Kartell - maailmanluokan italialaista muotoilua

Kartell - Yli 70 vuotta muotoiluhistoriaa, jonka juuret ovat kulttuurissa, luovuudessa ja huipputeknologiassa.

Vuonna 1949 Giulio Castelli perusti italialaisen muotoiluyrityksen Kartellin, jonka ainutlaatuisista malleista tuli nopeasti tunnustetun ja halutun "Made in Italy" -laatumerkin ruumiillistuma. Seuraavassa kerrotaan lisää Kartellin jännittävästä historiasta, ainutlaatuisista malleista ja maailmankuuluista suunnittelijoista ja arkkitehdeistä, jotka ovat Kartellin vaikuttavan kuuluisien muotoiluikonien joukon takana..
<hr><font size="+2">KARTELLin muotoiluhistoria</font>


KARTELLin muotoiluhistoria

Kartellin johdossa vietetyn lähes 40 vuoden jälkeen, vuonna 1988, Kartell teki sukupolvenvaihdoksen, ja yritys siirtyi Giulio ja Anna Castellin vävylle, Claudio Lutille, jolla oli taustaa muotiteollisuudesta, erityisesti kuuluisasta italialaisesta muotitalosta - Versacesta. Osana "uutta" Kartellia Luti aloitti sarjan yhteistyötä lahjakkaiden suunnittelijoiden ja arkkitehtien kanssa, kuten Ferruccio Laviani, Philippe Starck, Alberto Meda, Patricia Urquiola, Antonio Citterio, jonka malleista tuli merkin identiteetin symboli. Lisäksi Kartellille tapahtui uusi käännekohta myös tuotteiden materiaalien käytössä. Tämä johti uraauurtavaan läpimurtoon vuonna 1999, kun he valmistivat ensimmäisenä maailmassa kodin tarvikkeita polykarbonaatista. Siitä lähtien Kartell jatkoi teeman - läpinäkyvyyden - kehittämistä ja tutkimista erilaisten pintojen, muotojen ja teknologioiden avulla, jotka mahdollistivat sellaisten omaperäisten tuotteiden luomisen, joita ei ollut koskaan ennen luotu.4 ikonista Kartellin ikivihreää
Kartellin ikivihreät edustavat Kartellin ikonisen muotoiluperinnön parhaimmistoa. Näissä ajattomissa mestariteoksissa yhdistyvät toiminnallisuus ja poikkeuksellinen estetiikka, ja niistä on tullut modernin muotoilun symboleita. Ikonisesta Bloom-valaisinsarjasta monipuoliseen Componibili-huonekalumallistoon Kartell Evergreens tekee edelleen vaikutuksen ajattomalla eleganssillaan ja innovatiivisella lähestymistavallaan. Nämä kappaleet ovat enemmän kuin pelkkiä esineitä - ne ovat arkkitehtonisia statement-esineitä, jotka rikastuttavat luonnollaan ja tyylillään mitä tahansa tilaa. Alla tutustut valikoimaan Kartellin maailmankuuluja ikivihreitä, jotka eivät koskaan mene pois muodista!
.

<hr><font size="+2">KARTELL BLOOM</font>


KARTELL BLOOM

Bloom-valaisin on legendaarinen muotoilukohde, joka on peräisin vuodelta 2011. Bloomin on luonut lahjakas italialainen suunnittelija Ferruccio Laviani. Vuonna 1960 syntynyt Laviani on vakiinnuttanut asemansa yhtenä nykyajan vaikutusvaltaisimmista suunnittelijoista, jossa hänet tunnetaan erityisesti kyvystään yhdistää perinteinen käsityötaito avantgardistiseen teknologiaan ja estetiikkaan.

