Kuparilamput

KUPARIPINTAISET LAMPUT


Metallivärit ovat tulleet hyvin muodikkaiksi viime vuosina, ja erityisesti kuparilamput punertavine ja maanläheisine sävyineen ovat saavuttaneet suosiota tanskalaisten keskuudessa. Kuparilamput ovat erittäin koristeellisia, ja kiiltävät pinnat tuovat hehkuvia ja lämpimiä valoheijastuksia ympäri huonetta, ja ne toimivat kauniisti kaikkien neutraalien värien kanssa sekä sisä- että ulkokäytössä. Niitä on monenlaisia - sekä tyylikkääseen ja tyylikkääseen kotiin että rustiikkisempaan sisustukseen. Kuparia käytetään moniin tarkoituksiin; olipa kyse sitten kaapeleista, tietokoneen komponenteista ja johdoista, sillä metalli johtaa hyvin sähköä ja lämpöä. Lisäksi kupari on mukava ja pehmeä metalli työstää. Metallin punainen väri johtuu kuparissa toimivista elektroniyhdisteistä. Lyhyesti sanottuna näiden elektroniyhdisteiden on helpompi emittoida luonnollisen punaisen valon energiamäärä, joka heijastuu takaisin.Ei varmaan ole työpöytää, jossa tämä tyylikäs ja elegantti kuparivalaisin ei näyttäisi hyvältä. Lampe Gras -yhtiön 205 mustan ja kuparin värinen pöytävalaisin antaa miellyttävää ja suoraa valoa, jonka äärellä on myös miellyttävä lukea ja kirjoittaa. Säädettävien varsien avulla lamppua voi kääntää ja kääntää moneen suuntaan, jotta valo osuu juuri oikeaan kohtaan. 205 on saatavana myös kromirunkoisena.
Myös lattiavalaisimien joukossa on tyylikkäitä malleja, jotka ovat valmiita antamaan sisustuksellesi todellista eleganssia. Lindbyn Minerva käyttää muotoilussaan teollista ilmettä ja seisoo jalustalla, joka muistuttaa jotain, johon kiinnittäisit peilikameran. Tämä antaa valaisimelle jännittävän kontrastin, ja tyylikäs parabolinen varjostin lisää mielenkiintoa ja kauneutta kauniiseen lattiavalaisimeen.
Jos kotisi kattovalaisimet kaipaavat sekä eleganssia että käytännöllisyyttä, emme voi suositella muuta kuin Lindbyn ikonista Joudy-sarjaa. Upea Joudy 4 kattovalaisin on kohdevalaisin, joka rikkoo stereotypian, jonka mukaan kohdevalaisimet ovat anonyyme, pieniä valonlähteitä katossa. Lindby käyttää kiiltävää messinkiä luodakseen neljä valonlähdettä, jotka suuntautuvat upeasti sekä vaatekaappeja kohti että ympäri huonetta ja todella piristävät tilaa.
Jos haluat vankemman ja teollisen ilmeen, suosittelemme Lindbyn Julin -valaisinta, joka toimii neljänä valonheittimenä kahdella erillisellä kiskolla, jotka kohtaavat yhdessä katoksessa. Arkkitehtonisia valaisimia muistuttavissa valonheittimissä käytetään tyylikästä mustaa muotoilua, ja jokaisen valonheittimen sisällä varjostimen sisäpuoli on verhottu kuparin värisellä metallilla. Kaunis kattovalaisin on hyvin säädettävissä, ja se tarjoaa sekä käytännöllistä että miellyttävää valoa, sillä kutakin varjostinta voi kääntää ja säätää.
Seinävalaisimien maailmassa saatat törmätä Arcchion Karam -valaisimeen, joka on äärimmäisen minimalistinen ja lähes futuristinen. Yksittäinen taivutettu metallipala muodostaa ulkovarjon, joka suojaa ja kätkee valaisimen sisäpuolen. Metalli on väriltään mustaa, mutta kaarevuuden sisällä on röyhelöinen, kuparinvärinen metallipala, joka heijastaa sisäänrakennettua LED-kiskoa sekä ylös- että alaspäin seinällä, johon lamppu ripustetaan. Käytä valaisinta olohuoneessa, toimistossa tai eteisessä, jossa se tuo varmasti ylimääräisen väriläiskän.
Kuparilamput ovat tietenkin myös koristeellisia ja sopivat ulkovalaistukseen!
Tämä Light Pointin Rørhat, jossa on kaunis ja yksinkertainen puoliympyrä, sopii ihanteellisesti puutarhan penkkiin tai ajotien varrelle. Valaisimen alle voi lisätä nimiä tai osoitteita, ja sitä voi käyttää myös talon sisäänkäynnin yhteydessä. Rørhat on saatavana myös suoraan seinään kiinnitettäväksi.
Valaisinmestarilta löydät suuren valikoiman kuparilamppuja kotiin tai puutarhaan!