Louis Poulsenin ulkovalaisimet - tutustu niihin

LOUIS POULSEN ULKOVALAISIMET
Louis Poulsen on vuosikymmenien ajan ollut huipulla muotoilun sekä valon elämän ja toiminnan suhteen. Louis Poulsen tunnetaan erityisesti pitkäaikaisesta yhteistyöstä Poul Henningsenin kanssa, joka on suunnitellut lukemattomia valaisimia yhteistyössä Louis Poulsenin kanssa. Hän teki kolmivarjostinperiaatteesta maailmankuulun, ja nykyäänkin Louis Poulsenin jännittävästä ja laajasta valikoimasta löytyy monia suosittuja PH-valaisimia. Lue lisää ja tutustu joihinkin Louis Poulsenin ulkovalaisimiin.


PH-ulkovalaisimet

PH-ulkovalaisimet

PH-ulkovalaisimet, kuten sisävalaisimetkin, koostuvat kolmesta varjostimesta, jotka levittävät valoa ja varmistavat, ettei valo häikäise. Sen lisäksi, että saat upean valaistuksen ajotielle, patiolle tai puutarhaan, saat klassisen ilmeen, joka sopii kaikenlaiseen arkkitehtuuriin - klassisesta omakotitalosta moderniin funkishuvilaan.

Katso PH-ulkovalaisimet täältä
AJ Garden

AJ Garden

AJ-valaisimen saumaton ja tyylikäs muotoilu tunnetaan parhaiten SAS Royal -hotellista, jossa se oli alun perin osa Arne Jacobsenin suunnittelemaa kokonaiskonseptia. Sarja on saatavana myös ulkokäyttöön, ja se antaa pehmeää hajavaloa julkisivun eteen, pihatien varrelle tai puutarhaan.

Katso AJ-ulkovalaisimet täältä
Toldbod

Toldbod

Suositut Tolbod-valaisimet ovat luonnollisesti saatavilla myös ulkoseinävalaisimina. Ne ovat suurempia kuin sisätiloissa käytettävät, mutta samannäköisiä. Täydellinen ulko-oven, terassin, ulkokeittiön ja grillin vieressä.

Katsele Toldbod-valaisimia täältä
Flindt

Flindt

Viime aikoina Flindtistä on tullut hitti niin sisätiloissa kuin ulkona. Valaisimen pyöreä muoto sopii loistavasti rikkomaan funkishuvilan terävää ilmettä. Seinävalaisin on Christian Flindtin suunnittelema ja se voitti vuoden 2019 Design Awards -kilpailussa "Vuoden valaisin" -voiton.

Katsele Flindtin valaisimia täältä.
Bysted Garden

Bysted Garden

Peter Bystedin unelmana oli luoda pollari, joka ei olisi vain kaunis itsessään vaan myös koristaisi ympäristöään, ja hän loi tämän valaisimen vuonna 1975. Ulkovalaisimessa on pyöreä symmetrinen muotoilu, jossa on neljä rengasta, jotka heijastavat valoa alaspäin ja luovat renkaita ja kuvioita valaisimen ympärille.

Katsele Bysted Garden -valaisimia täältä.
Skot

Skot

Skot-valaisin on vanha tuttu, Lauritz Knudsenin 1900-luvun alussa suunnittelema valaisin. Valaisimen käyttötarkoitus oli alun perin tarkoitettu isompiin veneisiin ja merenkulkualalle, jossa sen muoto ja ulkonäkö ovat aivan täydellisiä. Sittemmin valaisinta on käytetty laajalti muissakin yhteyksissä, ja näet sen usein pihatien varrella olevalla puoliseinällä, työpajassa ja, eikä vähiten, talossa sekä ulko-oven ympärillä että sen vieressä.

Se Skot lamperne her
Albertslund

Albertslund

Olet luultavasti nähnyt Albertslundin seinävaloja kaduilla. Näet niitä usein julkisten rakennusten, museoiden ja vastaavien luona. Ulkovalaisimen suunnitteli Jens Møller-Jensen jo vuonna 1963 Albertslundin asuinalueelle. Seinävalaisimessa on minimalistinen ilme, jossa on ripaus retroa, seinävalaisin, joka sopii niin rivitaloon, kesämökkiin kuin kaupan edustallekin.

Katso Albertslundin valaisin täältä
Nyhavn

Nyhavn

Nyhavn-valaisimen ovat suunnitelleet Alfred Homann ja Ole V. Kjær. Kjær. Valaisimen leveä varjostin takaa alaspäin suuntautuvan, miellyttävän ja laajasäteisen valon. Varjostimen sisäpuoli on mattavalkoiseksi lakattu, jotta se heijastaa pehmeää ja tasaista valoa ulkotiloihin.

Katsele Nyhavnin valaisimia täältä.

Louis Poulsenin ulkovalaisimet kautta aikojen

Louis Poulsenilta on vuosien varrella valmistettu useita ulkovalaisimia. Jos sinulla on ulkovalaisin, jota ei ole lueteltu tässä, olet aina tervetullut ottamaan yhteyttä asiakaspalveluumme. Osa vanhemmista malleista on edelleen valikoimissa, kun taas osa on lopetettu. Jos tarvitset varaosan, tämä on usein vaihtoehto - ja autamme sinua mielellämme mahdollisuuksien mukaan.


LOUIS POULSEN OUTDOOR LAMPPUJA
".

PH Wall - muotoilun klassikko


PH Wall on ehkä yksi ikonisimmista ulkoseinävalaisimista. PH Wall Copper on valmistettu käsittelemättömästä kuparista, mikä tarkoittaa, että se saa ajan myötä kauniin patinan. Tämä prosessi saattaa olla jo käynnissä, kun vastaanotat tuotteen.

PH-ulkovalaisimet


Poul Henningseniltä ja Louis Poulsenilta löydät tänään 3 PH-ulkovalaisinta. Ikoninen PH Wall kuparinvärisenä sekä tyylikäs ja klassinen PH 3-2½ Wall Black, joka on saatavana myös pollarina.
Kolmen varjostimen järjestelmärakenne lähettää suurimman osan valosta alaspäin. PH-ulkovalaisimet ovat sisältä valkoisia, mikä takaa hajavalon ja miellyttävän valon.

PH-ulkoseinävalaisimet - Valitse oikea taloosi


Jos haluat ripustaa PH-valaisimet ulkotiloihin, valitse sellainen, joka sopii parhaiten talosi ulkoasuun. Musta on turvallinen valinta, ja se sopii hyvin yhteen puhtaiden tiilivärien, kuten valkoisen tai harmaan kanssa. Jos asut klassisessa tiilitalossa, jossa on punaisia tai ruskehtavia tiiliä, kuparinen seinävalaisin näyttää hyvältä talon lämpimien sävyjen kanssa.

PH-ulkovalaisimet - sijoittelu


PH-valaisimien sijoittelu riippuu täysin mausta ja siitä, miltä talo näyttää joka puolelta. Klassista on ripustaa yksi ulko-oven viereen. Jotkut haluavat kiertää ne koko talon ympäri ja toiset sijoittavat ne terassille. PH-pollari sopii erinomaisesti ajoteille, kulkuväylille tai lisävalaistukseksi terassille.