Ferruccio Laviani valmistui arkkitehdiksi Milanon Polyteknisestä yliopistosta, mikä on vaikuttanut merkittävästi hänen lähestymistapaansa suunnitteluun. Hänen töilleen on usein ominaista toiminnan ja muodon harmoninen yhdistäminen, ja hän luo esineitä, jotka eivät ole vain esteettisesti miellyttäviä vaan myös käytännöllisiä ja merkityksellisiä. Lavianin kyky luoda ajattomia malleja, jotka ovat edelleen ajankohtaisia ja haluttuja, on osoitus hänen taidostaan ja näkemyksestään. Bloom-valaisimen ja muiden mestariteosten kautta hän jatkaa modernin muotoilun maailman muokkaamista ja inspiroi tulevia suunnittelijasukupolvia ainutlaatuisella lahjakkuudellaan ja sitoutumisellaan innovointiin.

Bloom on tarina innovaatiosta ja esteettisestä ylivertaisuudesta, sillä Laviani yhdisti perinteiset materiaalit, kuten polymetyylimetakrylaatin (PMMA), ja modernin LED-teknologian luodakseen tuotteen, joka ei ole vain kaunis, vaan myös toimiva ja energiatehokas. Luonnonmuodoista, kuten kukista ja kristalleista, inspiraationsa saanut valaisin on onnistunut vangitsemaan katseen ainutlaatuisella ulkonäöllään ja upealla valodynamiikallaan.

Yksi Bloomin viehättävimmistä ominaisuuksista on sen kyky luoda elegantin ja hienostuneen ilmapiirin mihin tahansa huoneeseen. Orgaaninen muoto ja pehmeä, hajavalo luovat rauhoittavan vaikutuksen, jonka ansiosta se sopii sekä yksityiskoteihin että kaupallisiin tiloihin, kuten ravintoloihin ja hotelleihin.
LÖYDÄ KAIKKI BLOOM LAMPUT TÄÄLTÄ
<hr><font size="+2">KARTELL COMPONIBILI</font>


KARTELL COMPONIBILI

Componibili on toinen Kartellin ikonisimmista huonekalumallistoista, ja sillä on kiehtova historia. Alun perin visionäärinen italialainen suunnittelija Anna Castelli Ferrieri loi sen vuonna 1969, ja se on sittemmin säilyttänyt asemansa ajattomana huonekalusuunnittelun mestariteoksena.

Anna Castelli Ferrieri oli alansa edelläkävijä ja yksi ensimmäisistä naispuolisista suunnittelijoista, jotka saavuttivat kansainvälistä tunnustusta. Componibilin taustalla oli hänen visionsa luoda monikäyttöinen huonekalu, joka voitaisiin mukauttaa erilaisiin tiloihin ja tarpeisiin. Tuloksena oli huonekalu, joka oli paitsi kaunis myös käytännöllinen ja monipuolinen.

Componibilin muotoilulle on ominaista sen yksinkertaiset ja selkeät linjat, jotka sopivat täydellisesti useimpiin sisustustrendeihin. Kestävästä muovista ja viimeisimpänä biologisesti hajoavasta materiaalista valmistettuja huonekaluja on saatavilla useissa kauniissa väreissä ja eri kokoisina, joten voit luoda erilaisia kokoonpanoja ja sovittaa ne sisustukseesi.

Yksi Componibilin rakastettavimmista ominaisuuksista on sen monipuolisuus ja käytettävyys. Sitä voidaan käyttää säilytysyksikkönä, sivupöytänä, yöpöytänä tai jopa pienenä veistoksellisena aksenttina huoneessa - vain mielikuvitus on rajana.

Componibili on edelleen haluttu, koska sen ajaton muotoilu, toiminnallisuus ja kyky lisätä hienovaraista eleganssia ja käytännöllisyyttä mihin tahansa sisustukseen on edelleen kysytty. Se on huonekalu, joka ei ainoastaan täytä käytännöllistä tarkoitustaan, vaan myös lisää luonnetta ja charmia mihin tahansa huoneeseen, johon se sijoitetaan.
LÖYDÄT KAIKKI COMPONIBILI HUONEKALUT TÄÄLTÄ
<hr><font size="+2">KARTELL FL/Y LAMPPU</font>


KARTELL FL/Y LAMPPU

FL/Y on myös ikoninen designvalaisin, jonka lahjakas Ferruccio Laviani on luonut Kartellille. FL/Y:n tarina juontaa juurensa vuoteen 2002, jolloin se esiteltiin osana Kartellin uraauurtavaa nykyvalaisimien mallistoa. Nimi FL/Y leikittelee sanalla "fly", ja tämä heijastuu valaisimen valoisassa ja leijuvassa ulkonäössä.

