Joululahjaideoita naiselle

Kaipaatko inspiraatiota ja ideoita, mitä hankkia joululahjaksi ystävälle, vaimolle, tyttöystävälle?
Lähestymme rauhallista jouluaattoa, mikä tarkoittaa joululahjaostoksien aikaa. Jos kaipaat joululahjaideoita, jotka takuuvarmasti saavat saajan hymyn huulille – olet tullut oikeaan paikkaan.

Täältä löydät mahtavia joululahjaideoita  lajiteltuna eri hintaluokkiin:
Hinnat 90€ – 400€

Hinnat 90€ – 400€

1.Carrie - Menu

1.Carrie - Menu

Carrie valaisin on erittäin kaunis ja käytännöllinen valaisin. Valaisin on mukana kuljetettava ja ladattava, mikä mahdollistaa valaisimen kuljettamisen moniin paikkoihin. Suunnittelun inspiraation takana on tanskalainen sana “hygge”. Carrie tarjoaa lukemattomia käyttömahdollisuuksia, voit käyttää sitä yöpöydällä, kirjoituspöydällä tai kynttilänvalon sijasta ruokailupöydällä luomaan tunnelmallista valaistusta.

Carrie –valaisimien hinnat alkaen 132€.
2. Bollard Valaisin tuhkanvärisenä - Menu

2. Bollard Valaisin tuhkanvärisenä - Menu

Bollard valaisin on funktionaalinen valaisin, jota voidaan käyttää riippuvalaisimena, pöytävalaisimena ja lattiavalaisimena – sinun päätettävissä. Valaisin on valmistettu silikonista, ja on saatavilla monessa eri värissä, löydät ne kaikki täältä.

Bollard –valaisimien hinnat alkaen 93€.
3. Follow Me - Marset

3. Follow Me - Marset

Follow Me –valaisin on saatavilla kahdessa eri koossa. Valaisin on upea ja koristeellinen, jonka voit ottaa mukaasi mihin vain. Follow Me on ladattava ja täysi akku voi kestää jopa 20 tuntia! Valaisin on matta valkoinen, ja omaa näin tyylirikkaan kevyen designin. Valaisin on käytännöllinen ja koristaa niin sisä- kuin ulkotilojakin. Voit nähdä molemmat koot täällä.

Follow Me –valaisimien hinnat alkaen 186€.
4. Milk - &tradition

4. Milk - &tradition

Milk on suloinen pieni lypsyjakkara valaisimen muodossa. Pöytävalaisin on erittäin suosittu ja nähtävissä monessa skandinaavisessa kodissa. Milk –pöytävalaisin on himmennettävä ja se voidaan sijoittaa sinne minne tarvitaan hieman lisävaloa. Valaisinta on saatavilla kolmessa eri versiossa – näet ne kaikki täällä.

Milk valaisimien hinnat alkaen 132€.
5. NH1217 - Artemide

5. NH1217 - Artemide

NH1217 on pieni valaisin, joka tarjoaa tunnelmallisen ja pehmeän valon. Hauska ja pieni valaisin, jolla on monia erilaisia toimintoja, ollen samalla erittäin joustava, sillä sen voi ripustaa tai sijoittaa melkein mihin tahansa. Näet valaisimen täällä.

NH1217 valaisin 200€
6. Flowerpot VP3 Mattamusta - &tradition

6. Flowerpot VP3 Mattamusta - &tradition

Flowerpot VP3 –pöytävalaisin on erittäin suosittu valaisin, mutta tama mattamusta versio on ollut erityisen kysytty. Tämä tyylikäs pöytävalaisin on saanut inspiraationsa 60-70-lukujen Flower Power –liikkeestä. Flowerpot VP3 –valaisinta on saatavilla monissa eri väreissä – näet ne kaikki täällä.

Flowerpot VP3 –valaisimien hinnat alkaen 266€.
7. The Standard - Menu

7. The Standard - Menu

The Standard -pöytävalaisin on erittäin kaunis valaisin, jonka kauniit muodot sopivat moneen kotiin. Valaisin valmistetaan lasista, tarjoten lämpimän ja pehmeän valon. Tämä valaisin on erittäin kaunis ja sopii moneen pohjoismaiseen kotiin. Näet koko The Standard –sarjan täällä, sarjasta löytyy niin pöytä- kuin riippuvalaisimiakin.

The Standard –valaisimien hinnat alkaen 199€.
8. Caravaggio Read - Lightyears

8. Caravaggio Read - Lightyears

Lightyearsin Caravaggio Read Pöytävalaisin on tunnetun Caravaggio –sarjan pikkusisko. Valaisimen klassista varjostinta ja vartta voidaan säätää ohjaamaan valoa juuri haluttuun suuntaan. Voit nähdä koko Caravaggio Read –sarjan täällä.

