Elämäsi riippuvalaisin!

Riippuvalaisimen ja kattovalaisimen voi joskus sekoittaa toisiinsa. Kuten sana jo kertoo: riippuvalaisin, on valaisin, joka ripustetaan kattoon ja roikkuu johdon varassa. Kattovalaisin on valaisin, joka on kiinnitetty suoraan kattoon. Valaisimissa on selkeä ero.
Kaunis riippuvalaisin on ehdoton jokaisessa kodissa! Riippuvalaisimessa on parhaimmillaan sitä jotakin, joka aiheuttaa vau-reaktion, kerää huomiota ja valaisee kauniisti tilan.

Unelmien riippuvalaisimen löytäminen voi olla vaikeaa, mutta tässä artikkelissa esittelemme muutamia suosittuja riippuvalaisimia. Ehkä yksi niistä on – elämäsi riippuvalaisin!
Jos haluat nähdä kaikki riippuvalaisimemme, onnistuu se täällä.


Hauska

Hauska

Multi-Lite -riippuvalaisin on sen karakterisilla muodoillaan ja säädettävällä varjostimellaan erittäin kaunis ja erilainen valaisin. Voit säätää varjostinta individuaalisti, mikä tekee valaisimesta erittäin joustavan. Saat valaistuksen juuri sinne minne haluatkin sen loistavan.

Multi-Liten on suunnitellut Louis Weisdorf vuonna 1972. Tänä päivänä valaisinta tuottaa Gubi. Valaisinta on saatavilla eri väreissä ja materiaaleissa. Multi-litesta on tullut erittäin suosittu valaisin juurikin sen tunnistettavan upean designin ansiosta, sekä laajan värivalikoiman ansiosta. Valaisin on halkaisijaltaan 36 cm, ja suuremman ruokailupöydän ylle sopii parhaiten muutama Multi-Lite -valaisin, jotta saadaan luotua paras mahdollinen valaistus.
Multi-Lite valaisinta on saatavilla myös lattiavalaisimena.

Löydät Multi-Lite -valaisimet täältä.


Elegantti

Elegantti

&traditionin Blown on kaunis ja erittäin elegantti valaisin, joka sen tikatulla lookillaan tarjoaa jotakin ekstraa ruokailupöytäsi ylle. Valaisin sopii myös mainiosti olohuoneeseen ja keittiösaarekkeen ylle!
Valaisimen on suunnitellut Samuel Wilkinson. Suunnittelijan mukaan kaikki alkoi ajatuksesta nähdä maailma eräänlaisen suodattimen läpi. Inspiraatio tähän tuli vanhoista pulloista, antiikkivalaisimista, majakoista sekä keramiikasta.

Blown -valaisinta on saatavilla läpinäkyvänä hopeana, jossa lamppu on nähtävissä, sekä opaalina, josta valo hohkaa kauniisti läpi luoden käytännöllisen ja näyttävän valaistuksen.

Blown -valaisimen löydät täältä.


Uskomattoman upea

Uskomattoman upea

2097 merkiltä Flos on todellinen pesunkestävä katseenvangitsija! Vaihtoehtoina on versio 30 tai 50 valonlähteellä, molemmat tarjoavat erittäin upean ja täyttävän valaistuksen! Valaisin on itsessään jo taideteos! 2097 -valaisimella on selkeä referenssi vanhanajan kattokruunuihin, tehden valaisimesta samalla klassikon ja todella modernin!

Suunnittelija Gino Sarfattin oli todellinen taitelija. Läpi uransa hän työskenteli löytääkseen juuri sen oikean valon ja optimaalisen metodin, kuinka tehdä valaisimesta samalla funktionaalisen ja esteettisen. Kattokruunu 2097 on yksi 400 valaisimesta, joita hän suunnitteli.

Löydät 2097 -valaisimen täältä.


Fiini

Fiini

Värjätty lasi twistillä on Ballroom -valaisimen resepti merkiltä Design By Us, ja tämä resepti on luonut todellisen menestystarinan! Riippuvalaisin on valmistettu puhalletusta lasista ja valaisimen suun reuna on käsinmaalattu.

