Louis Poulsen - keskittyminen oikeaan valoon

KESKITTYMINEN OIKEAAN VALOON
Louis Poulsen tunnetaan Tanskassa ja maailmalla hänen lähestymistavastaan oikeaan valoon. Se oli yksi tärkeimmistä asioista Poul Henningsenin mielessä, kun hän suunnitteli ensimmäiset PH-lamput käyttäen kolmen varjostimen periaatetta, jonka avulla hän sai aikaan valon, joka ei sokaissut.

Oikea valo on Louis Poulsenille edelleen tärkeä asia, ja tekniikan kehittymisen ansiosta vaihtoehtoja hämmästyttäviin valosäätöihin on enemmän kuin koskaan. Lue lisää Poul Henningsenistä täältäLED-teknologia keskiössä

LED-teknologia keskiössä

Louis Poulsen on sisällyttänyt uuden LED-teknologian perusteellisesti valaisinmalleihinsa. Tämä näkyy selvästi uusissa tulokkaissa, kuten Yuh-mallistossa ja pienessä Panthella Mini:ssa. Nykyään monet klassikot ovat saatavilla LED-versioina. Tämä pätee sekä PH Artichoke että AJ Eklipta.

Viime aikoina yritys on alkanut valmistaa sarjoja, joilla Louis Poulsenin klassikoista voidaan tehdä valaisimia, joissa on sisäänrakennettu LED. Jos haluat muuttaa Louis Poulsen -valaisimesi LED-versioksi, voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme, joka selvittää, onko tämä mahdollista.

Sarjoja on kahta erilaista.

 • Vaihtosarjat: Louis Poulsen suosittelee, että näihin sarjoihin hankitaan sähköasentaja päivittämään lamppusi.
 • Retro fit -sarjat: näitä sarjoja on suhteellisen helppo käyttää itse.
Jos et ole varma, pystytkö tekemään sen itse, suosittelemme ottamaan yhteyttä sähköasentajaan.


Luetteloa lampuista, joissa on saatavilla vaihtosarjoja tai retro fit -sarjoja, päivitetään säännöllisesti, mutta olemme listanneet alla joitakin lamppuja, joihin on tällä hetkellä saatavilla LED-päivityksiä.

  Vaihtosarjat:
 • AJ 50 Wall
 • Flindt Wall
 • Enigma 825
 • NJP
 • AJ Eklipta

  Retro-sovitussarjat:
 • PH Snowball
 • PH 5-4½
 • VL45 Ø370
 • PH Artichoke Ø480

LEDin eri edut

LEDin eri edut

LED-tekniikalla on monia etuja riippumatta siitä, ajatteletko ympäristöä vai pelkkää sähkölaskua. Uusin LED-tekniikka antaa lampulle tasaisen valon ja avaa ainutlaatuisia vaihtoehtoja muotoilun suhteen. Pistokkeen ja perinteisen valonlähteen tarve ei enää rajoita meitä.

Kaiken lisäksi LED-tekniikka on ystävällisempää ihanalle planeetallemme, sillä LED käyttää vähemmän sähköä. Lisäbonuksena sähkölaskusi laskee huomattavasti, jos yli puolet valaisimista on LED-valoja.

Jos sinulla on kysyttävää Louis Poulsen -valaisimesi LED-valonlähteistä tai mahdollisuudesta päivittää sisäänrakennettuun LED-tekniikkaan, olet aina tervetullut ottamaan yhteyttä asiakaspalveluumme.

Verkkokauppamme tarjoaa myös laajan valikoiman Louis Poulsen -lamppujen varaosia. Löydä varaosasi täältä.

Jos et löydä etsimääsi varaosaa, lähetä meille sähköpostia ja kuva, niin katsotaan, voimmeko hankkia sen sinulle.


Katso koko Louis Poulsen -valikoima täältä.