Häälahjaideoita - apua täydellisen häälahjan etsintäänHÄÄLAHJAIDEOITA
Etsitkö täydellistä häälahjaa? Kaipaatko inspiraatiota etsintään? Olemme koonneet 15 upeinta valaisinta, monesta eri hintaluokasta tähän artikkeliin.

Valaisimet on täydellinen yhdistelmä muotoilua ja funktionaalisuutta. Valaisimen tulisi sopia sisustukseen ja olla joskus jopa statement piece. Samanaikaisesti valaisimen tulisi luoda käytännöllistä valaistusta. Anna hääparille lahja, joka kestää monta vuotta ja joka luo valoa ja iloa jokaiseen päivään. Tämä lahja tuo takuulla kauniita muistoja suuresta päivästä!

Mikä valaisin olisi paras valinta? Tulisiko valaisimen olla ajaton ja klassinen, joka helposti voisi kestää koko eliniän ja joka varmasti sopisi helposti hääparin sisutukseen? Vai olisiko moderni valaisin parempi valinta juuri tälle hääparille? Huolimatta siitä, minkä valaisimen valitset – hääparille lahja tuo varmasti valoa läpi elämän.

Uniikit:

Täysin uniikkia häälahjaa voi joutua etsimään pitkään. Mitä antaa hääparille, jolla tuntuu jo olevan kaikkea? Vastaus on: ainutlaatuinen valaisin! Valaisin tuo valoa ja iloa – arkeen ja juhlaan.
Knekt Matta Musta – Konsthantverk
Arvostaako hääpari käsityötä ja rustiikkista sisustustyyliä? Knekt valaisin, jota on saatavilla pöytä-, seinä- sekä lattiaversiona, voi olla erittäin hyvä valinta häälahjaksi ja osua juuri heidän tyyliinsä.
Mantis Seinävalaisin – Schottlander
Mantis valaisimet on suunnitellut saksalainen Bernhard Schottlander vuonna 1952. Valaisimien ilmava ja kevyt muoto on ajankohtaisempi kuin koskaan ennen. Tämä muotoilu antaa valaisimille ainutlaatuisen ulkomuodon.
Tämä valaisin sopii erinomaisesti lahjaksi hääparille, joka rakastaa omalaatuista ja uniikkia designia.Industriaaliset:

Pitääkö hääpari raaoista materiaaleista, kuten betoni ja messinki? Kromista? Jos tunnet hääparin maun hyvin, voit antaa heille industriaalisen valaisimen. Nämä valaisimet ovat moderneja ja takuuvarmasti tekee modernini hääparin onnelliseksi.
Bestlite BL6 Seinävalaisin - GUBI
GUBI:n Bestlite -sarjan valaisimet ovat bauhaus-tyylikauden innoittaman suunnittelijan Robert Dudley Bestin käsialaa. Seinävalaisimen puhtaat linjat viittavaat Bauhaus-kauteen, kautena jolloin fokus oli funktionaalisuudessa. Bestlite -seinävalain on funktionaalinen, ja samalla erittäin elegantti yksinkertaisen muotokielensä ansiosta. Tämä valaisin sopii myös erittäin hyvin modernille hääparille.
Kaiser Idell Pöytävalaisin – Fritz Hansen
Industriaalinen ikoni! Christian Dellin suunnittelema valaisin vuodelta 1936. Valaisin on ollut ensi hetkestä lähtien suosittu, edustaen Bauhaus-tyyliä. Materiaaleillaan ja funktionaalisuudellaan valaisin heijastaa historiallista kaupungistumista ja teollistumista.  Tämä valaisin sopii lahjaksi hääparille, joka on kiinnostunut suunnittelusta ja arkkitehtihistoriasta! Anna häälahjaksi aito Bauhaus-ikoni.Ulkotiloihin sopivat:

Jos hääpari on lähiaikoina ostanut itselleen talon, olisi ulkovalaisin tervetullut lahja! Ulkovalaisin on tarpeen pihatiellä, ulko-ovella, puutarhassa ja terassilla. Mikä valaisin olisi hääparin tarpeisiin sopiva?
Cube ulkovalaisimet – LIGHT-POINT
Nämä neliskulmaiset valaisimet sopivat ulkotiloihin, mutta niitä voidaan käyttää myös sisätiloissa, kuten esimerkiksi eteisessä. Ilahdusta hääpari Cube Ulkovalaisimella, tarjoten samalla heille mahdollisuuden sijoittaa valaisin juuri sinne, minne he haluavat. Täydellinen häälahja! Cube valaisimet löydät täältä

Uusi designikoni:

Avioliittoon astuessaan hääpari investoi tulevaisuuteen – anna heille lahja joka hyppää suoraan tulevaisuuteen. Tämä uusi designikoni edustaa juuri tulevaisuutta!
Tämä valaisin on jo monien rakastama ja varmasti tulee olemaan hääparin rakastama.
Gräshoppa Pöytävalaisin – GUBI
Vuonna 1947 Greta M. Grossman loi valaisimen, joka oli leikkisä ja näyttävä. Pöytävalaisin luo funktionaalista ja esteettistä valaistusta työpöydälle. Työskenteleekö hääpari kotoa käsin tai ovatko he luovia ja viettävät kotona aikaa työpöydän äärellä? Anna heille lahjaksi moderni klassikko, antaen samalla heille optimaalisen työskentelyvalaistuksen. Valaisin myös toimii tietenkin upeana sisustuselementtinä, laatunsa ja ainutlaatuisen muotoilunsa ansiosta.
Caravaggio Riippuvalaisin – Lightyears
Caravaggio -riippuvalaisimet merkiltä Lightyears, ovat tanskalaisen suunnittelijan Cecilie Manzin käsialaa. Minimalistisella muotoilullaan on Caravaggiosta tullut nopeasti moderni klassikko. Auta hääparia luomaan kotiinsa lämmin ja kotoisa tunnelma esimerkiksi ruokailupöydän ylle Lightyears -riippuvalaisimilla. Valaisimet luovat valoa ja tunnelmaa monille tärkeille yhteisille hetkille ruokailupöydän äärellä.

Värikkäät:

Jos hääpari rakastaa perinteikkäästä poikkeavaa sisustustyyliä ja haluat osoittaa heille, kuinka hyvin tunnet heidät, on värikäs ja erilainen valaisin oikea valinta. Voit valita värin juuri hääparille sopivaksi ja tarjota heille kauniin ja käytännöllisen esineen, joka muistuttaa heitä heidän tärkeästä päivästään.
Flowerpot VP1 - &tradition
Rakastaako hääpari retroa tyyliä ja värejä? &Traditionin Flowerpot -riippuvalaisimien värivalikoima on erittäin laaja, valikoimasta voit löytää juuri oikean värin hääparille. Valitsemalla oikean värisen valaisimen, voit antaa hääparille lahjan, josta he varmasti pitävät.
E27 Riippuvalaisin – Muuto
Muuton yksinkertaiset ja väririkkaat riippuvalaisimet voidaan ripustaa yksin tai parina. Riippumatta siitä kuinka hääpari tulee valaisimet ripustamaan, tarjoavat valaisimet kotiin luovana kosketuksen. Lahja tuo lämpimiä muistoja parin tärkeästä päivästä. Valitse valaisin tai valaisimet väreissä, joista hääpari varmasti pitää, E27 -riippuvalaisin löytyy monissa eri värivaihtoehdoissa.

Veistokselliset:

Monille sisustus on tärkeää, jos hääpari rakastaa taidetta tai on erittäin kiinnostuneita sisustuksesta, voimme silloin suositella seuraavia veistoksellisia valaisimia.
2097 – Flos
Tämä on ultimaattinen häälahja! Anna hääparille lahjaksi upea kattokruunu merkiltä Flos. Kattokruunu on itsessään jo kaunis veistos, ja on varmasti niiden mieleen, jotka pitävät moderneista uusklassikoista.
Valaisimen on suunnitellut italialainen Gino Sarfatti, jonka juuret näkyvät designissa. Kattokruunu on elegantti ja näyttävä.
Lahja, joka luo ympärilleen majesteettista valaistusta.
JWDA Pöytävalaisin – Menu
Menun veistoksellinen pöytävalaisin valmistetaan moderneista materiaaleista, betoni ja marmori.
Onko hääpari skandinaavisen designin perään? Sitä tanskalainen Menu on parhaimmillaan.
JWDA -pöytävalaisimella annat lahjan, joka valaisee hääparin päiviä ja on kaunis lisä moderniin sisustukseen.


Eksperimentaaliset:

Onko hääparilla jo kokoelma designklassikoita? Silloin voisit antaa heille jotain aivan uutta! Eksperimentaalista suuntausta edustava valaisin toisi takuu varmasti kontrastia designklassikoille. Tämä ratkaisu tarjoaa parin kotiin modernia ilmettä.
Kizu Pöytävalaisin – New Works
Kizu pöytävalaisimessa kaksi geometrista muotoa tapaa erikoisella tavalla. Klassinen varjostin on käännetty ylöspäin, antaen valaisimelle eksperimentaalisen muotokielen. Tämä valaisin on täydellinen häälahja, sillä se muistuttaa varmasti joka päivä hääparia heidän tärkeästä päivästään.
Savoie Riippuvalaisin– Ingo Maurer
Tämä valaisin sopisi myös uniikki -kategoriaan. Ingo Maurerin Savoie -riippuvalaisin on kaunis, siro ja eksperimentaalinen. Varmasti erilainen valaisin, joka tuo lämpimiä muistoja hääparin rakkaudenjuhlasta. Valaisin muodostaa kuin ylösalaisin olevan sydämen, luoden hempeää tunnelmaa.