Koristelu väreillä – vaaleanpunainen ja persikka

ANNA KOTIISI TUULAHDUS RAIKASTA ILMAA VAALEANPUNAISELLA TAI PERSIKKAISELLA VÄRILLÄ

Koti on pelkän katon lisäksi myös paikka, jossa voi rentoutua, olla oma itsensä ja kerätä energiaa. Siksi kodissa pitäisi olla myös sisustus, joka saa jokaisen tuntemaan olonsa mukavaksi. Se, mikä saa meidät tuntemaan olomme kotoisaksi, on yksilöllistä, mutta miellyttävillä väreillä ja persoonallisuudella pääsee pitkälle. Jos haluat lisätä väriä ympäristöön, valitse väri, joka tekee sinut onnelliseksi. Jos rakastat myös persikkaisia sävyjä - kuten ruusua, vaaleanpunaista tai persikkaa - meillä on valikoima valaisimia ja kodin tarvikkeita, jotka sopivat juuri sinulle! Sen lisäksi, että hento vaaleanpunainen sävy lisää lämpöä, se luo myös tyylikkään kontrastin harmaille seinille, modernille betonilookille ja luonnolliselle ilmeelle.Henkäys raikasta ilmaa Globe-valaisimella


Jos pidät ikonisesta muotoilusta, tyylikkyydestä ja raikkaista väreistä, kannattaa harkita klassista Globe-riippuvalaisinta kauniissa persikanvärisessä versiossa. Kauniin valaisimen on suunnitellut taidokas Verner Panton, joka on asettanut veistoksellisesti viisi pientä heijastavaa varjostinta pallomaisen akryylisävyn sisään. Leijuvaa saippuakuplaa muistuttava valaisin sopii täydellisesti Verner Pantonin leikkisään universumiin.  Verner Panton suunnitteli VP Globe -valaisimen vuonna 1969 tavoitteenaan luoda huomiota herättävä valaisin, jossa on lämmin valo. Nykyään onnistunut valaisin on yksi tunnistettavimmista designvalaisimista ja valaisin, joka on saavuttanut korkean klassikon aseman.

Valaisimen ensiesittelyn jälkeen sitä on lanseerattu useissa eri väreissä vastaamaan sisustussuunnittelun muuttuvia trendejä. Persikanvärinen riippuvalaisin vuodelta 2021 sopii täydellisesti nykyisiin trendeihin ja tuo raikkaan tuulahduksen sisustukseen. Herkkä väri on helppo ja tyylikäs tapa antaa kotiisi raikas väri ilman, että se on liian hallitseva.

Katsele Globe-riippuvalaisinta lisää väreissä täällä!Maskuliinista muotoilua naisellisissa väreissä Made By Handilta


Helppo ja joustava tapa lisätä ripaus raikasta väriä huoneeseen on lamppu. Vaaleanpunaisella värillä sisustettaessa voi kuitenkin olla vaikea tasapaino lapsellisen ja mimmisen välillä. Hyvä tapa tasapainottaa sisustusta on täydentää sitä yksinkertaisella ja maskuliinisella ilmeellä.

Meillä on paljon valaisimia vaaleanpunaisen eri sävyissä - myös Made By Handin valaisimia. Laadukkaiden materiaalien ja pienimpiinkin yksityiskohtiin kiinnitetyn huomion ansiosta saat taatusti muotoilun, joka on sekä kypsä että tyylikäs! Yhdistettynä karkeaan kudottuun kankaaseen ja kulmikkaaseen muotokieleen Made By Hand on luonut valaisimia, joissa on täydellinen tasapaino maskuliinisen ja feminiinisen ilmeen välillä.

Katso tyylikkäät valaisimet Knit Wit ja Petite Machine täältä!Eleganssia ja tyyliä Design By Us:lta


Jos kuitenkin haluat luoda perusteellisen naisellisen ilmeen, kannattaa valita pehmeät muodot. Design By Usin koristevalojen valikoimasta löydät pyöreän muotoisia ja naisellisia sävyjä sisältäviä valaisimia. Erityisesti New Wave- ja Ball-sarjassa on tyylikäs ilme kauniin pölyisen ruusunpunaisen lasin varjostimen ansiosta. Valaisimessa on messinkisiä yksityiskohtia, jotka eivät ole vain supermoderneja, vaan antavat valaisimelle myös tyylikkään ilmeen.

Valaisimet ovat myös hieno kontrasti modernille raakaseinälle ja sisustuksessa suosituksi tulleelle betonilookille sekä kaunis lisä teolliseen tyyliin.

Katsele Design By Usin kauniita valaisimia täältä!Metalliversio vaaleanpunaisesta: ruusukulta Light-Pointilta


Vuonna 2020 Light-Point toi markkinoille laajan valikoiman valaisimiaan upealla metallivärillä; ruusukullalla, joka tunnetaan myös nimellä ruusukulta. Käytä sitä lisätäksesi vaaleanpunaisen sävyn kotiisi hienostuneella ja lumoavalla tavalla. Harjatun pintansa ansiosta ruusukullassa on hillitty ilme, joka integroituu helposti sisustukseen.

Nykyaikaisessa sisustuksessa ruusukultainen valaisin tuo paljon eloa muuten ankaraan minimalistiseen ilmeeseen; se on erityisen tehokas yhdistettynä kylmempiin ja neutraalimpiin väreihin. Lyhyesti sanottuna sitä voidaan käyttää missä tahansa ympäristössä, johon halutaan lisätä ripaus lämpöä ja ylellisyyttä.

Katsele Light-Pointin ruusukultamallistoa täältä!Kodin tarvikkeet persikan ja vaaleanpunaisen väreissä


Jos et saa tarpeeksesi naisellisesta sävystä, meillä on valaisimien lisäksi laaja valikoima kauniissa väreissä olevia kodin tarvikkeita. Löydät pehmeän vaaleanpunaisen tyynyn Dot Cushion HAY:ltä, upean Colour Block Blanket vaaleanpunaisen ja beigen sävyissä Vitralta sekä vaaleissa sävyissä olevan Plant Box kasviarkun Ferm Livingiltä.