Joulun ideoita hänelle

Mitä sinä haluat joululahjaksi? Vai etkö tiedä, mitä antaisit ystävällesi, vaimollesi tai tyttöystävällesi?

Jouluaatto lähestyy hitaasti, mikä tarkoittaa, että jouluostokset nousevat yhä enemmän tehtävälistamme kärkeen. Jos etsit ideoita lahjaksi, josta tulee varmasti hitti, olet tullut oikeaan paikkaan.

Meiltä löydät hyviä tarjouksia joululahjoista eri budjeteille:
40-400 €

40-400 €

1. Carrie (White) alkaen Menu

1. Carrie (White) alkaen Menu

Carrie on uskomattoman ihana lamppu, joka on myös täydellisen kannettava. Lamppu on ladattava, mikä tarkoittaa, että voit ottaa sen mukaan melkein minne tahansa. Inspiraatio muotoiluun on saatu suoraan tanskalaisesta sanasta "hygge". Tämä Menu-sarjan lamppu tarjoaa lukemattomia käyttövaihtoehtoja, kuten yöpöydälläsi, työpöydälläsi tai vaihtoehtona kynttilöille ruokapöydälläsi.

Carrie-pöytävalaisin (valkoinen) - 134 €
4. Follow Me osoitteesta Marset

4. Follow Me osoitteesta Marset

Follow Me -valaisinta on saatavana kahdessa koossa. Tämä kaunis, koristeellinen valaisin on kannettava, joten voit ottaa sen mukaan kaikkialle. Lamppu on ladattava, ja kun se on ladattu täyteen, sen akun kesto on jopa 20 tuntia. Mattavalkoinen väri takaa kevyen ja tyylikkään muotoilun. Follow Me on uskomattoman joustava ja erittäin koristeellinen, käytettiinpä sitä sitten sisällä tai ulkona. Molemmat koot saatavilla täältä.

Follow Me - alkaen 188 €
5. Milk osoitteesta &tradition

5. Milk osoitteesta &tradition

Milk on söpö, pieni maitojakkara, josta on tehty kaunis pöytävalaisin. Pöytävalaisin on uskomattoman suosittu ja yleinen piirre skandinaavisissa kodeissa. Maito-valaisin on himmennettävä, ja sen voi sijoittaa minne tahansa, missä tarvitset lisävaloa. Valaisin on saatavana myös luonnonpuisena, tummana öljyttynä puuna ja mustana, jotka kaikki ovat katsottavissa suoraan täältä.

Milk - 134 €
6. NH1217 osoitteesta Artemide

6. NH1217 osoitteesta Artemide

NH1217 on pieni valaisin, joka luo pehmeää, tunnelmallista valoa. Tässä hauskassa, pienessä lampussa on erilaisia toimintoja, ja se on uskomattoman joustava, sillä se voidaan asentaa tai ripustaa mihin tahansa. Saatavilla katsottavaksi suoraan täältä.

NH1217 Artemideltä - 201 €.
7. Flowerpot VP3 (Matte Black) osoitteesta &tradition

7. Flowerpot VP3 (Matte Black) osoitteesta &tradition

Flowerpot VP3 -pöytävalaisin on yleisesti ottaen melko suosittu valaisin, mutta kun mattamusta versio julkaistiin, kysyntä kasvoi. Pöytävalaisin on saanut inspiraationsa 60- ja 70-luvun Flower Power -aikakaudesta, ja se on kaiken kaikkiaan tyylikäs valaisin. Flowerpot VP3 on saatavana useissa eri kauniissa väreissä, jotka kaikki ovat nähtävillä suoraan täällä.

Kukkaruukku VP3 - 214 €
9. Caravaggio Read osoitteesta Lightyears

9. Caravaggio Read osoitteesta Lightyears

Caravaggio Read -pöytävalaisin on Lightyearsin kuuluisan Caravaggio-malliston sisarvalaisin. Klassista lampunvarjostinta voi kallistaa, jotta valo kulkee juuri haluamaasi suuntaan. Kompakti jalusta takaa, että pöytävalaisin voidaan sijoittaa eri paikkoihin ympäri kotia. Voit selata Caravaggio Read -mallistoa täältä.

Caravaggio Read - alkaen 276 €
10. Panthella Mini osoitteesta Louis Poulsen

10. Panthella Mini osoitteesta Louis Poulsen

Panthella Mini on Louis Poulsenin suunnitteluklassikko. Tämä valaisin voidaan sijoittaa mihin tahansa kotiisi, ja sitä on saatavana yhdessätoista kauniissa värissä. Suunnittelija on Verner Panton, joka tunnetaan upeista muotoiluistaan. Tutustu Panthella Mini -valaisimien mallistoon täällä.