Laviani on onnistunut luomaan valaisimen, joka on sekä yksinkertainen että hienostunut, mutta onnistuu silti kiinnittämään ihmisten huomion rohkealla ja ajattomalla muotoilullaan. FL/Y:n omaleimainen muoto, joka muistuttaa käänteistä kulhoa tai leijuvaa ufoa, tuo jokaiseen huoneeseen ainutlaatuisen ja futuristisen vaikutelman.

Yksi FL/Y:n merkittävimmistä ominaisuuksista on sen monipuolisuus, sillä valaisinta on saatavana monissa eri väreissä ja koossa, joten se sopii mihin tahansa sisustustyyliin. Esteettisen viehätyksensä lisäksi FL/Y on myös erittäin käytännöllinen, sillä se levittää tasaista ja miellyttävää valoa, joka luo viihtyisän ja kutsuvan tunnelman mihin tahansa huoneeseen. FL/Y:n avulla saat myös koristeellisen muotoiluelementin, joka erottuu ja herättää vieraiden huomion ja ihailun.

FL/Y:n ajaton muotoilu ja monipuolisuus tekevät siitä suositun valinnan niin muotoilun harrastajien kuin arkipäivän kuluttajienkin keskuudessa, ja se on edelleen ajankohtainen nykypäivän modernien sisustustrendien kannalta, ja se on edelleen yksi Kartellin halutuimmista ja ikonisimmista malleista.
KAIKKI FL/Y-VALAISIMET LÖYDÄT TÄÄLTÄ
<hr><font size="+2">KARTELL BOURGIE</font>


KARTELL BOURGIE

Bourgie on toinen Kartellin ikonisimmista designvalaisimista, ja sen on luonut lahjakas Ferruccio Laviani, joka on myös FL/Y:n ja Bloomin takana. Valaisin esiteltiin ensimmäisen kerran vuonna 2004, ja se on sittemmin saavuttanut kulttimaineen muotoilun ystävien keskuudessa kaikkialla maailmassa.

Bourgien tarina kuvastaa perinteitä ja innovaatioita. Valaisimen nimi on kunnianosoitus perinteiselle ja aristokraattiselle, kun taas sen muotoilu on moderni tulkinta barokkityylin ylellisestä eleganssista. Yksityiskohtaisten muotojensa ja läpinäkyvän materiaalinsa ansiosta Bourgie luo silmiä hivelevän visuaalisen elämyksen, joka vangitsee katseen ja tuo huoneeseen ylellistä tunnelmaa.

Yksi Bourgien ainutlaatuisimmista ominaisuuksista on sen säädettävä korkeus, jonka avulla voit mukauttaa valaisimen juuri sinun tarpeisiisi ja mieltymyksiisi. Tämä tekee siitä ihanteellisen pöytävalaisimen sekä työhön että vapaa-aikaan. Lisäksi Bourgie on saatavana monissa eri väreissä ja materiaaleissa, joten voit valita sisustukseen sopivan vaihtoehdon.

Bourgien ajaton ja upea muotoilu tekee siitä vaikuttavan keskipisteen missä tahansa ympäristössä, jossa se on yhtä lailla koristeellinen kuin käytännöllinenkin. Se on edelleen haluttu design-esine valaisinten harrastajien ja sisustussuunnittelijoiden keskuudessa, jotka arvostavat sen esteettisyyttä ja toimivuutta.
LÖYDÄ KAIKKI BOURGIE-LAMPUT TÄÄLTÄ4 erinomaista Kartell-uutuutta
Jos etsit sisustukseesi jotain uutta innovatiivista muotoilua ja modernia estetiikkaa, sukella alla oleviin Kartellin uusimpiin uraauurtaviin uutuuksiin. Läpinäkyvistä kalusteista, jotka luovat illuusion keveydestä, ikonisten suunnittelijoiden uniikkeihin kappaleisiin, Kartell tekee edelleen vaikutuksen ainutlaatuisilla ja tyylikkäillä luomuksillaan. Tutustu tähän jännittävään muotoilun maailmaan ja selvitä, mikä tekee näistä uutuuksista niin ainutlaatuisia ja inspiroivia.
.
<hr><font size="+2">KABUKI PÖYTÄVALAISIN</font>


