Joululahjaideoita miehelle

Kaipaatko inspiraatiota ja ideoita, mitä hankkia joululahjaksi miehelle, jolla on jo lähes kaikkea?
Tai mietitkö itse omaa joululahjatoivelistaasi? Olemme koonneet useita lahjaideoita yhteen valaisimien muodossa, joista toivottavasti on sinulle apua ja inspiraatiota.

Täältä löydät mahtavia joululahjaideoita  lajiteltuna eri hintaluokkiin:
Hinnat 1.000 – 3.000 kr.

Hinnat 1.000 – 3.000 kr.

1. Night Owl - Lightyears

1. Night Owl - Lightyears

Lightyearsin Night Owl –pöytävalaisin on saatavilla neljässä eri väriyhdistelmässä. Pöytävalaisin omaa orgaanisen ja epäsymmetrisen muodon, mikä tekee siitä koristeellisen valaisimen, joka sopii hyvin maskuliiniseen kotiin.

Vaihtoehtoina on värit Midnight Blue ja Smokey White eri yhdistelmissä. Valaisin on myös joustava, varjostinta voidaan kääntää neljään eri asentoon.

Night Owl –pöytävalaisimien hinnat alkaen 134€.
2. Reade Pöytävalaisin - Menu

2. Reade Pöytävalaisin - Menu

Reade Pöytävalaisin omaa karkean ja hyvin yksinkertaisen muodon, joka sopii moneen tilaan kodissa. Valaisin tarjoaa erittäin hyvän valon, ja karkean ulkomuotonsa ansiosta se sopii hyvin maskuliiniseen kotiin. Menun Reade valaisin on saatavilla kolmessa eri värissä: musta, harjattu teräs, valkoinen. Voit nähdä ne kaikki täällä.

Reade Pöytävalaisin alkaen 172€.
3. Amp Pöytävalaisin Savu/Musta - Normann

3. Amp Pöytävalaisin Savu/Musta - Normann

Tässä on myös ehdottomasti yksi valaisin, joka omaa erittäin karkean designin. Amp Pöytävalaisin Savu/Musta tarjoaa hyvän valaistuksen. Amp on monipuolinen pöytävalaisin, joka voidaan sijoitaa moneen eri tilaan kotona, tarjoten käytännöllisen ja tunnelmallisen valon.

Amp Pöytävalaisin Savu/Musta -  201€.
4.Pett Pöytävalaisin Musta - Diesel

4.Pett Pöytävalaisin Musta - Diesel

Dieselin Pett pöytävalaisin on Foscarinin kanssa tehdyn yhteistyön tulos. Tämä valaisin voidaan sijoittaa moneen eri tilaan kotona, kuten esimerkiksi sängyn viereen, kirjoituspöydälle tai ikkunalaudalle. Pett valaisimen löydät täältä.

Pett Pöytävalaisin Musta – 214€.
5. Cosy In Grey - Muuto

5. Cosy In Grey - Muuto

Muuton Cosy In Grey -pöytävalaisin on koristeellinen valaisin, joka tarjoaa tunnelmallisen valaistuksen huoneeseen. Tämä on valaisin, joka sopii todella moneen tilaan kotona – valaisin voidaan sijoittaa esimerkiksi hyllylle, ikkunalaudalle tai yöpöydälle.

Cosy In Grey Pöytävalaisin – 227€.
6. On the Edge - Menu

6. On the Edge - Menu

Tässä on monipuolinen valaisin merkiltä Menu, jota voidaan käyttää riippuvalaisimena, pöytävalaisimena ja lattiavalaisimena. On the Edge –valaisin omaa yksinkertaisen designin, joka mahdollistaa valon säätämisen nopeasti haluttuun.

On the Edge – 266€
7.Birdy Pöytävalaisin Musta/Messinki - Northern Lighting

7.Birdy Pöytävalaisin Musta/Messinki - Northern Lighting

Birdy pöytävalaisin on osa eleganttia valaisinsarjaa, sarjasta löydät lattiavalaisimet ja seinävalaisimet. Pöytävalaisin omaa modernin designin, väreillä musta ja messinki. Birdy valaisin on aito klassikko, jonka lanseerasi Northern Lighting vuonna 2013.

Birdy Pöytävalaisin Musta/Messinki – 299€
8. Bowl - New Works

8. Bowl - New Works

Bowl Pöytävalaisin merkiltä New Works tarjoaa rauhallisen ja mukavan valon. Moderni valaisin, joka on valmistettu sävytetystä lasista, tarjoten savunvärisen auran. Tämä upea valaisin sopii koristamaan monta eri tilaa – näet sen täällä.

Bowl valaisimien hinnat alkaen 266€
9. Dome Pöytävalaisin Musta - Mater

9. Dome Pöytävalaisin Musta - Mater

Dome pöytävalaisin on ajaton ja ikonin valaisin, joka omaa todella upean muotoilun. Valaisinta on saatavilla kahdessa eri koossa ja useassa eri värissä. Minimalistinen valaisin upealla designilla. Voit nähdä kaikki värit ja koot täällä.

Dome pöytävalaisimien hinnat alkaen 266€
10. Jeeves Pöytävalaisin - Innermost

10. Jeeves Pöytävalaisin - Innermost

Jeeves valaisin merkiltä Innermost on humoristinen ja uniikki valaisin, jota on saatavilla myös riippuvalaisimena ja seinävalaisimena. Valaisin tarjoaa lämpimän valon, ja erittäin upean herrasmies-designin, joka sopii moneen eri tilaan.