Panthella Mini - alkaen 313 €
11. Baby Dome (Aluminium) osoitteesta Mater

11. Baby Dome (Aluminium) osoitteesta Mater

Baby Dome from Mater on palkittu valaisin, jonka on suunnitellut Todd Bracher. Tämä ajaton, ikoninen valaisin luo pehmeän ja lämpimän valon. Tutustu Baby Domeen kaikissa väreissä täällä.

Baby Dome - alkaen 268 €
Osoitteesta €400-€1,000

Osoitteesta €400-€1,000

1. Yuh osoitteesta Louis Poulsen

1. Yuh osoitteesta Louis Poulsen

Louis Poulsenin Yuh-pöytävalaisin on kaunis, yksinkertainen ja joustava valaisin. Valaisimen valo on suuntaava, alaspäin suuntautuva, eikä se sokaise. Kaiken lisäksi valo on himmennettävissä. Tutustu koko Yuh-mallistoon suoraan täältä.

Yuh-mallisto - alkaen 472 €
2. IC T1 Low Brass osoitteesta Flos

2. IC T1 Low Brass osoitteesta Flos

Flosin IC T1 Low Brass on yksinkertainen valaisin, jossa on tyylikäs muotoilu. Valaisin on saatavana messingin ja kromin värisenä. IC-mallisto käsittää seisomalampun, pöytävalaisimen, asennettavan valaisimen ja riippuvalaisimen, jotka kaikki ovat nähtävillä suoraan täällä.

IC-mallisto Flosilta - alkaen 446 €.
4. Kaiser Idell 6556 (Matte Black) osoitteesta Fritz Hansen

4. Kaiser Idell 6556 (Matte Black) osoitteesta Fritz Hansen

Pöytävalaisin Kaiser Idell on ainutlaatuinen, tyylikäs ja kaunis valaisin, joka tunnetaan ihastuttavasta lampunvarjostaan. Fritz Hansen -valaisimen kohdalla voit olla varma siitä, että käsissäsi on laadukasta käsityötä. Erikoisuutena tätä Kaiser Idell -mallia voi kallistaa 15 astetta taaksepäin ja 18 astetta eteenpäin.

Kaiser Idell -pöytävalaisin (mattamusta) 6556-T - 526 €.
5. 317 Table Lamp (Black) osoitteesta Lampe Gras

5. 317 Table Lamp (Black) osoitteesta Lampe Gras

Musta 317-pöytävalaisin Lampe Grasilta on ainutlaatuinen valaisin, jossa on kaunis muoto ja upea muotoilu. 317-pöytävalaisimessa on teollinen muotoilu, joka tarjoaa moitteetonta laatua ja erinomaista käsityötaitoa. Lampunvarjostinta on saatavana eri väreissä, joita kaikkia voit selata suoraan täällä.

317-pöytävalaisin - alkaen 534 €
6. Mantis BS3 osoitteesta Schottlander

6. Mantis BS3 osoitteesta Schottlander

Schottlanderin Mantis BS3 -pöytävalaisin on tyylikäs, teollinen valaisin, jossa on kaunis muotoilu. Tämä valaisin sopii erinomaisesti käytettäväksi eri puolilla kotia, mutta täydellinen paikka on säädettävän sängyn vieressä, sillä valaisin on joustava ja toimiva.

Mantis BS3 - 597 €
7. PH 2/1 Table Lamp osoitteesta Louis Poulsen

7. PH 2/1 Table Lamp osoitteesta Louis Poulsen

Louis Poulsenin PH 2/1 -pöytävalaisin on todellinen klassikko, puhumattakaan kansainvälisestä design-ikonista. Pöytävalaisin tuottaa alaspäin suuntautuvaa valoa, ja se on suunniteltu heijastavalla monivalovarjostimella. Tämä luo harmonisen valaisimen, joka ei sokaise.

PH 2/1 pöytävalaisin - 634 €
8. Bestlite BL1 Table Lamp osoitteesta Gubi

8. Bestlite BL1 Table Lamp osoitteesta Gubi

Bestlite BL1 -pöytävalaisin Gubilta on täydellisen minimalistinen valaisin, joka sopii hyvin kotitoimistoon, luoviin tiloihin, sängyn viereen ja olohuoneeseen. Tämä Gubin muotoiluikoni tarjoaa monenlaisia mahdollisuuksia. Tämä lamppu on maailmankuulu ja se yhdistetään usein Winston Churchilliin.

Bestlite BL1 -pöytävalaisin - alkaen 599 €

Toivottavasti tämä luettelo on helpottanut jouluostoksiasi, ja jos ei, olemme aina valmiita vastaamaan kysymyksiisi ja auttamaan sinua löytämään sopivan tuotteen.

Hyvää joulua Valaisinmestari puolesta.Hyvää joulua.