KABUKI PÖYTÄVALAISIN

Kartellin Mini Kabuki -pöytävalaisimet ovat sekä innovaation että estetiikan juhlaa, jossa toiminnallisuus yhdistyy ainutlaatuiseen ja lumoavaan muotoiluun. Nämä valaisimet eivät ole pelkkiä valaistuslaitteita, vaan esteettisiä ilmaisuja, jotka lisäävät luonnetta ja persoonallisuutta mihin tahansa huoneeseen. Tämän merkittävän sarjan suunnittelijana on Ferruccio Laviani, joka on ollut monien Kartellin muotoiluikonien takana.

Mini Kabuki -pöytävalaisimien ainutlaatuiselle muotoilulle on ominaista niiden herkkä ja rohkea siluetti. Laviani on onnistunut luomaan kauniin vuorovaikutuksen veistoksellisuuden ja toiminnallisuuden välille käyttämällä edistyksellisiä tuotantomenetelmiä ja korkealaatuisia materiaaleja. Valaisimen kupolimainen varjostin on valmistettu läpinäkyvästä termoplastisesta polymeerimateriaalista, joka antaa illuusion keveydestä ja eleganssista. Tämä läpinäkyvyys luo myös hajavalon, joka leviää pehmeästi ja tasaisesti koko huoneeseen ja luo miellyttävän tunnelman.

Vaikuttavan estetiikkansa lisäksi Mini Kabuki -pöytävalaisimissa on myös useita ainutlaatuisia ominaisuuksia, jotka edistävät niiden toimivuutta ja käytettävyyttä. Kompaktin kokonsa ansiosta ne sopivat sekä suuriin että pieniin tiloihin, ja monipuolisuutensa ansiosta ne soveltuvat monenlaisiin käyttötarkoituksiin, aina yöpöydän tunnelmallisesta valaistuksesta koristeellisena elementtinä kirjahyllyssä tai sivupöydällä toimimiseen.

Kaiken kaikkiaan Kabuki-sarja, joka koostuu pöytävalaisimista, riippuvalaisimista ja lattiavalaisimista, on esimerkki valaistusratkaisusta, jossa muoto ja toiminta yhdistyvät kauniisti ja kutsuvasti. Niiden ainutlaatuinen muotoilu yhdistettynä räätälöintimahdollisuuksiin ja ainutlaatuisiin ominaisuuksiin tekevät niistä suositun valinnan niille, jotka haluavat lisätä kotiinsa tai työtilaansa ripauksen eleganssia ja persoonallisuutta.
LÖYDÄ KAIKKI KABUKI LAMPUT TÄÄLTÄ
<hr><font size="+2">KHAN-riipus</font>


KHAN-riipus

Kartellin Khan-riippuvalaisimet edustavat avantgardistisen muotoilun ja toiminnallisuuden yhdistelmää, joka haastaa valaistusmaailman konventiot. Nämä valaisimet eivät ole pelkkiä valonlähteitä, vaan taideteoksia, jotka on luonut innovatiivisesta ja ajattomasta muotoilustaan tunnettu lahjakas suunnittelija Philippe Starck.

Khan-riippuvalaisimien ainutlaatuiselle muotoilulle on ominaista niiden geometriset muodot ja selkeät linjat, jotka luovat modernin ja tyylikkään ilmeen. Starck on onnistunut luomaan valaisimen, joka on samaan aikaan yksinkertainen ja huomiota herättävä, mikä tekee siitä näkyvän elementin mihin tahansa huoneeseen. Valaisimen ohut, sylinterimäinen muoto on taideteos itsessään, ja se tuo ripauksen eleganssia mihin tahansa sisustukseen.

