTÄ
KATSO KOKO VALIKOIMA MERIVEDENKESTÄVIÄ LAMPPUJA TÄÄLTÄ