Lasten valaisimet kodikkaisiin huoneisiin

Lasten valaisimet kodikkaisiin huoneisiin

Etsitkö lamppua lastenhuoneeseen?Mr. Maria - lamppuja pienille

Mr. Maria - lamppuja pienille

Mr Marian upeat lastenvalaisimet sopivat täydellisesti lapsen leikkisään maailmankaikkeuteen. Erilaiset lamput ovat saaneet inspiraationsa olennoista, joihin lapset tutustuvat varhain - kuten leijonista, kaneista, norsuista ja nalleista.

'First Light' -valaisimet ovat erityisen ihania pienimmille. Lamput on valmistettu BPA-vapaasta silikonista, ne ovat pehmeän tuntuisia ja kevyitä, joten niitä on helppo käsitellä iästä riippumatta. Ladattavien LED-moduulien ansiosta lamppuja voi kantaa mukana. Täysi lataus kestää 24-100 tuntia kirkkaudesta riippuen.

Löydä Mr. Marian lastenvalaisimien valikoima täältä.
Ferm Living - Ihastuttavat puiset seinävalaisimet

Ferm Living - Ihastuttavat puiset seinävalaisimet

Ferm Livingin seinävalaisimet tuovat kodikkuutta lastenhuoneeseen. Lue hänen lempikirjansa koristeellisen kuumailmapallon alla tai rauhoitu pilven loisteessa. Siisti ja klassinen ilme sopii saumattomasti mihin tahansa huoneeseen, ja yksinkertaiset siluetit tekevät vaikutuksen sisustukseen.

Löydä Ferm Livingin hurmaavat lastenvalaisimet täältä.
Selettin omituiset ja mielikuvitukselliset lastenvalaisimet

Selettin omituiset ja mielikuvitukselliset lastenvalaisimet

Hauska ja taiteellinen Seletti-valikoima sisältää myös valaisimia pienimmille. Leikkisät mallit ovat niin lasten kuin aikuistenkin suosiossa. Erikoiset lamput tuovat ripauksen persoonallisuutta mihin tahansa sisustukseen, puhumattakaan tehokkaasta valosta.

Piditpä sitten viileästä robotista tai eläinkunnasta, erityisesti Marcantonio Raimondi Malerba -valaisimet tuovat hymyn huulille. Erilaiset motiivit jakavat valkoisen pinnan, joka tuo minimalistisen ja hienostuneen kosketuksen mihin tahansa huoneeseen.

Löydä Selettin viihdyttävät lastenvalaisimet täältä.
Löydä laaja valikoima lastenvalaisimia täältä


Olet aina tervetullut tutustumaan myös muihin tuoteryhmiin sortimentissamme, esimerkiksi: Oleskeluhuone ulkovalaisimet Spot Office