Khan-riippuvalaisimet ovat kunnianosoitus 1700-luvun palatseja koristaneiden kattokruunujen yltäkylläiselle kauneudelle, mutta ne kokevat modernisoinnin huomattavassa muotoilussa. Näissä valaisimissa yhdistyvät perinteiset elementit modernilla twistillä, mikä tekee niistä monipuolisen lisän mihin tahansa sisustukseen.

Khan-riippuvalaisimien ainutlaatuinen muotoilu vangitsee silmän tunnistettavalla kattokruunurakenteella, joka on minimalistinen ja virtaviivainen. Perinteisen kattokruunun muoto ja eleganssi on säilytetty, mutta se on muutettu moderniksi riippuvalaisimeksi, joka sopii sekä klassiseen että nykyaikaiseen sisustustyyliin.

Khan-riippuvalaisimet eivät ole pelkkiä valaisimia, vaan myös taideteoksia, jotka voivat lisätä charmia ja persoonallisuutta mihin tahansa sisustukseen. Kaiken kaikkiaan Khan-riippuvalaisimet ovat esimerkki valaistusratkaisusta, jossa onnistutaan yhdistämään estetiikka, toiminnallisuus ja innovaatio ainutlaatuisella tavalla.
LÖYDÄ KAIKKI KHAN RIIPUKSET TÄÄLTÄ
<hr><font size="+2">MINI GEEN-A</font>


MINI GEEN-A

Kartellin Mini Geen-A -pöytävalaisimet ovat enemmän kuin pelkkiä valonlähteitä, vaan myös innovaatioiden ja tyylin symboli. Tämän merkittävän muotoilun takana on tunnettu suunnittelija Philippe Starck, joka tunnetaan visionäärisistä suunnitelmistaan ja kyvystään yhdistää estetiikka ja toiminnallisuus.

Mini Geen-A -pöytävalaisimien tarina on tarina kauneudesta ja eleganssista, joka kulkee käsi kädessä teknisen kehityksen kanssa. Starck on onnistunut luomaan valaisinmalliston, joka ei täytä vain perusvalaistustarpeita, vaan tuo huoneeseen myös hienostuneen säväyksen. Klassisen muotoilun ja modernin estetiikan innoittamana Mini Geen-A -pöytävalaisimet ovat kaunis esimerkki ajattomasta charmista.

Mini Geen-A on kompaktin kokoinen, minkä ansiosta ne sopivat mihin tahansa tilaan, olipa kyseessä sitten yöpöytä, sivupöytä tai koristeellinen korostus kirjahyllyssä. Pöytävalaisimien pehmeä ja tasainen valaistus luo miellyttävän tunnelman, joka sopii täydellisesti rentoutumiseen tai lukemiseen, ja niiden yksinkertainen mutta tyylikäs muotoilu tuo hienostuneen lisän mihin tahansa sisustukseen. Mikset siis lisäisi esteettistä ilmettä kotiisi näillä Kartellin ainutlaatuisilla pöytävalaisimilla?
LÖYDÄT KAIKKI MINI GEEN-A PÖYTÄVALAISIMET TÄÄLTÄ
<hr><font size="+2">TRULLO STORAGE</font>


TRULLO STORAGE

Fabio Novembren Kartellille suunnittelema Trullo Storage on ainutlaatuinen säilytysastia, jossa yhdistyvät toiminnallisuus sekä ainutlaatuinen ja huomiota herättävä muotoilu. Trullo Storage on saanut nimensä perinteisten italialaisten Trulli-talojen mukaan, joille on ominaista niiden kartiomainen katto ja pyöreä muoto, ja se on moderni tulkinta tästä arkkitehtonisesta perinnöstä.

Rohkean ja futuristisen ulkonäkönsä ansiosta Trullo Storage erottuu näyttävästi missä tahansa sisustuksessa. Purkki on valmistettu kestävästä muovimateriaalista, joka tuo tilaan ripauksen keveyttä ja eleganssia.