Jeeves Pöytävalaisin – 386€
Hinnat 3.100 – 15.950 kr.

Hinnat 3.100 – 15.950 kr.

1. Radon Pöytävalaisin - Lightyears

1. Radon Pöytävalaisin - Lightyears

Lightyearsin Radon Pöytävalaisin omaa geometrisen ja yksinkertaisen designin. Valaisin tarjoaa suoran ja ohjatun valon varjostimen ollessa säädettävä. Voit hallita valoa tarttumalla varjostimeen ja ohjaamalla sitä vastaavasti. Radon-sarjaa on saatavilla mustana ja keltaisena, sekä seinä-, lattia- ja pöytävalaisimena - näet ne täältä.

Radon Pöytävalaisin – 448€
2. Lumiere XXS Musta/Kromi - Foscarini

2. Lumiere XXS Musta/Kromi - Foscarini

Lumiere XXS –pöytävalaisimen korkeus on 40cm ja varjostimen halkaisija on 26cm. Valaisin on raaka, upea ja uniikki. Varjostin on valmistettu puhalletusta lasista ja statiivi on lakattua alumiinia. Lumiere pöytävalaisin sopii erittäin hyvin pohjoismaiseen sisustukseen.

Lumiere XXS –pöytävalaisin – 613€
3. 317 Pöytävalaisin Musta - Lampe Gras

3. 317 Pöytävalaisin Musta - Lampe Gras

317 pöytävalaisin merkiltä Lampe Gras on ikoninen valaisin. Valaisin omaa uniikin, yksinkertaisen ja vankan designin. Valaisimen industriaalinen muoto on ainutlaatuinen ja onkin erittäin suosittu ympäri maailman. Voit nähdä koko Lampe Gras sarjan täällä.

317 Pöytävalaisin Musta – 529€
4. Knekt Mattamusta - Konsthantverk

4. Knekt Mattamusta - Konsthantverk

Knekt Mattamusta Pöytävalaisin on uniikki ja rustiikki valaisin. Pöytävalaisin omaa upean ja yksinkertaisen designin värissä mattamusta. Knekt valaisimen korkeus on 80cm ja varjostimen halkaisija on 40cm. Voit nähdä koko Knekt sarjan merkiltä Konsthanverk täällä.

Knekt Matta Musta/Raakamessinki Pöytävalaisin – 586€
5. Kaiser Idell Mattamusta 6631 - Fritz Hansen

5. Kaiser Idell Mattamusta 6631 - Fritz Hansen

Kaiser Idell Pöytävalaisimen malli 6631 on todellinen taidonnäyte. Todella laadukas ja ainutlaatuinen valaisin. Pöytävalaisin omaa puhtaan designin ja on tunnettu karakteristinen varjostimestaan.
Voit nähdä koko Kaiser Idell –sarjan täällä.

Kaiser Idell Pöytävalaisin Musta Matta 6631-T– 656€
6. RA 250 D - Piet Hein

6. RA 250 D - Piet Hein

RA 250 D -pöytävalaisin merkiltä Piet Hein on aito klassikko, joka omaa raa’an ja uniikin lookin. RA valaisin on kaunis ja harmoninen valaisin, tarjoten häikäisemättömän valaistuksen. Tämä valaisin sopii moneen tilaan ja sitä voidaan käyttää tunnelmavalaistuksena ja lukuvalona. Voit nähdä kaikki RA 250 D –valaisimet värivaihtoehtoineen täällä.

RA 250 D –pöytävalaisimien hinnat alkaen 703€
7. AJ Pöytävalaisin Musta - Louis Poulsen

7. AJ Pöytävalaisin Musta - Louis Poulsen

Louis Poulsenin AJ pöytävalaisin on aito klassikko, joka todella suosittu kaikkien keskuudessa. Tämän designikonin on suunnitellut Arne Jacobsen, valaisin on tunnettu ja rakastettu jo yli 50 vuoden ajan. Valo määräytyy kulman mukaan ja valaisimen päätä voidaan säätää joka suuntaan. Voit nähdä kaikki värivaihtoehdot täällä.

AJ Pöytävalaisin Musta – 770€
8. Snoopy Pöytävalaisin Limited Edition - Flos

8. Snoopy Pöytävalaisin Limited Edition - Flos

Snoopy Pöytävalaisin Limited Edition merkiltä Flos rakentuu upeasta mattamustasta varjostimesta sekä marmorisesta jalasta. Valaisin on erittäin yksinkertainen ja omaa uniikin designin, sekä 4-vaiheisen touch-himmentimen. Voit nähdä tämän upean Limited Edition valaisimen täällä.

Snoopy Pöytävalaisin Limited Edition 1 464€
10. Gun Pöytävalaisin - Flos

10. Gun Pöytävalaisin - Flos

Gun Pöytävalaisin on erittäin huomiota herättävä valaisin, jonka on suunnitellut merkille Flos Philippe Starck. Valaisinta on saatavilla kultaisena ja kromisena, sekä monen erilaisena versiona. Voit nähdä upeat Gun valaisimet täällä, nämä valaisimet ovat todella katsomisen arvoisia.

Gun Pöytävalaisin Kulta 2 219€

Toivomme, että tämä on tehnyt sinun joululahjaostoksien teosta hieman helpompaa, asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään lisäkysymyksissä.

Oikein valoisaa Joulua Valaisinmestarilta