Caravaggio Read –pöytävalaisimien hinnat alkaen 415€.
9. Panthella Mini - Louis Poulsen

9. Panthella Mini - Louis Poulsen

Panthella Mini on aito designklassikko Louis Poulsenilta. Valaisin sopii mihin tahansa kodin tilaan, ja sitä on saatavilla jopa 11 eri värissä. Panthella Minin on suunnitellut Verner Panton, joka monen tunnetun designin takana. Näet kaikki Panthella Mini -valaisimet täällä.

Panthella Mini –valaisimien hinnat alkaen 390€.
10. Baby Dome Alu - Mater

10. Baby Dome Alu - Mater

Baby Dome merkiltä Mater palkittu valaisin, jonka on suunnitellut Todd Bracher. Ajaton ja ikoninen valaisin, joka tarjoaa lämpimän ja pehmeän valon. Näet kaikki Baby Dome valaisimet eri väreissä.

Baby Dome –valaisimien hinnat alkaen 266€.
Hinnat 400€ - 600€

Hinnat 400€ - 600€

1. Yuh - Louis Poulsen

1. Yuh - Louis Poulsen

Yuh Pöytävalaisin merkiltä Louis Poulsen, on kaunis, yksinkertainen ja joustava valaisin. Valo on helposti suunnattavissa haluttuun suuntaan, ollen häikäisemätön. Valaisimessa on myös himmennin toiminto. Voit nähdä kaikki Yuh sarjan valaisimet täällä.

Yuh valaisimien hinnat alkaen 470€.
2. IC T1 Low Messinki - Flos

2. IC T1 Low Messinki - Flos

Merkin Flos IC T1 Low Pöytävalaisin on yksinkertainen ja elegantti valaisin. Valaisinta on saatavilla messinkisenä ja kromisena. IC sarjasta löytyy pöytävalaisimien lisäksi lattia-, seinä- ja riippuvalaisimia – voit nähdä ne kaikki täällä.

IC –valaisimien hinnat alkaen 429€.
3. Kaiser Idell 6556 Musta Matta - Fritz Hansen

3. Kaiser Idell 6556 Musta Matta - Fritz Hansen

Kaiser Idell –pöytävalaisin on uniikki, elegantti ja kaunis valaisin, joka on tunnettu sen upeasta varjostimestaan. Kun kyseessä on Fritz Hansenin valaisimet takaavat laadukkaat materiaalit ja taidokkaan käsityön. Tätä Kaiser Idell mallia voidaan säätää 15 astetta taaksepäin ja 18 astetta eteenpäin.

Kaiser IDell 6556 -valaisimien hinnat alkaen 522€
4. 317 Pöytävalaisin Musta - Lampe Gras

4. 317 Pöytävalaisin Musta - Lampe Gras

Musta 317 Pöytävalaisin merkiltä Lampe Gras on uniikki kauniine muotoineen. 317 pöytävalaisin omaa teollisen designin, joka huokuu laatua ja erinomaista käsityötä. Valaisimen varjostin on saatavilla useassa eri värissä, voit nähdä ne kaikki täällä.

317 pöytävalaisimien hinnat alkaen 529€.
5. Mantis BS3 - Schottlander

5. Mantis BS3 - Schottlander

Mantis BS3 –lattiavalaisin merkiltä Schottlander  on elegantti ja industriaalinen designvalaisin.
Tämä valaisin sopii moneen eri tilaan, jos sinulla on moottorisänky, on tämä valaisin sopiva valinta sen joustavuuden ja käytännöllisyytensä ansiosta.

Mantis BS3 hinta 593€.
6. PH 2/1 -pöytävalaisin - Louis Poulsen

6. PH 2/1 -pöytävalaisin - Louis Poulsen

Louis Poulsenin PH 2/1 -pöytävalaisin on aito klassikko ja designikoni maailman ympäri. Pöytävalaisin tuottaa alaspäin loistavaa valoa, valaisimen design perustuu monivarjostinjärjestelmään. Ph 2/1 –pöytävalaisin on harmoninen valaisin, joka luo häikäisemätöntä valaistusta.

PH 2/1 –pöytävalaisin hinta 630€.
7. Bestlite BL1 -pöytävalaisin - Gubi

7. Bestlite BL1 -pöytävalaisin - Gubi

Gubin Bestlite BL1 -pöytävalaisin on minimalistinen ja suorastaan täydellinen valaisin, joka sopii jokaiseen kotitoimistoon, luovaan nurkkaan tai olohuoneeseen. Tämä Gubin designikoni tarjoaa monia mahdollisuuksia. Tämä valaisin on tunnettu ympäri maailman.

Bestlite BL1 – pöytävalaisimien hinnat alkaen 599€.

Toivomme, että tämä tekee jouluostoksista hieman helpompaa. Autamme sinua mielellämme lisäkysymyksissä.

Oikein ihanaa Joulua Valaisinmestarilta.