Fabio Novembre on onnistunut luomaan muotoilun, joka on yhtä lailla koristeellinen kuin toimiva sisustuksessa. Trullo ei ole vain käytännöllinen säilytysratkaisu, vaan myös taideteos, joka lisää persoonallisuutta ja charmia mihin tahansa huoneeseen. Ainutlaatuisen ulkonäkönsä ja älykkään muotoilunsa ansiosta Trullo Storage on ihanteellinen valinta niille, jotka haluavat lisätä kotiinsa tai toimistoonsa ripauksen tyyliä.
LÖYTÄÄ KAIKKI TRULLO VARASTOINTI TÄÄLLÄ4 joustavaa Kartell To-Go -valaisinta
Tutustu Kartellin mullistaviin To-Go -valaisimiin - täydelliseen toiminnallisuuden ja tyylin kohtaamiseen. Nämä kannettavat valaisimet on tehty kulkemaan mukanasi kaikkialle, ja ne tuovat valoa ja eleganssia kaikkiin tilaisuuksiin. Innovatiivisen muotoilunsa ja monipuolisuutensa ansiosta voit luoda tunnelmaa ja tunnelmaa missä ikinä oletkin. Jos siis arvostat kotisi hyvin valaistua nurkkaa tai haluat luoda intiimin tunnelman ulkoterassille, nämä kannettavat valaisimet ovat ihanteellinen valinta.
<hr><font size="+2">BATTERY</font>


BATTERY

Kartellin Battery-pöytävalaisin on ikoninen muotoilukohde, jossa yhdistyvät toiminnallisuus ja estetiikka ainutlaatuisella tavalla. Kuten monet Kartellin malleista, myös tämän valaisimen on luonut lahjakas Ferruccio Laviani. Laviani onnistui myös tässä pöytävalaisimessa luomaan ajattoman muotoilun, joka sopii täydellisesti kaikenlaisiin sisustustyyleihin.

Yksi Battery-pöytävalaisimen tärkeimmistä eduista on sen langaton toiminta. Sen ansiosta voit sijoittaa valaisimen minne tahansa kodissasi ilman, että sinun tarvitsee huolehtia johdoista tai pistorasioista. Sisäänrakennettu ladattava akkuteknologia antaa sinulle kaivattua joustavuutta ja liikkumisvapautta, mikä sopii erinomaisesti sekä sisä- että ulkokäyttöön.

Battery-pöytävalaisimen muotoilu on täydellinen tasapaino yksinkertaisten linjojen ja pehmeiden kaarien välillä, mikä antaa valaisimelle tyylikkään ja modernin ilmeen. Läpinäkyvä varjostin luo kauniin valoefektin, joka levittää pehmeää ja miellyttävää valoa huoneeseen, joten lamppu sopii sekä tunnelmavalaistukseen että toiminnalliseen työvalaistukseen.

Kaiken kaikkiaan Battery-pöytävalaisin on esimerkki muodon ja toiminnan onnistuneesta yhdistämisestä. Innovatiivisen muotoilunsa ja käytännöllisyytensä ansiosta se tarjoaa sekä tyyliä että helppokäyttöisyyttä, mikä tekee siitä suositun valinnan muotoilun harrastajien keskuudessa maailmanlaajuisesti.
LÖYDÄ KAIKKI AKKUPÖYTÄVALAISIMET TÄÄLTÄ
<hr><font size="+2">GOODNIGHT BATTERY</font>


GOODNIGHT BATTERY

Goodnight Battery -pöytävalaisin on merkittävä muotoilun taidonnäyte, jossa yhdistyvät tyylikkyys ja toiminnallisuus ainutlaatuisella tavalla. Myös tämän ainutlaatuisen valaisimen on luonut visionäärinen suunnittelija Ferruccio Laviani, joka tunnetaan lahjakkuudestaan valaisinsuunnittelussa ja kyvystään yhdistää perinteinen käsityötaito ja moderni innovaatio.

