Inspiroivia pöytävalaisinkuvia asiakkailtammeLöydä inspiraatiota seuraavaan pöytävalaisimeen täältä

Etsitkö inspiraatiota seuraavaa pöytävalaisinta varten? Tällä sivulla on kyse valokuvista, jotka on otettu kodeissa eikä studioissa. Jokaisen kuvan on ottanut yksi asiakkaistamme, joka on päättänyt jakaa kuvan viimeisimmästä lamppuostoksestaan sellaisena kuin se on heidän kodissaan.
Trinen FollowMe

Trinen FollowMe

Kannettavasta pienestä Follow Me -pöytävalaisimesta on tullut monien kotien ominaisuus. Trinen tapauksessa se sopii täydellisesti hänen asuntoonsa, joka huokuu modernia minimalismia ja charmia. Mattavalkoista polykarbonaattia olevaa lampunvarjostinta voi kallistaa, joten valo on aina oikeaan suuntaan. Kahva on valmistettu tammesta, joka sopii upeasti viileän valkoiseen lampunvarjostimeen ja tyylikkääseen messinkikytkimeen. Follow Me on kevyt ja tyylikäs pöytävalaisin, jolla on uskomattoman joustavuutensa ansiosta monenlaisia käyttötarkoituksia. Minimalistinen ja tyylikäs Follow Me on erittäin suosittu, koska sitä voi käyttää niin monella tavalla. Ota se mukaan rannalle, terassille, leirintäalueelle tai sisätiloihin, jos tarvitset yövaloa lipastolle tai vain koristeeksi, joka yhdistää sisustuksen, kuten se tekee Trine'sissä.

Sisäänrakennettu akku on helppo ladata mukana tulevalla USB-kaapelilla tai 230V-muuntajalla. Lamppu loistaa jopa viisi tuntia korkeimmalla asetuksella, kun taas viihtyisämpi kirkkaus kestää jopa 20 tuntia. Follow Me -valaisimessa on sisäänrakennettu LED-valo, jota voi himmentää kodikkaan tunnelman luomiseksi tai vain antaa lisää valotunteja.

Kuvat ovat Instagram-asiakkaamme Trine Schmidtin ottamia. Löydät lisää kauniita ja inspiroivia sisustuskuvia hänen profiilistaan @homehappydk.
Inspiraatiota Norjasta - Maitopöytävalaisin

Inspiraatiota Norjasta - Maitopöytävalaisin

Lena Norjasta on toinen asiakas, joka on jakanut upeita inspiroivia kuvia Instagramissa. Yksi niistä on hänen olohuoneestaan, jossa hän on asettanut Milk-pöytävalaisimen mustaksi värjätyillä jaloilla varustetun pöytävalaisimen sivupöydälle. Suositun lampun, joka on saanut inspiraationsa ja nimensä maitojakkarasta, on suunnitellut tanskalainen kaksikko Kasper Rønn & Jonas Bjerre-Poulsen, joka tunnetaan myös nimellä Norm.Architects. Lenalla on upea mustavalkoinen tyyli, ja hänen Instagram-sivunsa on loistava inspiraation lähde.

Löydä lisää inspiroivia sisustuskuvia hänen Instagramissaan @lenaskru.Kristinan kukkaruukku pöytävalaisin - pehmeän vihreä

Kristinan kukkaruukku pöytävalaisin - pehmeän vihreä

Aivan kuten Lampemesteren, Kristina rakastaa Flowerpot-pöytävalaisinta. Hänellä on siitä jopa yksi versio, josta pidämme eniten! Lampemesteren valitsi vihreän sävyn huolellisesti nykyisten trendien perusteella, joissa hillityt luonnolliset värit ovat vallalla. Yhteistyössä &Traditionin kanssa loimme Flowerpot-valaisimen pehmeän vihreänä pöytävalaisimena ja riippuvalaisimena. Saatavana vain Lampemestereniltä.

Valaisimen suunnitteli alun perin Verner Panton vuonna 1969, ja siitä on tullut muotoilun klassikko. Erikoinen lampunvarjostin koostuu kahdesta puolipallosta, jotka takaavat miellyttävän häikäisemättömän valon. Täydellinen valaisin, jolla voit kylvettää lipaston, yöpöydän tai ikkunalaudan viihtyisässä valossa.

Löydä Flowerpot-pöytävalaisin täältä
LÖYDÄ PÖYTÄVALAISIMET TÄÄLTÄ