Ballroom on lähellä ’art deco’ -tyyliä ja sopii erittäin hyvin moderniin kotiin. Ripusta useampi valaisin ruokailupöydän tai keittiösaarekkeen ylle ja luoda kauniin ja elegantin valaistuksen.
Värivaihtoehtoja on monia, voit luoda näyttävän yhdistelmän käyttäen erivärisiä ja -kokoisia valaisimia yhdessä!

Vaihtoehtoina on muun muassa liila, vihreä, amber, savu ja vaaleanpunainen. Löydät ne kaikki täältä.Värikäs

Värikäs

Italialaisen merkin Kartell valikoimasta löytyy paljon väriä ja materiaaleissa on usein käytetty muovia ja akryylia. Nämä ainekset ovat usean jännittävän ja modernin valaisimen takana, kuten esimerkiksi erittäin suositun FL/Y -riippuvalaisimen! FL/Y -riippuvalaisin on valmistettu värjätystä lasista ja on halkaisijaltaan 52cm. Kooltaan valaisin sopii erittäin hyvin niin pienemmän kuin suuremmankin pöydän ylle, ja näyttää upealta, kun monta eri väriä yhdistetään esimerkiksi ruokailupöydän ylle.

FL/Y -riippuvalaisimet löydät täältä.Avantgarde

Avantgarde

Hope riippuvalaisin on todella omaperäinen ja uskomattoman kaunis lisä kotiin kuin kotiin. Hope -riippuvalaisinta tuottaa italialainen Luceplan.
Ennennäkemättömällä helppoudellaan, valaisee Hope -valaisin katosta läpinäkyvine lehtineen, jotka heijastavat valoa kauniisti tilaan tarjoten upean valaistuksen.

Valaisin on koottava, mutta erittäin helppo. Valaisin on koottu muutamalla napsautuksella, ilman sen suurempia monimutkaisia teknisiä suorituksia.

Hope sopii täydellisesti ruokailupöydän ylle, mutta näyttää upealta myös käytävällä ja pääsee erityisesti oikeuksiinsa korkean olohuoneen katossa!

Hope -valaisinta on saatavilla useassa eri koossa, ja myös seinä- sekä lattiavalaisimena.

Löydät kaikki Hope -valaisinmallit täältä.


Klassinen

Klassinen

Tanskalainen Cecilie Manz on suunnitellut kauniin Caravaggio -valaisimen merkille LightYears.

Jos pidät minimalistisesta tyylisuuntauksesta, sopii Caravaggio täydellisesti kotiisi. Caravaggio -valaisin luo rauhaa, eleganssia ja tyylikkyyttä tilaan.

Cecilie Manz on yksi tämän päivän suurista nykytaiteilijoista, Caravaggio -valaisimen lisäksi hän on suunnitellut Micado-pöydän Fredericia Furniturelle, Beo-kaiuttimen B&O:lle, ja kylpyhuonesarjan Duravitille.

Caravaggio on klassinen riippuvalaisin, mutta pienellä twistillä maustettuna. Valaisin tarjoaa kauniin valaistuksen esimerkiksi olohuoneeseen, keittiösaarekkeen tai ruokailupöydän ylle.

Löydät kaikki upeat Caravaggio -riippuvalaisimet täältä.


Kapea

Kapea

Etsitkö erittäin yksinkertaista ja minimalistista valaisinta? Siinä tapauksessa Slim merkiltä Light Point on oikea riippuvalaisin sinulle! Kapea siluetti ja erinomainen valaistus.

Slim -riippuvalaisinta on saatavilla muutamassa eri koossa, sekä eri väreissä. Valaisin sopii täydellisesti keittiöön tai ruokailupöydän ylle.

Löydät kaikki kapeat Slim -riippuvalaisimet täältä.Toivottavasti tästä esittelystä löytyi sinulle mieluinen riippuvalaisin, löydät laajan valikoiman riippuvalaisimia täältä.