Yksi Goodnight Battery -pöytävalaisimen silmiinpistävimmistä eduista on sen kyky jäljitellä kynttilänvaloa. Pehmeän ja lämpimän valonsa ansiosta se luo kodikkaan tunnelman ja tuo ripauksen romantiikkaa mihin tahansa huoneeseen. Siksi se sopii erinomaisesti yöpöytälampuksi tai tunnelman luojaksi illanistujaisiin tai romanttisiin hetkiin.

Goodnight Battery -pöytävalaisimen muotoilu on todellinen kunnianosoitus ajattomalle eleganssille. Herkkä siluetti ja läpinäkyvä materiaali luovat illuusion leijuvasta valosta, joka tuo huoneeseen hienovaraista eleganssia ja charmia. Ladattavan paristonsa ansiosta lamppu tuo myös lisää mukavuutta, sillä sitä voidaan käyttää missä tahansa ilman johtoja tai pistorasioita.

Kaiken kaikkiaan Goodnight Battery -pöytävalaisin on esteettisyyden ja toiminnallisuuden ylevä yhdistelmä. Sen lämmin valo ja hienostunut ulkonäkö tuovat ylellisyyttä ja tyyliä mihin tahansa huoneeseen, mikä tekee siitä korvaamattoman elementin missä tahansa sisustuksessa.
KAIKKI GOODNIGHT BATTERY PÖYTÄVALAISIMET LÖYDÄT TÄÄLTÄ
<hr><font size="+2">LANTERN</font>


LANTERN

Lantern-pöytävalaisin on ainutlaatuinen muotoilu, joka herättää henkiin perinteisten lyhtyjen muistot modernilla twistillä. Visionäärisen suunnittelijan Fabio Novembren luoma Lantern on eleganssin ja toiminnallisuuden ikoninen ilmentymä.

Yksi Lantern-pöytävalaisimen merkittävimmistä eduista on sen kyky luoda uudelleen perinteisen lyhdyn lämmin ja kodikas tunnelma. Pehmeän ja hillityn valonsa ansiosta se luo viihtyisän tunnelman, joka sopii erinomaisesti sekä sisä- että ulkokäyttöön. Sen kannettava muotoilu ja ladattava akku tekevät siitä myös erittäin käytännöllisen ja joustavan missä tahansa kodissa.

Lantern-pöytävalaisimen muotoilussa yhdistyvät perinteinen käsityötaito ja moderni estetiikka ylevällä tavalla. Sen tyylikäs siluetti ja läpinäkyvän materiaalin käyttö luovat illuusion kynttilänvalosta, joka tuo huoneeseen klassista charmia.
LÖYDÄT KAIKKI KANNETTAVAT PÖYTÄVALAISIMET TÄÄLTÄ
<hr><font size="+2">SPACE</font>


SPACE

Space Outdoor -pöytävalaisin on vaikuttava esimerkki innovatiivisesta ulkotilojen muotoilusta, jossa toiminnallisuus ja estetiikka yhdistyvät näyttävästi. Lahjakkaan suunnittelijan Jasper Morrisonin luoma Space Outdoor on tyylikäs ratkaisu ulkovalaistukseen.

Yksi Space Outdoor -pöytävalaisimen silmiinpistävimmistä eduista on sen joustavuus, sillä se voidaan sijoittaa täsmälleen tarpeidesi mukaan, mikä antaa sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden räätälöidä valaistuskokemuksesi missä tahansa ulkoympäristössä. Lisäksi valaisin on valmistettu kestävistä materiaaleista, mikä takaa sen pitkäaikaisen toiminnan erilaisissa sääolosuhteissa.

Space Outdoor -pöytävalaisimen muotoilu on täydellinen yhdistelmä toiminnallisuutta ja yksinkertaista eleganssia, jossa on futuristinen vivahde, joka tuo ulkotiloihin lisää särmää ja luonnetta. Sen hillitty estetiikka ja monipuolisuus tekevät siitä ihanteellisen valinnan kaikkeen terasseista ja puutarhoista parvekkeisiin ja ulkoruokailutiloihin.
LÖYTÄÄ KAIKKI TILAA ULKONA PÖYTÄVALAISIMET HÄNEN